Jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen är lite väldigt dålig på det.
Men det sim har hänt är att Jesper har fyllt 20 då var vi och åt revben på tavern förutom Jesper för han var med sina föräldrar sedan drog vi till irish och firade honom där. Sedan lyckades jag bli kompis med lill tjejen som alltid är vi jits, en fruktansvärt söt tjej. Igår hade Jojo och Daniel gjort indisk mat och det var jätte gått och i dag har jag varit och jobbat på ett av strand butikerna. Har inte gjort ett skit sedan 10 i morse ✌🏼️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men nu kommer ett inlägg.
Jag har haft en ledig dag just innan jul och då var jag och Annie på en hemlig strand hela dagen och drack öl och bara tog det lugnt.
Sen på julafton så var alla på en resturang som heter the frog och åt riktig svenskt jul bord. Efter the frog då åkte vi till irish som är en pub.
Fen 29 hade vi secret Santa då var vi hemma hos Anders och Birgitta efter det så åkte jag och Johan till Pangea, vi stannade dock inte så länge.
Ny år så hade vi en liten fest för all thai personal. Efter drog vi till en bar som heter Maloko efter det blev det Pangea och där vara vi resten av kvällen. Den första januari så var det natt dyk sen har det bara varit jobb. Vi har även fått pannkaks måndag hemma hos mig.
Igår var det första gången för säsongen jag var på hin maung och hin daeng och då fick vi sen mant ray😁

Likes

Comments

Det som har hänt sedan jag bloggade sist var att jag har haft min snorkel test. Det var jag och tre andra killar som hade det. Snorkel reste går ut på de som har klarar divemastern ska ha en massa drick spel. Den leken som alla gör är att man ska dricka en flaska med en blandad dryck som instruktören har blandat och det består av massa sprit. Jag var den som van den leken och jag känner mig ganska stolt att jag dricka fortare än tre fullvuxna män. Jag har även varit snorkel guide och jag har även gjort mun första scuba guidning😁  

jag är buktig när det gäller  barn. Jag fick leks med en mada barn härom dagen och även i dag 

Likes

Comments

Idag var min första dag som anställd på Lanta Diver och det har varit en stressig dag. Det var utflykts dag för lilla svenska skolan så det har varit en massa barn som gnällde på nästa exakt allt, men det var kul 😁

Likes

Comments

Det har hänt rätt mycket de senaste dagarna. I måndags var jag i Krabi med Bow för att jag var tvungen att förlänga mitt visum och ändå när vi var där så åkte vi till Ao Nang och åt på donken. Vi var även på Tesco för lite shopping, passade på att köpa mig en riktig hjälm.
I sistes så var jag och åt hemma hos Daniel. Det var en lite träff med några som jobbar på Lanta Diver. Det slutade med att Daniel hade kast med liten Rom flaska (som var oöppnade).
Jag har även fått någon inflation i halsen så har gått på medicin i några dagar.
En leopard haj höll på att simma rakt in i mig nät vi var och dök på Koh Maa (kommer dock inte ihåg vilken dag det var)

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev, men det som har hänt är att jag har klarat teorin på kursen.
I måndags var jag på Irish som är en bar dom ligger ganska nära där jag bor, de har quiz night varje måndag
I dag så har jag börjar att göra en karta på en av dyk platserna. Nu ska jag vara göra en sak till sen blir det snorkel fest, det är en fest som dom gör till alla nyblivna dive master.
Jag ska till krabi på måndag.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft fult upp. Har varit på boten och hjälpt till med en rescue kurs, i denna kursen fick jag vara ett offer som har blivit bränd av en brännandet så jag hade nudlar runt mitt ena ben och på min ena axel, jag lyckades skrämma några barn på köpet.
I förgår så var jag och åt med några från Lanta Diver på fat monkey och efter det så åkte vi hem till en kille som heter Daniel och deal lite sang som (en thailändsk rom).
Igår så var jag och åt frukost med jojo, tamy, Anna och Daniel och på dagen var jag bara hemma.
I dag då har jag varit på boten och kort lite genom gång på rescue och byte utrustningen under vattnet, jag blev även jagad av en trigger fish.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft fult upp media att assistera en open water kurs. Var och åt med några från Lanta Diver på relax bay efter det åkte vi hem till en tjej som frilansar på ön, där satt vi och drack lite Rom och Cola. Jag fick även ett smeknamn leck vilket betyder liten på thai.
I dag har jag bara varit hemma och pluggat.
Jag fick även ett paket från Sverige. Skvallertidningar, choklad, och tekningar från mina kusiner.

Likes

Comments

Nu har kursen äntligen börjar. Idag var min andar dag och jag var med och assisterade i en snorkling tur och igår så var det skolbänken och lite i poolen. Nu är jag äntligen på gång.

Likes

Comments

Både i dag och igår då har jag pluggat efter som DMT (dive master training) börjar i mon så jag var tvungen att läsa kapitel ett och två plus frågor, som vi ska gå igenom o mon. Har varit riktigt jobbigt efter som jag har haft svårt att konsertera mig.

Likes

Comments