Header

Allmänt, Danmark
Where I'd Rather Be

Jag knyter upp håret i en hästsvans och tänker att jag ska ut och gå för att kickstarta denna torsdagen, men vädret ute håller inte med så här sitter jag och fortsätter plöja SATC avsnitt, det ena efter det andra.

Väldigt lite jobb inbokade den kommande tiden och det börjar att ge mig lite ångest, dock har jag lite andra saker på g så det kommer nog att gå i lås i framtiden, men mer om det i ett annat inlägg.

Just idag hade jag så gärna viljat spola tillbaka tiden till min och Linus Köpenhamn-resa, gå tillbaka i tiden, njuta lite mer och kanske gjort andra val? Men främst njutit mer utav sommaren!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inredning

Jag har flera år haft som nyårslöfte att fota mer för att på så sätt minnas alla fina stunder! Jag köpte mig därför en polaroidkamera förra sommaren, det är liksom så fint när det är samma stuk på alla bilder och att få ut bilderna direkt och vänta tillfärgerna tonas fram.

Visst är det svårt att komma ihåg ibland, oftast har vi haft den framme på fester i lägenheten, midsommar i stugan och när vi var i London och Stockholm. Nu har jag dessutom satt upp alla i en stor ram som jag köpte på IKEA så att när vänner kommer förbi kan se och minnas dom också! En sån fin och extra detalj som jag älskar i vår lägenhet ♥

Likes

Comments

Godmorgon! Eller snarare goddag! För ovanlighetens skull lyckades jag inte att somna om imorse när Linus gick upp vid 6, istället kollade jag lite youtube för att sedan sätta mig på cykeln i lite mer än en timme. Har då hunnit med att skicka tillbaka paket och åka förbi mammas jobb och lämna av lite fika åt henne, tror hon både behöver och uppskattar de nu då hon har mycket att göra på jobbet den närmaste tiden! Jag har ett kortare arbetspass strax och har planerat in ett pass på gymmet ikväll också. Jag är just nu inne i en bra period, känns som det mesta i vardagen bara rullar på och går bra vilket är underbart brukar dock hamna i ett väldigt tråkigt höstdepp som jag verkligen vill undvika, mer om de en annan gång!

Likes

Comments

Allmänt

En ledig onsdag. En vecka senare och en vecka sedan jag fyllde 20 år! Idag kom farmor och farfar förbi för att fika och fira mig i efterskott vilket resulterade i en väldigt trevlig eftermiddag!

Imorgon är det dock jobb igen och likaså resten utav veckan, vilket jag är tacksam och taggad för om det inte vore för den förkylning som jag har fått över natten som jag nu försöker att dricka bort med te och vatten!

Har ni bra tips för att bota förkylningar?

Likes

Comments

Linnéa

Då var det min tur! Idag fyller jag 20 år, min tur att gå till systemet och lämna tonåren. Väcktes som vanligt imorse utav Linus men inte som alla andra dagar utan med kladdkaka, sång och ljus. När Linus sedan kommer hem från jobbet ska vi åka till min mamma och syster och det är ungefär de planer jag har för dagen men firas utav släkt och vänner på lördag ordentligt.

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Måndag, visst känns det alltid som en nystart? För många är det också det, skolstart osv som det skulle varit för mig också men inte blev ändå.

Dock var det skolstart för min lillasyster som börjar gymnasiet (!!!) Känns som det var nyligen som hon började förskolan. Hon kom förbi efter sitt introduktionsmöte idag iallafall och höll mig lite sällskap medan jag sprang trapporna upp och ner för tvätten. Vi hann iallafall knäppa några bilder och visst är hon vacker!

Likes

Comments

Allmänt

Så mycket har hänt som har resulterat i så stora förändringar! Så det var tur att jag och Madde lyckades planera en dag att ses för att prata om allt. Började dagen med att luncha och sedan gick vi vidare hem till mig för frukt, mer prat och sträck-kolla serier, så behövlig dag! Vi färgade även håret, Maddes färgning mer planerad men min snarare spontan. Ni får se imorgon!

Likes

Comments

Köpenhamn

Igår vid halv 12 klev vi av tåget i Köpenhamn. Vi stannar här över helgen och detta i princip all semester jag får!
Vi ska strosa runt på gatorna och bara leva oss in i Köpenhamn tills vi blir danskar, eller snarare tills jag blir en danska för Linus är inte lila imponerad ännu.

Likes

Comments

Foto

När man kommer på att liten blivit stor, min lillasyster som just alltid varit "lilla" men plötsligt står framför en och inte bara är länge än en själv utan dessutom också ser vuxen ut?

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Allmänt

Från middagen hos finaste Amanda och Johan i tisdags. Det är så sällan vi får ihop dagar att ses, jag och Amanda, men när vi ses så har vi allltid så trevligt och skrattar utan avbrott.

Veckan går så fort just nu. Linus jobbar på hemmaplan igen och det är inte förens nu som vi blivit sambos på riktigt. Vi har alltså bott ihop sedan Januari men ändå inte bott ihop förutom på helgerna då han jobbat borta vardagar. Detta ska verkligen bli annorlunda men förhoppningsvis så bra!


Likes

Comments

Instagram@linnearennekamp