Header
View tracker
View tracker
View tracker

Hej! När vi vandra omkring i Wynwood hittade vi en cool randig byggnad som jag bara var tvungen att ta lite bilder vid! Värsta poosar-paret haha;) Men såå många platser i stil med den här som man inte bara kan vandra förbi.. Sen är ju varken Severin eller jag några motorcyklelknuttar (haha) men den stod där bredvid och glimmade, så då fick den va med på ett hörn!

När jag ser de här bilderna tänker jag bara på hur varmt det var den här dagen!! Känns som jag säger de hela tiden men.. Man hamnade som i en enda stor betong grop så det bara gassade! Vi var lite halvt svimfärdiga här faktiskt haha. Känns långt borta nu när de är flera minusgrader och snö här hemma i Sverige.. xx

Likes

Comments

Hej! Jag är ju något dålig på att uppdatera.. Men så mycket annat med jobb och så nu när man väl är hemma igen.. Tillbaka till verkligheten haha(: Ska försöka få upp de sista jag har från Miami så jag kan börja uppdatera från SVERIGE!!! Något nytt för min lilla blogg! Den här dagen åkte vi iallafall till Wynwood Walls som är ett område i Miami med massa häftiga målningar och grafitti överallt man tittade.. Så roligt att få se! Där hade man kunnat hänga mer egentligen, som jag förstod fanns de endel trevliga barer och andra häng som skulle vara sjukt bra.

Vi gick i lite butiker bland annat "Le Labo" som är en liten parfymbutik jag även varit inne i New York. Verkligen jätte goda unika dofter som får en att bara sväva iväg i tankarna.. Det var faktiskt en doft som jag kände vid ett tillfälle i New York då jag var tvungen att fråga personen ifråga var den kom ifrån, och fick svaret Le Labo. Blev helt stum, den verkligen träffade mig ända in i själen haha... Dofter alltså de är sjukt vad man kan transporteras iväg till minnen och känslor. Så den gick vi in och sniffade på, och fick med oss några prover... Såå läcker känsla och inredning/detaljer där inne också. Puss så länge!

Likes

Comments

View tracker

Titta vad fint!! Här stannade vi till på vår roadtrip ner till Key West! Wow säger jag bara.. Vi blev heelt förälskade i den här lilla paradisstranden. Restaurangen/cafét heter Morada Bay Beach Café och var tio gånger finare i verkligheten! Färgglada trä stolar mot vit sand, palmer och turkost vatten... DRÖM!! Blev verkligen många bilder i det här inlägget.. men vi stannade ett bra tag så vi hann ta en del foton!

Ska man till Miami lite längre tid tycker jag absolut man ska hyra en bil och åka ner till Key West. Det var något av det bästa vi gjorde på den här resan! Så otroligt fin väg dit som man kan göra massor av stopp längs med! Här kunde man alltså äta mat till bra pris, dricka drinkar i baren som fanns eller bara fika. Fanns även en liten klädshop i en silvrig vagn som syns på några av bilderna. Alltså finaste stället! xx

Likes

Comments

Första dagen strosade vi omkring på gatorna och upptäckte Miami South Beach! Det var häftigt att se Miami och helt galet varmt.. Till och med varmare än Manhattan! Vi slog oss ner på Ladurée och fikade mina favorit macarons Caramel.. Till kvällen åt vi på en superfin restaurang vid namn "Casa Tua" jag hittat bilder från på Pinterest faktiskt. Kommer upp en annan dag! Jättefin innergård med massa lyktor upphängda i träden.. Skönt första dygn i Miami:) Äntligen lite semester! Apropå något helt annat måste jag passa på att berätta om en jättegullig tjej som hörde av sig för ett tag sen, och fråga om hon fick göra ett inlägg om min blogg! Här är inlägget om ni vill se! http://nouw.com/emmarichterlarsson/inspiratoren-linnea-rehnberg-27324820 Kram så länge!

Likes

Comments

​Såhär drömmigt var avslutet på vår dag i South Hampton. Trötta fötter i sval sand! Ett fint sista moment på Long Island där jag fick säga hejdå till den här ön och mitt år i New York. Sommarens sista suck.. Farväl New York och det här underbara året! Nästa stopp - Miami! Puss o kram

Likes

Comments