Har precis behagat att gå upp och göra mig frukost som jag satte mig ute för att äta då det för en gångs skull är fint väder, pratar även i telefon med Maja.

Somnade sent igår, inte förens runt 3 för att en sv grannarna höll på med nåt oväsen sen när M skulle upp vid 5 brukar jag alltid gå upp med o sen försöker somna om när han åker men somna om direkt han gick upp nästan, sen blev jag väckt när han skulle gå och även då lyckades jag somna om direkt och sen gick upp för en stund sen så lite sömn har jag lyckats få iallafall.

Idag har jag inga planer alls, blir väl att ligga o kolla Netflix hela dagen eller nåt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förut idag när jag kom hem från umo så gjorde jag inte så mycket alls, sov en cirka 20 min typ sen kom Marcus och hämtade mig så åkte vi en sväng innan vi åkte hem till hans mamma och va där en stund! Just nu ligger jag och kollar Netflix medan M sover, har för övrigt börjat hata Netflix när det kommer till filmer för det känns som dem tagit bort alla bra..

Godnatt på er!

Likes

Comments

Gick upp runt 10-11 av att Zabrina skrev o fråga om vi skulle ses för hennes mamma skulle in till mås och sen fixa jag mig lite och nu sitter jag, Z och Maja och ska beställa mat. Ska inte göra så mycket mer än att va med Z till tre så ska jag till umo.

Likes

Comments

Godkväll

Träffade Maja förut vid sex tiden och då tänkte vi åka hem o packa lite av hennes saker till flytten imon men istället ringer Felix o frågar om vi vill äta med han så då åkte vi till pizzan, när vi vänta på han där kom Albin sen Lukas så åt vi allihopa sen åkte jag o Maja en sväng innan hon körde hem mig sen efter en stund kom Marcus hit och åkte för en stund sen.

Lyssnar just nu på en podd och har inga planer alls för resten av dagen, blir nog en tidig kväll jämfört med när jag brukar somna på lovet.

Detta blir sista inlägget så bi hörs imon.

Denna dricka rekommenderas starkt!!

Likes

Comments

Hej alla!

Har haft ett ganska långt uppehåll, och allt började med att mitt internet tog slut på Böda sen har jag helt enkelt bara varit lat och inte gjort så mycket intressant som man kan skriva om. Men gör ett nytt försök nu!

Har inte gjort sådär jättemycket under lovet som gått utan mest vart med Majken o Marcus, men det har varit bra det med, har även hunnit färga håret en gång till.

Igår åkte jag till Zabrina för att fira hennes 18 års dag och hade det jättemysigt där, god mat och sen drack vi rosé, perfekt bestie mys! När jag åkte hem därifrån så gick jag till Marcus sen blev det att jag sov där. Just nu ligger jag o kollar Netflix i väntan på att Maja ska bli klar så ska vi åka hem till mig, vi fick hem vår jacuzzi innan midsommar så vi ska bada lite o bara ha kvalitetstid då hon flyttar från mås imon.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Kom fram till Böda inatt vid lite efter halv 2 inatt och då lämnade vi alla saker i husvagnen sen gick vi och bada, förvånansvärt var det varmt i vattnet vid 2 halv 3 mitt i natten. Marcus kom även förbi mig inann jag åkte vilket uppskattades mycket då jag stannar här till söndag, sen i Kalmar stanna vi för mitt älskade Donken och åt lite!

Idag är det jätteskönt o varmt så ligger o solar just nu och har varit o doppat mig i vattnet oxå, finns nog ingen strand jag gillar mer än Bödas.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Efter några dagars uppehåll tar jag mig äntligen tiden att skriva nåt här. Kan ta och skriva lite om helgen o vad jag gjort!

Fredag - var jag som sagt på Bellas student och gick ut IM, första gången på flera år jag faktiskt går ut med helt godkända betyg! Väl på Bellas studentmottagning var det jättemysigt och härligt, och väldigt god mat dog seriöst för efterrätten. Sen när jag hade kommit hem och sovit lite så kom Marcus hit och sov här.

Lördagen - Träffade Maja när Mackan skulle iväg till sin kompis så lunchade vi tillsammans och åkte en sväng här i mås innan hon skulle åka till Öland sen på kvällen gjorde jag ingenting alls.

Söndag - Följde med Mackan tills hans mamma där han skulle tvätta bilen, hade det jättemysigt där och åt god mat, en söndag i min smak när det är fint och varmt ute!

Måndag - Jobbade 11-14 och hade möte på soc efter det sen träffade jag Amanda och följde med henne när hon övningskörde sen när jag va hemma övningskörde jag själv för jag blev så sugen, gick väl helt ok för hur lite jag kört innan, M va även hos mig den kvällen.

Tisdag - jobbade 11-14:30 sen hade jag möte med chefen och stack hem, sov lite och åt sen stack jag till M och va där hela kvällen och bara hade det allmänt mysigt, fick massage vilket jag tyckte va jätteskönt!

Och idag har jag inte gjort nånting alls förutom tvättat!

Likes

Comments

Hej!

Har haft en jättemysig dag, började med att jag o Bella åt subway innan utspringet sen när utspringet va så var Majas klass sist och efter det åkte vi hem till Bella i väntan på att Maja skulle komma hem för lite studentskiva. Kom precis hem från mottagningen där vi fick god mat, och sen bra sällskap!

Imon laddar vi upp för en till student men klagar inte alls på det!

Grattis världens bästa vän till studenten!! 💗💗

Likes

Comments

Godmorgon!

Har varit vaken en stund och hunnit duscha och fixa klart mig inför Majas utspring som är lite senare. Ska nog göra mig lite frukost snart så jag endå fått i mig lite att äta innan jag ska åka, är egentligen ingen frukost människa. Bella följer med mig in till Kalmar o kollar på utspringet så det ska bli kul att umgås med henne oxå. Och imon vankas även hennes student som jag ska på.

Likes

Comments