Det är ofta jag kommer på mig själv med att hela tiden se framåt. Tänka på vad jag ska göra imorgon, nästa vecka, om några månader men mest av allt i framtiden.
Självklart kan man dra många fördelar med detta då jag ser en passion att hela tiden vilja komma framåt och utveckla mig själv. Men jag har även insett att jag glömmer bort att njuta av nuet. För oj vad viktigt det är att stanna upp och vara här och nu. Pausa under dagarna och tänka, det jag gör nu är det viktiga och vardagen är precis lika viktig för att min framtid ska bli bra.

Så en notis till mig själv: stanna upp och var tacksam för idag. Det är nuet sin räknas

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om du inte vill spendera en massa pengar på nya tidningar men ändå vill ha något att läsa & suktar efter alla spännande tidningar på Ica eller Coop, skaffa dig ett bibliotekskort!! Där tjänar du multum med pengar genom att låna tidningar istället & sedan lämna tillbaka dem. Då slipper du även få en stor tidningshög som du inte vet vart du ska göra av den efteråt!

Likes

Comments

Med tystnaden runt omkring oss satt vi & grillade i skogen igårkväll, pratandes om, kräftor, jobb, vardagsproblem & annat roligt. Gjorde avstickare då & då för att leta efter skogens guld, tyvärr utan resultat. När solen gått ner drack vi kaffe ur jakttermos & blev bjudna på äppelpaj i folieform. Precis så som det ska vara ute i ingenstans.

Likes

Comments

Godmorgon! Mycket var tvunget att tas igen igår när jag träffade mina vänner. Med en charkbricka beståendes av ostar & annat smarrigt la jag ifrån mig mobilen & pratade minnen, nuet & framtiden till klockan hade slagit något för mycket.

Nu är teet uppdrucket & en ny jobbdag väntar.

Ha det bra hörrni!

Likes

Comments