Klicka på Bilderna för att komma till hemsidan samt produkten.


Edge solglasögon guld rosé

Bikini set varadero

Armband Never give up, Silver

Hur fina är inte dessa produkter????? solglasögonen är så himla fina älskar verkligen det guldiga och det själva glaset är underbart fint, älskar färgen. Bikinin är det finaste jag sett, Den blå - gröna färgen . Mönstret som är blad är så fint., Love it. Armbandet är verkligen jag. Never give up, Det citat älskar jag för man ska aldrig ge upp det man drömmer om. Min dröm står kvar fortfarande och jag hoppas den går i uppfyllelse innan 2018 men det gäller verkligen att kämpa hårt för den drömmen man vill uppfylla.

Kram & Trevlig Kvöll <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Ricinolja - älskar den! Jag & många andra vill att håret ska växa snabbare även bli starkare på samma gång. Med den produkten får du båda sakerna i ditt hår. Användning : 1-2 gånger i veckan. Massera in i hårbotten. Ha den i håret i 10-15 min. Skölj av med shampoo.
På en vecka växte mitt hår hela 3 cm.

2. Solskydds faktor mot går botten. Den är underbar och luktar gott. Ta inte för mycket , de kommer se ojligt ut.

3. St. Tropez - brun utan sol mousse. Ger en fin och naturlig färg på huden. Den är så bra. Jag använder en "vante" att smörja in med.

4. Hawaiian Tropic SPF 50 - skyddar mot solen & luktar väldigt gott. Får en fin glans efter man lagt produkten.

5. Nyx foundation - I love it! Jag hade en liten för ljus färg på denna men den åker in i huden på ett bra sätt som gör att det ser naturligt ut. Den sitter lätt på huden men lite svårar att blanda ut. Jag använder mig av en beauty blender.


Det var mina top 5 och vill bara säga att jag kämpar med den här bloggen varje dag i över 2h så skulle uppskatta om ni spred den vidare till andra.

<3

  • 7 readers

Likes

Comments

Jordgubbar & gammaldags vaniljglass kan aldrig sitta fel <3

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej allesammans!

Mår ni bra? Det gör iallafall jag tack! Idag har jag inte gjort så mycket men vaknade halv 12 så det är inte så längesen. Jag har haft ont i revbenen nu på eftermiddagen men det börjat gå över. Jag ska även förslka plocka undan lite i vardagsrummet sen får jag se vad som händer.

På min snapchat så kommer jag vlogga nu tills ikväll så in & följ mig där jag heter : neeaazz98 där❤️

  • 12 readers

Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw