HeaderJag sitter och äter frukost nu (mongo jag vet) därför att jag helt enkelt inte hunnit göra det tidigare. Har nämligen tvättstugan och en hund som jag var tvungen att duscha, och nu när det är så kallt ute så måste det planeras in så att hon hinner torka innan nästa promenad. 

Iallafall, jag sitter här med min frulle och tänker på vilka två helger jag haft! Jag har haft två AV dom roligaste (säger inte de roligaste) helgerna i mitt liv. Förra helgen gick jag ut både fredag och lördagen. På fredagen firade vi Linn som fyllde år, och på Lördagen gick jag ut med Emmy och några fler. Jag kan inte säga mer om den helgen än att den är minnesvärd. Men så är även denna helgen. Gick ut i fredags med Linn. Vi var först på imperiet, sen vardagsrummet, sen Berns och slutligen Marquise. Det bästa när man går ut med Linn är att man dansar hela jävla kvällen, vilket för mig är en riktig utgång! Blev däremot något drunk i fredags, men så går det ibland 😊 Har en riktigt bra bild som bevisar det, men tänker inte lägga upp den här hahah.... mingelfotografer - dyker upp när man minst anar det.......

Om en timme ska jag möta min vän Dunda som kommer från Göteborg! 

Ciao 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

CommentsNär det gäller maten iallafall. Så har börjat ätafrukost (som inte innehåller fil och frostis heheh). Så har nu lärt mig att äta gröt. Men kan fan inte äta det om jag inte har ton med äppelmos och en banan i. Sen äter jag också ett litet glas med kvarg blandat i provivas blåbärs dryck för smakens skull, och för att få fuska lite så dricker jag äppel juice + en kopp grönt te 😍 Nödvändig uppdatering va?? haha....

Nej men seriöst då, jag måste vända tillbaka dygnet.... Man blir ju deprimerad. Vaknade för en timma sedan....

Snart off to school!

Ha en bra dag!

Hahahaha, Myra har fått SKOR. Hon får kramp i tårna annars pga snön 😝

Likes

Comments

 Hello motherfuckers! 😏

Ja, jag skriver lite när jag vill. För min egen skull och för min familjs skull. Mest för min skull, så att jag kan gå tillbaka och kolla vad jag gjort när jag har tråkigt. Det hjälper mig att känna själva känslan som man hade då under den perioden i mitt liv ifall ni fattar vad jag menar? Sen om det är några som ramlar in här på villovägar är bara roligt!

Tänkte iallafall berätta lite om resan jag gjorde med familj och vänner till Österrike i julas!

Som ni ser på inlägget under så började resan inte så bra. Jag och Gustaf resta från Arlanda, medans mamma, Robby och Mathias reste från Göteborg. Det var menat så iallafall! Problemet är bara att mammas och deras flyg går sönder, så dom kommer inte till münchens flygplats (där jag och Gustaf är) förs än 12 på natten, jag och Gustaf har varit i München sedan klockan tre liksom. Ni kan ju bara fatta hur VÄRDELÖST det var att sitta på den flygplatsen i 9 timmar?!

När mamma och dom väl kom fram så hade vi hyrt 2 bilar som vi bilade ner till Mayrhofen med!Dvs, frånTyskland in i Österrike. (i skrivande stund ligger min hund UNDER min gasolugn och knaprar på något, antagligen gammal äcklig pasta. Väldigt distraherande).

I Mayrhofen åkte vi super mycket skidor (eller ja, alla utom jag.) Själv var jag SUPER bakis på måndagen, och sedan chillade jag några av dagarna, men fick iallafall åkt 3 dagar. 2 av dom i Glaciärerna Hintertux. Otroligt vackert!!

Men det roligaste med resan var iallafall att jag kom närmre min kusin Ebba, samt lärde känna nya underbara människor som jag gärna håller kontakten med här i Stockholm! Vi hängde på "gubb baren" varje kväll i princip, hahaha.... Jag kan ju säga så här, jag dricker inte mer Jäger i hela mitt liv. doften får mig att må dåligt!!!

Jag SAKNAR verkligen den här resan, och jag åker mer än gärna tillbaka! Dock skulle det inte vara desamma utan detta underbara resesällskap 😍


Likes

Comments

resan gick ju inte riktigt som planerat. mammas flyg blev inställt i Göteborg så jag och gustaf får sitta här på Münchens flygplats och vänta tills klockan 23:00 ikväll. det suger!!!!!!

Likes

Comments


Well well well, jag har mycket trevliga saker att se fram emot denna vecka! Och jag menar inte jul eftersom jag inte fått en enda julkänsla i kroppen. Det är tråkigt faktiskt, för när jag var liten älskade jag det. Jag älskar det fortfarande, men jag bor ju ensam så hur ska jag få julkänsla? 

Iallafall, imorgon kommer först min broder från en annan moder hit till Stockholm (Dunda) och senare på kvällen kommer min riktiga broder Gurra plutt! It will be so much fun. Men först ska jag till vallentuna och lämna Myris pyris till mormor. 

På Lördag bär det av till Alperna för mig och Gustaf! Jag är jätte förväntansfull faktiskt. Har aldrig varit i Alperna. Där borta möter vi mamma, robby, hans barn, moster, kusinerna, deras familjekompisar, morbror med sambo m.m.. Party!

Gammal going på Dunda!

Likes

Comments


Imorgon är det ny vecka, nya tag och jag har mycket på min "to do" lista.

  1. ungefär 24000 inlämningar tills på tisdag
  2. två böcker att läsa ut
  3. ett prov att lära in.

Sedan är det bara att sätta igång med att börja plugga italienska på egen hand eftersom jag inte har kommit in på nästa period pga för sen ansökan. Så då får jag göra hemma och göra prov i skolan.

Dessutom åker jag till alperna på Lördag så jag måste ringa massa folk, anordna hundvakt, packa mm. Men fan vad kul det ska bli!

ska väl börja läsa böckerna nu. See you in another life.

Bilden är från i Fredags då jag, Hannah & Julia käkade på Raw.

Likes

Comments


Är det inte helt mongo att kön in till the spy bar gör en mer klämd och tryckt framåt än en konsert där jag och Hannah stod längst fram med 20 000 personer bakom oss?
Varför finns det inget kö system? Varför har folk ingen respekt? Och den där "listan" folk babblar om, den kan ju inte vara så speciellt lönsam då man inte har en chans att få tag i någon av vakterna i vilket fall som helst. Däremot hade vi jävligt kul i den där kön. Vi borde givit upp eftersom jag hatar att köa och det är inte ens så värt. Men till slut blev det bara en grej att vi skulle fram. En jäkla tvångstanke (ungefär som när jag och mitt ex fick för oss att vi skulle promenera hem från sunset strip till st monica i LA. HAHA HERREGUD). Sen när vi väl kom in hade vi as kul 😘

Likes

Comments


Eftersom jag missade förra veckan så blev det inte mycket skillnad till igår. Men jag trodde först inte alls att det var någon skillnad, men sedan när jag jämförde bilden från två veckor sedan till den igår så är det nog några cm skillnad trots allt. Men hade jag gått förra veckan också så hade jag säkerligen varit nere i spagaten nu. JAJA.

Likes

Comments


But first väntar en hel dag av plugg och städning av andra halvan av lägenheten 💤

Det är helt otroligt hur en etta kan ta så lång tid att städa! Men jag har ju så mycket saker och så lite förvaringsutrymme så de bara ligger saker ÖVERALLT. 

Anyway, ser fram emot ikväll! 😍

Likes

Comments


Saknar sommaren, så här är lite bilder från i somras 😍

Likes

Comments