View tracker

gud vad skönt det är med lov! jag hade ingen söndags ångest alls!

som ni kanske såg i rubriken så är det iallafal för mig, mys måndag. allltså att jag tar det bara lungt o myser!

när jag vaknade imorse så gick jag ner till vårt "träningsrum" och sprang en stund på löpbanndet och gjorde lite magövningar. sen efter det gjorde jag en smoothie till frukost och såg youtube medans jag drack min smoothie. sen gick jag och duschade och efter det tog jag bara på mig lite myskläder och satt mig vid datrorn.


hoppas ni också har en mysig måndag!

Likes

Comments

Dags för halloween!
Hej på er och som ni vet är halloween i full gång. Massa tutorials på youtube, folk som går runt och säger buss eller godis osv. Själv älskar jag halloween det är skit kul och när man går i högstadiet ( iallafall på min skola ) så gör dom alltid något slags disco som jag gick till och sen dagen efter (igår,lördag ) så åkte vi till min moster och min kusin för dom hade bjudit jag och min familj på halloween fest så vi åkte ju såklart dit och det var jätte roligt!

Nu hade jag tänkt berätta lite om discot och "festen" hos min moster

Discot var väll ganska kul. När vi kom dit var det ganska långtråkigt men sedan så började dom spela musik och vi började dansa. Sen efter ett tag skulle vi hå en spökstig. Jag gick med 3 st av mina vänner. En av dom vart skrämd några gånger men dom andra två vart så rädd så dom sprang in i en buske. Själv vart jag inte rädd utan jag skrek för jag höll på att vricka foten. Resten av kvällen var kul, vi dansade, skrattade och umgicks.

Hos min moster
Så åt vi tacos till middag, sen skulle vi gå en spökstig dom hade gjort. Sen vart det efterrätt och pris utdelning på spökstigen. Jag, min syrra och min kusin van första pris så jag valde bara en vanlig grå tröja. Sen såg vi film och sen åkte vi hem och sov

Likes

Comments

Bild från i söndags👆🏻

Det känns verkligen som helgen har gått jättefort för nu är det måndag igen.

Iallafall på skolan idag så gjorde vi inget särskilt eller jo det gjorde vi för vi fick en lektion inställd
👌🏻👌🏻

Nu tänker ni kanske vissa av er bara att det är dåligt att vi fick en inställd lektion men den lektionen som vart inställd är en SO lektion som är 25 min lång såå det för nog inte sådär jätte mycket

Sen har jag bestämt mig för att sluta men godis osv för jag ska försöka bli nyttigare så jag ska försöka uppdatera om det varje dag .

Sen vill jag även be om ursäkt för sämsta uppdateringen någonsin men jag har bara helt enkelt inte haft tid men nu ska jag försöka satsa mycket på bloggen så det kommer ju bli kul:)

Men vi hörs i nästa inlägg, hare gött haha!

Likes

Comments

Hej på er <3
Alltså det är helt sjukt hur snabbt den här dagen har gått, det kan ju va för att jag har tre lektioner idag kanske haha. Men jag slutade iallafall kl 13.40 idag så de va ju Nice :) sen så åkte jag hem med bussen dom ska komma klockan 14.00 men kom 14.25 😑 sen kom jag hem och då satt jag o redigerade en video till videofy som kommer ut idag tror jag 😜

Just nu så väntar jag väll på min kompis som kommer om en timme typ. Och få ska vi äta pizza
😍 och sen ska jag o hon dra till ug😝

Det är de ja ska göra idag så aa haha men vi ses i nästa inlägg, Love u
💗

Kred för min kompis som gjorde dom här fina flätorna❤️

Likes

Comments

Min personliga favorit är...
Loka blåbär hallon.
Jag tycker om den för den är söt men den är ändå inte för söt.
Så jag tycker alla Borde testa den.

Likes

Comments

Det är min vän som har gjort de här och hon är skit duktig så ni borde kolla in hennes instagram :

@hennabyfelicia

Likes

Comments

Instagram@linneaarahm_