Header

igår hade jag och Daniel vår 4 års dag tillsammans! sjukt vad tiden går!!

Vi gjorde inte så mycket eftersom vi båda går i skolan, så han hämtade mig vid praktiken och vi bestämde oss för att laga mat hemma och mysa istället för att gå ut och äta!!

Vi testade laga langos eftersom vi båda åt det på summerburst för första gången och tyckte det var sjukt gott!!  Så varför inte göra egna?

Det tog lite tid att göra eftersom degen skulle jäsa osv men det blev faktiskt lyckat!! Riktigt gott!

Receptet kan ni hitta HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från New york med Daniel och hans mamma, och WOW vilken stad. Älskade den innan jag ens varit där och nu älskar jag den ännu mera!

En stad som jag definitivt kommer att återvända till!!

Likes

Comments

om 2 dagar sitter jag på ett plan påväg till New york!!! har aldrig vart där innan så ska bli grymt häftigt!!

Likes

Comments

Båtutflykt till Lindos vilket jag verkligen kan rekomendera!!! så mysigt!

Vi blev upphämtade klockan 8.00 från hotellet av en buss som sedan begav sig till hamnen inne i rhodos stad! där klev vi på en båt som hade tre våningar. En botten våning där man kunde bara sitta och ta det lungt, kolla på tv eller bara njuta av utsikten. På den andra våningen fanns det också massa sittplatser och en kiosk där man kunde köpa inprincip allt! Det fanns också en tredje våning jag inte va på men som liknade de andra, sen fanns det också ett soldäck där vi hängde där det fanns sol madrasser man kunde sola på under resans gång!

Båten stannade på tre badstopp 2 påvägen dit och 1 påvägen hem! Då  kunde man välja att hoppa från båten eller om man ville kliva ner via en stege. Och Wow så fint det var!! vattnet var kristallklart och man såg botten trots att det var mitt ute i havet!!

När vi väl kom fram i Lindos fick man tre timmars fritid att göra vad man vill på! Man kunde antingen besöka Akropolis, bada vid stranden eller gå runt o strosa och besöka butiker och resrutanger eller varför inte göra allt?

Vi valde att gå runt o kolla, äta en god lunch samt ta ett dopp vid stranden! sedan gick båten kl 15.25 för att sedan bege sig hemåt igen!

Utflykten var något av det bästa på hela resan så den rekommenderar jag verkligen om ni åker till Rhodos!

Likes

Comments

1. Jag ÄLSKAR att resa!!! typ det bästa som finns enligt mig, reste inte mycket när jag var liten men det senaste åren har jag börjat rest mer vilket jag älskar! Jag tycker det är grymt spännande att upptäcka nya platser och se mig runt om i världen. Något jag kommer definitivt kommer att göra är att backpacka!!

2. Jag har en lista med barnnamn på mobilen! Inte för att jag är redo för att skaffa barn på några år men jag bara älskar hitta nya och ovanliga namn!

3. Jag tänker väldigt ofta! På både bra och dåliga saker. Jag tänker på allt från till vart jag ska bo, hur många barn jag vill ha, om jag ens vill ha barn, vad som kommer hända i framtiden, typ allt.

4. INREDNING, kan gå i en inrednings butik hur länge som helst och bara kolla utan att köpa något, längtar tills jag får inreda min egna lägenhet utan att någon annan ska lägga sig i.

5. Jag hatar att vara själv, är väldigt sällskapssjuk av mig och vill ha sällskap till allt! Sen finns det såklart stunder när det är skönt ex. Ligga och kolla serier men man tackar inte nej till lite sällskap!! Skulle aldrig sova själv hemma även fast jag har hundarna hemma, skulle aldrig hända!

6. Jag är också väldigt intresserad av Fotografi och film, älskar att ta bilder och har typ bilder på allt i min mobil, gillar även att filma och göra film av det även fast jag inte är den bästa eller har den bästa tekniken till det!

7. BESLUTSÅNGEST DELUXE, spelar ingenroll vad jag ska välja emellan. Det kan vara allt från vilken mat jag ska äta, vad jag ska ha på mig, jag rådfrågar alltid någon som säger hur jag ska göra annars kan jag inte bestämma, Jag måste seriöst lida av något syndrom.

8. Jag har väldigt dålig självkänsla och är ofta väldigt negativ till mig själv.

9. Jag har ett litet shoppingberoende och ibland köper jag saker jag egentligen inte behöver eller för pengar jag egentligen inte har eller ska ha till något annat, kan knappt gå i en butik utan att få med mig något hem.

10. Har jag inget att göra så äter jag, älskar mat och sötsaker. Dock köper jag typ aldrig hem något onyttigt men finns det hemma är det kört.

  • 192 Readers

Likes

Comments

Härliga 8 dagar med pappa och Lovisa i Cypern❤

Likes

Comments

Vardagen

4 fantastiska dagar i Warszawa, med mycket gå, äta och dricka gott för en liten peng, supermysigt!!

Lägenheten vi bodde i

Weranda bistro, supergott!!

I Old town, där vi bodde

Centrala Warszawa , där vi såklart inte kunde undgå lite shopping!!

Likes

Comments

I helgen kom min syster med sitt barn, så mysigt att träffa dom igen!! Vi umgicks och bara myste och tog vara på tiden tillsammans då vi inte tröffas så ofta och Molly, finns ingen sötare eller lättsammare unge!! Min syster ville även rida så vi tog även en sväng till stallet!

Igår bjöd kvällen på Hawaii fest, hade inte hunnit beställt något så fick i sista minut gå och köpa en ananas och klippa av lite av jossans halsband och ha i håret haha men trots de blev det rätt lyckat ändå!

Just nu sitter jag och kollar på gås mamman och imorgon har jag min första körlektion på körskolan aaahhhh! nervöst!!

Likes

Comments