View tracker

Hej!!

Nu har jag tänkt berätta om grafisk kommunikation, i grafisk kommunikation utvecklar man bilder och texter, utifrån sina egna idéer, genom att arbeta med färgbalans, bild placeringar, och typsnitt, man arbetar med budskap i bilder och texter för att det ska vara så lätt som möjligt att förstå man brukar inom media Tillexempel tidningar, företag, skyltar och förpackningar vilja ha något unikt som vem som helst kan förstå och som man lätt kommer ihåg. Logotyper är alltid unika och gör man en logga som på minner om en annan kan man råka illa ut (betala skuld på flera tusen kronor), för de flesta företag äger sin logga och vill inte att någon annan ska ta den så om det inte är ett copyright märke på bilden eller texten ska man höra av sig till företaget för att kunna få använda det.

Jag har gjort egna loggor åt UF företag på min skola, vi arbetade i Indesign och Adobe illustrator, två riktigt bra redigerings program där man kan arbeta mycket med detaljer och snygga typsnitt, jag tycker att programmen är riktigt bra, det man måste tänka på är att det tar mycket tid att få något som ser riktigt bra ut och att man inte ska ge upp för det tar verkligen lång tid att lära sig.

Vi har även redigerat foton i Photoshop, vilket definitivt är ett utav världens bästa redigerings program för bilder, det finns så sjukt många olika funktioner och det finns så mycket saker man kan göra med en bild, som att förminska människor, klippa in saker från andra bilder och få det att bli riktigt häftiga eller sjuka bilder, men jag rekommenderar alla dessa program om du är intresserad av design och layout.

Nu lägger jag upp lite av det arbeten jag har gjort under åren, så hörs vi i nästa inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!!

Nu tänker jag göra några ilägg om min utbildning/gymnasie linje, jag går Estetik och Media på borgarskolan som ligger i Gävle, jag tänkte berätta lite kort i några inlägg vad vi gör på våra media lektioner för er som är intresserade av media och så, även visa bilder och videoklipp från det jag har gjort, även berätta vilka program vi använder, för att ni ska få en lite större förståelse för media ämnet, Jag kommer berätta om Grafisk kommunikation, Film och Tv produktion och Sist men inte minst Animation. Hoppas ni kommer tycka att det är intressant eller bara kul att se, så lägger jag upp ett inlägg Imorgon om Grafisk Kommunikation med bilder och lite info.

Hoppas ni har en fortsatt bra kväll nå hörs vi imorgon i nästa blogginlägg!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

I går firade jag och min fästman/kille jonte 1 halv år, shit vad tiden går fort, båda tycker att det känns som vi har varit tilsammans längre för att vi står varandra så nära, så i lördags vart man överraskad med choklad och thai mat vilket var super mysigt och sen på söndagen kollade vi på film och bara myste tillsammans, bästa helgen på länge.

Hoppas att ni har en bra vecka det ska jag iallafall ha!

Kram! Vi hörs i nästa blogginlägg!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ör det måndag igen och idag börjar skolan igen, det är nu man börjar märka att det inte ör så mycket tid kvar innan man går ut och det märks verkligen att man har så mycket att göra, idag har jag tänkt plugga på lite matte och körkorts grejer med min älskling eftersom han är extremt duktig på att förklara, men nu känner jag verkligen för frukost har inte ätit det än eftersom jag går upp jätte tidigt för att hinna åka med bussen från örbyhus till tåget så jag sedan hinner hem till skutskär och fixa mig å äta frukost.

så nu börjar vi denna dag ha det bra så hörs vi i nösta inlägg!

Likes

Comments

Hej!!

Det var sjukt länge sedan jag bloggade, har haft så fullt upp med skolan och allt annat i mitt liv, jag börjar själv känna att jag nu faller emot mitt deppiga jag för just nu känns det som att allt kommer att gå åt skogen, skola förhållandet och allt. Dessutom är allt mitt fel jag pressar mig själv å tänker bara negativt, för jag känner verkligen att jag kommer inte klara skolan, det drar ner mitt humör och jag tar ut all min ångest och illska på andra i min omgivning vilket inte alls är rätt men det är så svårt att tänka positivt nu när allt känns piss.

Men jag ber om ursäkt till er och ska försöka komma tillbaka till mitt positiva jag.

Vi hörs i nästa blogginlägg men nu ska jag hem å bara mysa för att jag har slutat tidigt :)

En bild från helgen när all snö kom.


Likes

Comments

Hej!

Har varit riktigt dålig på att blogga men ska försöka skriva mer, nu är det måndag och jag känner verkligen inte för att åka till skolan, vill ha helg igen och mysa med min pojkvän, men vi får se hur den här dagen blir.

Hörs i nästa blogginlägg kram!

Bild på överraskningen jag fixade till jonte i fredags.

Likes

Comments

I måndags började den "riktiga skolan" å självklart så ska man bli sjuk, gick till tisdag sen har jag varit hemma, myst med mina katter och sovit, känns så tråkigt att behöva va sjuk när allt börjar men hoppas att jag snart är frisk, har druckigt sjukt mycket te och ätit c- vitamin rik frukt så det känns bra, men på måndag blir der nya tag.

Hörs i nästa blogginlägg kram 😊

Likes

Comments

​Kolla in mina små sötnosar, dom ger en verkligen ett stort leende på läpparna, det ända som jag saknar är min älskade kille, men i  helgen så ska vi ha pokemon jakt och film mys med kattungarna! 

Likes

Comments

Hej!

Nu på sommarlovet har jag fotat en heldel både med min kamera och mobil, jag älskar min mobilkamera den funkar alltid bra, jag har en lg g4 med 16 megapixlar vilket ger rätt så snygga bilder.

Min kamera är en canon eos m röd med 18 megapixlar, den är inte världens bästa kamera men den funkar bra och jag är nöjd med den men vill ha en ny kamera en riktig systemkamera men rekomenderar starkt canon kameror dom är bra och håller bra.

Lägger upp lite bilder som jag har tagit med dem så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments

Till er alla där ute!!

Rädslan för att visa min kropp är så sjukt stor, jag bär sällan korta shorts eller kort kjol för att jag tycker inte om min kropp, men jag tänker säga till alla er där ute det här är min kropp jag tycker inte om den men jag har lärt mig att acceptera den och det kan ni andra också göra, ni är alla vackra på erat sätt 💕

På bilden ser ni min kropp den är inte världens snyggaste men jag accepterar den! 

Likes

Comments