sorry för att jag inte har bloggat på jätte länge men det har varit så mycket som har hänt så har inte haft ork eller lust att blogga. Men nu är jag iallafall tillbaka igen och jag kan även passa på att säga att jag & Anton är ett par igen som ni säkert ser på bilderna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


just nu ser min läpp ut så här.. Jag såg på youtube för några veckor sen en tjej som sög i en äggkopp och ville testa om det verkligen skulle funka och det gjorde det. Kan verkligen inte rekommendera att testa det för det är inte värt det! Kommer säkert vara lite blå imorgon också men vafan man måste ju testa saker ibland för att veta!

  • 1398 Readers

Likes

Comments
igår var jag på bio med Angelica i Örebro och jag kan ju säga att filmen vi såg var verkligen hur läskig som helst! Satt och blundade vid varje läskigt ögonblick och höll för öronen.. Men tror det blir läskigare på bio också eftersom dom har så sjukt högt ljud så det spelar ingen roll om man verkligen håller för sina öron för man hör ändå!

  • 1469 Readers

Likes

Comments


                                   

                                     

Helgen tillbringade jag i Helsingborg med alla underbara brottare eftersom det var öresundsträffen. Bodde på Clarion Collection Hotel precis i stan så det var super mysigt, hade hamnen 100 meter från hotellet också! 

Det tråkiga är att vissa brottare skadade sig så denna vecka kommer det nog vara några på träningen eftersom dom måste vila upp sig, så kommer nog få köra lite med fristilskillarna. Ska även vara med på deras läger i helgen här i Arboga så det kommer bli kul! 

Likes

Comments
 


vem hade tackat nej till ett walk in closet?! detta är ett måste jag ska ha när jag vill flyttar till en större lägenhet eller hus i framtiden. 

Likes

Comments


Snart är det helg, äntligen! kommer nog bli en underbar helg eftersom att vi brottare åker ner till Helsingborg imorgon och ska brottas. Men tyvärr får ju jag inte brottas än men jag känner att jag mer och mer kommer tillbaka! snart kommer jag tillbaka starkare än någonsin ;)

Det kommer iallafall bli kul att träffa alla underbara vänner igen och att bo på hotell med hotellfrukost! Saknar verkligen brottningen nu..

Likes

Comments


Idag var nog den skönaste tisdagen ever! Första lektionen så var vi på ett gammalt museum och andra lektionen hade vi entreprenörskap med Alf, så hade bara 2 lektioner idag eftersom att vissa lärare är sjuka eller borta så det var skönt! Idag ska jag iallafall städa mitt rum samt träna ikväll igen. Har träningsvärk sen cirkelträningen igår så kommer nog va lite seg i benen idag ;)

  • 2119 Readers

Likes

Comments

 

Dagen gick väldigt fort idag, vi hade prov i morse och efter det fick vi rast så hade håltimme på nästan 4 timmar... haha! Vi i HT/HA delade även ut chips och dricka till filmen som spelades i aulan och det var ganska kul, synd bara att det inte var mer brottning med på filmen ;)  

Likes

Comments


igår gick jag, fellan, Linn och Amanda och käka mat ute, Tog en kycklingsallad som var super god så den ska jag verkligen ta nästa gång också!

  • 2450 Readers

Likes

Comments


i lördags gick jag upp tidigt för att åka med Daniela, loppan och Emma på brottar tävling i hallsta, men fick ju bara kolla på eftersom min axel fortfarande inte är redo för att börja tävla än.. Även om det känns bra så vill jag inte förstöra den på en skit tävling som denna! Sparar mig hellre då till sm och dom större tävlingarna! Men det var iallafall roligt att titta på dom andra även om det känns tråkigt att inte få brottas!

  • 2527 Readers

Likes

Comments