Trött och sent inlägg men vad gör de...


Hej på er! Ett väldigt sent inlägg idag men jag har inte haft så mycket tid idag.

Nu när jag skriver det här inlägger är klockan 21.50 och jag har inte ens packat mina idrotts kläder en
😬

Men dagen har varit bra förutom att jag gjorde illa axeln på idrotten idag men jag hoppas iallafall att det blir bra till imorgon. Jag gjorde illa mig tack vare att mina skridskor är så himla oslipade så när jag skulle bromsa så ramlade jag och landade på axeln. Men så kan de ju gå!


Ha det bäst och så hörs vi snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Plugga, plugga, plugga!
Hej på er, det här kommer bli ett väldigt snabbt inlägg för att jag har prov imorgon och jag har inte pluggat någonting😬 för jag hade helt glömt bort att vi hade prov haha. Men jag kanske gör ett lite längre inlägg ikväll men vi får väll se. Vi hörs sen iallafall, puss💋

Likes

Comments

Idag vart det bara en mysig söndag.
Efter att ha kört mycket skoter igår och sovit hos min mormor och morfar så kom jag hem och skulle direkt på kalas. Men efter kalaset så åkte vi bara hem och så har vi tagit det Lungt resten av dagen.

Likes

Comments

Shit va längesen de va jag skrev, haha
Nämen hej på er de va ju så sjukt länge sen jag skrev sist! Nu har de ju varit julafton och nyår o massa annat. Har ni haft de bra då? Jag har haft det jätte bra iaf. Jag fick jätte bra grejer i julklapp, kan ni gissa vad jag fick?

Jag fick saker så jag kan göra gelenaglar!

Det kommer ni få se mycket på bloggen tror jag
😉
Men de va väll allt för nu så ha de gött!


( ska uppdatera så mycket som möjligt)

Likes

Comments

gud vad skönt det är med lov! jag hade ingen söndags ångest alls!

som ni kanske såg i rubriken så är det iallafal för mig, mys måndag. allltså att jag tar det bara lungt o myser!

när jag vaknade imorse så gick jag ner till vårt "träningsrum" och sprang en stund på löpbanndet och gjorde lite magövningar. sen efter det gjorde jag en smoothie till frukost och såg youtube medans jag drack min smoothie. sen gick jag och duschade och efter det tog jag bara på mig lite myskläder och satt mig vid datrorn.


hoppas ni också har en mysig måndag!

Likes

Comments

Dags för halloween!
Hej på er och som ni vet är halloween i full gång. Massa tutorials på youtube, folk som går runt och säger buss eller godis osv. Själv älskar jag halloween det är skit kul och när man går i högstadiet ( iallafall på min skola ) så gör dom alltid något slags disco som jag gick till och sen dagen efter (igår,lördag ) så åkte vi till min moster och min kusin för dom hade bjudit jag och min familj på halloween fest så vi åkte ju såklart dit och det var jätte roligt!

Nu hade jag tänkt berätta lite om discot och "festen" hos min moster

Discot var väll ganska kul. När vi kom dit var det ganska långtråkigt men sedan så började dom spela musik och vi började dansa. Sen efter ett tag skulle vi hå en spökstig. Jag gick med 3 st av mina vänner. En av dom vart skrämd några gånger men dom andra två vart så rädd så dom sprang in i en buske. Själv vart jag inte rädd utan jag skrek för jag höll på att vricka foten. Resten av kvällen var kul, vi dansade, skrattade och umgicks.

Hos min moster
Så åt vi tacos till middag, sen skulle vi gå en spökstig dom hade gjort. Sen vart det efterrätt och pris utdelning på spökstigen. Jag, min syrra och min kusin van första pris så jag valde bara en vanlig grå tröja. Sen såg vi film och sen åkte vi hem och sov

Likes

Comments

Bild från i söndags👆🏻

Det känns verkligen som helgen har gått jättefort för nu är det måndag igen.

Iallafall på skolan idag så gjorde vi inget särskilt eller jo det gjorde vi för vi fick en lektion inställd
👌🏻👌🏻

Nu tänker ni kanske vissa av er bara att det är dåligt att vi fick en inställd lektion men den lektionen som vart inställd är en SO lektion som är 25 min lång såå det för nog inte sådär jätte mycket

Sen har jag bestämt mig för att sluta men godis osv för jag ska försöka bli nyttigare så jag ska försöka uppdatera om det varje dag .

Sen vill jag även be om ursäkt för sämsta uppdateringen någonsin men jag har bara helt enkelt inte haft tid men nu ska jag försöka satsa mycket på bloggen så det kommer ju bli kul:)

Men vi hörs i nästa inlägg, hare gött haha!

Likes

Comments

Instagram@linneaarahm_