Header

Vilken mysig dag! Har pluggat lite lungt, ridit min lilla ponny - men mysigaste av allt är att jag har julpyntat och bakat lussebullar!

Verkligen skönt att ta det lugnt en hel dag och bara pysa runt! Veckan innan snurrade allt på som vanligt, förutom att vi var på besök på Linköpings Universitet med skolan. Jättegivande att få se skolan och lite olika program, jag som verkligen funderar på att flytta till Linköping. Ska åka på en universitets/högskole mässa nu på torsdag, så förhoppningsvis kommer mitt val bli lättare inför våren!

Lilla ponnybus mår bra och rids mer och mer, dock har stallet just nu karantän för att en häst har feber... Så vi håller tummarna nu denna vecka att det inte är någonting smittsamt och farligt så vi får börja rida i ridhuset igen och fortsätta framåt!

Fredagen spenderades med bästa Simone och massor av andra vänner! Var superkul, vi åt middag och gjorde bål för att sedan gå hem till en av våra vänner och ha det skoj hela kvällen! Bjuder på bilder från helgen!

Likes

Comments

Rida ordentligt och tävlingsabstinens? JA   de kan man   lugnt   säga, gud vad jag längtar till jag får rida henne ordentligt!

Skolan rullar på som vanligt, som vanligt som allt annat rullar på det också. Försöker hitta småsaker som får en att se framåt, men svårt när veckorna är lika dana och långa. Dock så shoppade jag lite i helgen, nya jättefina ljusstakar till mitt rum - och sen blir det biomys i helgen. Så  lite småsaker att finna glädje i!

Annars står allt rätt still, känns rätt  värdelös t   att uppdatera när de inte händer någonting om jag ska vara ärlig! Så blir nog en del fina bilder från roligare stunder på bloggen denna vecka =)

Likes

Comments

My lovely second home <3

Likes

Comments

Känner mig ovanligt pigg och glad fast än höstmörkret., kan vara för att jag hade världens finaste ponny igår! ;)

Hon var igår sååå fin, och ridpasset gav verkligen mig energi. Vissa dagar vet man verkligen varför man har häst, och de dagarna behövs för att påminna en om att varför man lägger ner flera timmar per dag i mörkret och kylan.

Monty och jag har inte ridit i ridhus på flera månader, då det har varit bättre för hennes ben att vara på volten där det är mer rakspår och färre svängar. Igår var hon så lycklig över att vara i ridhuset, superpigg och spetsade öron hela passet. Man märkte hur hon njöt och blåste upp sig och visade sitt fina dressyr jag! Hon älskar verkligen att träna, fina prinsessan!

Så detta gav mig massor av energi och fick mig på bra humör, sen att skolveckan är rätt lugn gör inte saken sämre =) 

Vad ger er energi i vardagen?

Likes

Comments

Känner att det är helt overkligt att jag tar studenten om några månader. Och ännu mer overkligt att jag kommer att flytta hemifrån och verkligen starta ett eget liv. Tänkte berätta lite vad jag ska göra efter studenten osv!

Tanken är den att Monty ska säljas nu i vår. Tanken från början var att redan nu i höstas lägga ut henne på annons, vilket inte gick så bra när hon skadade sig och allt.

Den enda anledningen till att hon ska säljas är att jag inte kan ha med henne när jag flyttar iväg och ska plugga vidare. Det går helt enkelt inte att betala henne med mitt studiemedel, speciellt inte om vi ska tävla regelbundet.

Det jag absolut vill mest av allt är att hon ska få tävla, för det älskar hon. Därför kommer vi sälja henne, då hon ska få komma till en liten tjej som älskar henne och tävlar med henne. Det skär i hjärtat men det kommer vara det bästa för henne!

Själv vill jag läsa vidare inom kemin, jag vill alltså bli kemist. Vad man jobbar med som kemist är helt olika och kan vara vad som helst. Jag funderar på att jobba i kriminallabb, som på CSI ! Det finns det massor av möjligheter,

Linköping är staden som lockar mest just nu, ska dit på besök med skolan denna månad och det blir mer eller mindre avgörande. Kommer läsa en treårig utbildning först, för att sedan lägga på en masterutbildning på två år efteråt.

5 år studier, det får alla att sucka! Men det är så värt det, ska man spendera hela sitt liv med att jobba måste man göra nått kul. Samt kärna pengar såklart, drömmen är att kunna resa och leva mitt drömliv!

Likes

Comments