Hej på er! För två dagar sen besökte vi Smile organic cooking class för att lära oss laga thailändskt! Åh vad roligt det var och vad god maten blev. Vi fick besöka deras egen farm där de odlade allt ifrån svamp, chili, mango, lime, sallad, basilika, ingefära osv. Totalt lagade vi fem rätter och därefter fick vi med oss en kokbok hem på de rätterna vi hade lagat! En fantastisk dag och jag kommer definitivt laga mer när jag kommer hem!

Likes

Comments

Hej på er! Efter att ha haft några hektiska dagar i Bangkok (men helt fantastiska), har vi nu anlänt till Chiang Mai! Efter att ha fått ett tips från chefen på hostelet vi bodde på i Bangkok lyckades vi få tag i en jättebra nattbuss till Chiang Mai. Så 9 h färden blev inte så jobbig trots allt!

Här i Chiang Mai kommer vi bo hos ett familjehostel i sex dagar, koppla av, förhoppningsvis se en massa tempel och kanske besöka någon elefantfarm!
Ha det bra så länge!
Kram

Likes

Comments

Ända sedan jag var i Asien för två år sen, ångrar jag att jag inte åkte till Singapore. Och igår kom vi äntligen hit och har spenderat hela dagen idag längs gatorna i city. Vårt underbara lilla hostel serverar gratis nutella/jordnötssmörtoasts hela dagen så vi fick en bra start!

Vi började med att besöka Chinatown och kolla på alla fina tempel. Därefter gick vi vidare till gardens by the bay och marina bay sand för att få kik på det dagtid. Sedan blev det en långpromenad med stopp på lite olika platser innan vi satte oss på en bänk och inväntade mörkret för att få skymta skyskraporna i månskenet och en fantastisk utsikt över marina bay. En väldigt bra heldag i Singapore och imorgon far vi vidare till Bangkok!

Likes

Comments

I fredags kom vi tillbaka från Withsundays, där vi seglade i tre dagar med en otroligt härlig grupp. Fyra grymma ledare som hjälpte oss med snorklingkiten, lagade fantastisk mat och som gjorde hela upplevelsen tusen gånger bättre. På vädret stod det även att det skulle åska och regna varje dag, men vi lyckades komma undan det och fick sol varje dag och endast några få skurar på natten.
Nu är vi i Cairns och ska stanna här tills på onsdag, så flyger vi till Sydney och sover på flygplatsen över natten, och därefter bär det av till Singapore på torsdag!

Likes

Comments

Hallå där! Igår åkte vi till Noosa National Park och gick längs kusten för att titta på alla surfare som fångade vågor! Vi fick även skåda en liten koala som sov så sött i ett av träden. Kvällen avslutade vi med bubbelpool och Plump. Idag ska vi ut på Noosa River och åka jetski, som vi gav Nina i födelsedagspresent! Och imorgon åker vi vidare till Fraser Islands för tre dagars äventyr med ett helt gäng! Vädret ser inte ut att vara på vår sida dock men vi brukar kunna ha humöret på topp ändå! :) internet kommer dessvärre inte fungera så här kommer det eka tomt några dagar!
Kram Linnea

Likes

Comments

Som ni hörde i förra inlägget var tanken att åka till ett Bushcamp (man sover i en skog under endast pressening eller i tält) i fyra dagar för att paddla. Efter en upptäckt att detta skulle kosta mer än vad vi tänkt, då vi egentligen skulle fått det gratis av vårt reseföretag som vi bokat våra utflykter med, bestämde vi oss för att avboka allt och leta stressigt efter nytt boende igår. Detta resulterade i en egen tvåvåningslägenhet med pool, badrum, tvättmaskin, diskmaskin, tv och eget kök i fyra dagar, för exakt samma pris som att bo på campet.

Så dessa dagar kommer vi istället utnyttja i Noosa som jag tror att vi alla redan har gått och förälskat oss i, för att fira Nina, gå i Nationalpark, åka jetski och hitta på massa annat. Och självklart ladda upp inför Fraser Island på lördag!

Likes

Comments