Header

Hej! Ett litet försenat inlägg från November månad när vi var bjudna till Kungliga Operan.. Det var alltså 80 års firande och bal i gyllene salen på Operan och något av det absolut vackraste jag varit med om. Först var det lite förberedelser på hotellrummet, som vi för övrigt blivit överraskade med av Severins föräldrar! (Kändes såå lyxigt att göra sig i ordning där inför kvällen) Sedan tog vi alla en taxi till operan! Väl framme möttes vi av en trudelutt säckpipemusik i den enorma dörröppningen och lite information om garderob och dylikt av en herre i cape och hatt! Det kändes som om man var i en saga!! Och jag var prinsessa och Severin prins:) haha.

Vi gick en trappa upp och skålade med champagne och hurrade för födelsedagsbarnet! Var en helt magisk underlig känsla i både guldfoajén där vi höll till först, och i gyllene salen där det senare serverades 5-rätters.. Under den långa middagen var de en hel del underhållning i form av operasång, balettdansösframträdande, tal och dans! Min favorit var utan tvekan balettdansösen. Har aldrig sätt det live innan och på så nära håll och jag blev så berörd och imponerad verkligen! Otroligt vackert. Efter helt gaaalet god mat och ett antal lyckorus senare så fortsatte kvällen några trappor ner.. En sjukt bra dj höll ställningarna resten av kvällen, med lite saxofån inslag som var to die for! Vi var helt extas och ALLA dansade och gick loss 100%!! Älskar när jag får ta ut svängarna på dansgolvet;) En underbart drömmig kväll på Operan som jag aldrig kommer att glömma.... XX

Likes

Comments

Hej! När vi vandra omkring i Wynwood hittade vi en cool randig byggnad som jag bara var tvungen att ta lite bilder vid! Värsta poosar-paret haha;) Men såå många platser i stil med den här som man inte bara kan vandra förbi.. Sen är ju varken Severin eller jag några motorcyklelknuttar (haha) men den stod där bredvid och glimmade, så då fick den va med på ett hörn!

När jag ser de här bilderna tänker jag bara på hur varmt det var den här dagen!! Känns som jag säger de hela tiden men.. Man hamnade som i en enda stor betong grop så det bara gassade! Vi var lite halvt svimfärdiga här faktiskt haha. Känns långt borta nu när de är flera minusgrader och snö här hemma i Sverige.. xx

Likes

Comments

Hej! Jag är ju något dålig på att uppdatera.. Men så mycket annat med jobb och så nu när man väl är hemma igen.. Tillbaka till verkligheten haha(: Ska försöka få upp de sista jag har från Miami så jag kan börja uppdatera från SVERIGE!!! Något nytt för min lilla blogg! Den här dagen åkte vi iallafall till Wynwood Walls som är ett område i Miami med massa häftiga målningar och grafitti överallt man tittade.. Så roligt att få se! Där hade man kunnat hänga mer egentligen, som jag förstod fanns de endel trevliga barer och andra häng som skulle vara sjukt bra.

Vi gick i lite butiker bland annat "Le Labo" som är en liten parfymbutik jag även varit inne i New York. Verkligen jätte goda unika dofter som får en att bara sväva iväg i tankarna.. Det var faktiskt en doft som jag kände vid ett tillfälle i New York då jag var tvungen att fråga personen ifråga var den kom ifrån, och fick svaret Le Labo. Blev helt stum, den verkligen träffade mig ända in i själen haha... Dofter alltså de är sjukt vad man kan transporteras iväg till minnen och känslor. Så den gick vi in och sniffade på, och fick med oss några prover... Såå läcker känsla och inredning/detaljer där inne också. Puss så länge!

Likes

Comments

Titta vad fint!! Här stannade vi till på vår roadtrip ner till Key West! Wow säger jag bara.. Vi blev heelt förälskade i den här lilla paradisstranden. Restaurangen/cafét heter Morada Bay Beach Café och var tio gånger finare i verkligheten! Färgglada trä stolar mot vit sand, palmer och turkost vatten... DRÖM!! Blev verkligen många bilder i det här inlägget.. men vi stannade ett bra tag så vi hann ta en del foton!

Ska man till Miami lite längre tid tycker jag absolut man ska hyra en bil och åka ner till Key West. Det var något av det bästa vi gjorde på den här resan! Så otroligt fin väg dit som man kan göra massor av stopp längs med! Här kunde man alltså äta mat till bra pris, dricka drinkar i baren som fanns eller bara fika. Fanns även en liten klädshop i en silvrig vagn som syns på några av bilderna. Alltså finaste stället! xx

Likes

Comments