Hej! Som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag men helt ärligt så haf jag inte orkat. Det är så mycket nu inför studenten, 27 dagar kvar!!

Nedanför är mina sociala medier & även min kontsakt mail! Hoppas ni vill följa mkn resa där istället!

Tack föf nu!Instagram: lliinneeass
Kontakt: linnearose1998@gmail.com
Snapchat: neeaazz98

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar <3

Idag ska vara hemma hos min mormor en liten stund nu, jag hade tänkt att baka lite bullar egentligen skulle jag göra det igår men jag orkade inte för jag var alldeles för trött för att baka. Lite senare idag så kommer antingen min pappa eller farmor att hämta mig för vi ska på middag inne i stan, träffa en del av släkten och så. men vi ska vara där lite innan fyra... så det är ett litet tag kvar. sedan runt sex ska jag åka till min pojkvän och spendera nätterna där.

tills jag blir hämtad ska jag ha hunnit: sminka mig, bakat och fixat en grej till min pojkvän. men det ska nog gå bra ändå. jag tänkte även att jag skulle filma när jag sminkar mig, men jag kommer nog bara lägga till ljud i videon. att jag inte pratar videon tänkte jag. Sedan kommer jag att lägga upp den på Youtube lite senare idag. För er som undrar så heter jag Linnearose på Youtube alltså bara med ett e.

ni får ha en underbar dag så hörs vi lite senare om hur det går för mig i mitt bakande och fixande <3

xoxo

Likes

Comments

Hej alla solstrålar!

Idag hade jag Mösspåtagning, grattis till lilla mig <3 vi hade lite tävlingar om vem som ska springa ut först på studentdagen och min klass kom näst sist haha. Efter det så åkte jag och min kompis in till stan men vi åkte igen för det va så mycket folk.

Just nu är jag hemma hos min mormor och jag ska spendera natten här, miss my live tho men det ska nog gå bra endå <3

Godnatt från lilla mig.

  • 12 readers

Likes

Comments

..tunnelbanan av två stycken. En tjej och en kille som sa massa dumma saker om att mitt ansikte såg ut som en elefant, jag va ful som en åsna. Jag blev irriterad och ledsen, vart har samhället tagit vägen?. Alla som var på samma tunnelbana som mig sa ingenting utan dom bara satt/stod & lyssnade. Det började redan när dem kom på tunnelbanan, blickarna kom direkt sedan började allt. När jag gick av kom blickarna igen och dem kollade ända tills dom inte såg mig mer.

Är inte alla lika mycket värda ? Alla ser olika ut , alla är annorlunda och de är det som är så speciellt.

Jag ska försöka glömma det som hände och ta nya tag och inte ta åt mig för mycket!

Va den du är, låt ingen trycka ner eller reta dig <3

  • 19 readers

Likes

Comments