Sämst uppdatering men mår verkligen jätte dåligt, kommer tillbaka när jag mår bättre å det händer något i mitt liv":)"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag med Amelia, Glena, Sanna, Tarro och Adi.

(Ett lite längre inlägg);))

Igår runt 13:30 åkte jag till min syssling (Amelia). När jag kom fram gick vi å köpte glass när vi var påväg hemåt såg vi Glena och Sanna. (Det var jätte roligt att träffa de för har inte träffat de på jätte länge)


Vi gick tillsammans till gården, där vi väntade på att Adi och Tarro skulle komma ut. Tillslut kom de ut.

Sanna ville ha en frappe så vi gick till Donken. Sen gick vi till en fotbollsplan där vi spelade fotboll.

Jag och Amelia gick till henne runt 19:30 pga att vi skulle äta. Det var jätte gott!!

Runt 21-22 gick vi till Ica för att köpa godis+chips. När vi kom tbx ringde vi Glena på FaceTime, för vi ville prata om en grej Hahahah. Efter det kollade vi på en serie och youtube tills vi skulle sova.


Det här var verkligen en jätte rolig dag❤️❤️

Likes

Comments

Idag var jag och klassen inne i stan, jag ser en tjej komma. Hon kollar lite på mig och jag fattar att hon vill nått. Hon börjar prata med mig om modell och bland annat om vad jag heter. Jag får en lapp där bland annat står hennes telefon nr.


När vi har vart i Slottskogen ett tag går vi till bussen . Jag går och när vi är vid modellink som det heter kommer hon fram igen. Hon frågar om hon kan ta med mig upp en stund. Jag tar med mig min kompis Andrea som också är modell. Jag skriver på ett papper om telefon nr. Namn osv. Sen tar hon några bilder på mig.


Så det här var något jag inte direkt hade förväntat mig idag, det var roligt men klassen blev nyfikna och fråga massa frågor


Vi hittade också jättestora bullar

Ska försöka uppdatera mera XOXO💘

Likes

Comments

Jag ger precis bakat Oreo cheesecake. Som var såååå god. Ni måste testa;)) Receptet finns nedan. Här har ni även en bild från hur den blev.
Jag ställde in de i frysen ist tycker det blir godare;)Till botten behöver du :
1 pkt med oreo cirka 150 gram
25- 50 gram gram smält smör

Fyllningen:
3 dl vispgrädde
600 gram philadelphiaost
1 1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 pkt med oreo cirka 150 gram

ev. några oreo till garnering – nästan ett halvt pkt

Nougatsås:
100 gram nougat ( jag valde dubbelnougat)
50 gram mörk- eller ljuskvalitetschoklad ( jag valde 50/50)
2 1/2 dl grädde
1 tsk vaniljsocker

Gör oreo cheesecake så här :

Börja med nougatsåsen. Låt grädden sjuda upp med vaniljsocker, ta bort från plattan när det börjat koka. Bryt ner nougat och choklad och rör tills du har en blank slät sås. Ställ sedan kallt.

Krossa kexens till botten i en matberedare, smält smöret och rör ihop med kexen. Fördela smeten jämnt i en form cirka 24 cm, och ställ kallt.
Vispa grädden fluffig så att den bildar rejäla toppar, vispa sedan socker, vaniljsocker och phialdelphiaost mjuk. Krossa kexen till smeten i matberedaren, och sedan vänder du ihop grädde med ostsmet och sist vänder du ner oreosmulorna. Häll upp i formen och ställ in i kylskåp över natten, minst.
Efter en fyra fem timmar tog jag ut min kaka och klädde den med oreo halvor ( jag delade dem på mitten först. ) Ställ sedan tillbaka i kylskåpet.

Likes

Comments