Godkväll!

Hur fina bilder??


Klockan är alldeles strax sov dags & jag har bara tagit det lugnt den här helgen, inte gjort något speciellt. Jag har varit hemma hela dagen städat och lagat mat som fick bli tacos. Jag sitter just nu i soffan och kollar på tv och instagramar osv det man brukar göra på sin mobil. Imorgon ska jag tvätta hela fagen nästan och även ett litet magpass hemma samt benpass.

Jag vill bara påminna er att jag uppdaterar mera på instagram än pp bloggen så kolla in där så ni inte missar något!! Jag heter lliinneeass där!

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 92 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej allesammans!

som ni ser i titeln tänkte jag prata om vad som har hänt på sistone, jag ha ju inte bloggat nånting på några veckor. Så ni förtjänar en Life update från min sida.

Jag kan börja med att säga att jag och Emil har gjort slut, tänker inte berätta vem som gjorde slut och varför det tog slut för det är våran ensak. Det är verkligen väldigt tråkigt att det tog slut för kände mig väldigt trygg hos han och kunde verkligen lita på han så det är jätte jobbigt för mig och även därför jag inte bloggat eftersom att jag har mått så dåligt över det. Jag är så ensam just nu eller jag har ju vänner och familj som stöttar mig men känner mig ändå på ett sätt väldigt ensamt.

Jag har även inte bloggat eftersom att jag har börjat jobba så får gå upp 5 halv sex på morgonen för att hinna, börjar runt halv åtta, åtta men det är kul att vara nån annanstans än Tyresö. Jag jobbar som timvikarie på en förskola i brottby och är med fem åringar, super roligt verkligen. jobbar hela nästa vecka så vet inte om det blir så mycket bloggande.

jag kommer blogga på söndag för min lillebror fyller 15 år så lite bloggfirande blir det ändå.

Ni får ha en fortsatt trevlig lördag så ses vi imorgon. <3

Likes

Comments

Hej allesammans!

Nu börjar det bli kyligt även fast det kan va upp mot 14-20 grader på dagarna och sol så börjar et ändå sommaren ta sig mot sitt slut. Jag tycker att värmen i Sverige har varit bättre andra år och jag tycker att det kunde varit lite varmare men det är Sverige så vad ska man göra åt den saken. Nu på kvällarna är det runt 10 grader och härom dagen var det 4 grader på morgonen ungefär vid halv sju tiden och det är väldigt kallt kan man säga. Idag ska jag maila och leta jobb som vanligt. Jag vill ha ett heltidsjobb så om ni vet något som finns nära Täby, Tyresö eller Vallentuna snälla skriv till mig.

+ Jag ska försöka vara mer aktiv. Lägga upp mer outfits, nyheter osv det ni gillar att se helt enkelt.

Love Linnéa

Likes

Comments

Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw