Header

Känns som att det enda ni får se på bloggen är mat den senaste tiden. Det har antingen varit bilder på mat eller fika. Får väl ta och göra en kategori för mat snart, hahaha! Denna helg har jag inte gjort någonting och inget speciellt sen jag gjorde förra inlägget. Har varit skola som vanligt och en massa plugg. Har så mycket just nu och känner att sitta och plugga är viktigare än att sitta och blogga. De här 2 veckorna framöver har jag fortfarande en del, men efter kommer jag blogga på som vanligt. Har inte varit och fotat på så länge och saknar det, tycker det är så himla kul.

Som jag skrev har denna helg gått åt till att göra absolut ingenting. Bara plugg och serietittande har hänt här. Idag tog jag mig dock ut. Träffade Fanny vid 2 tiden och vi åkte till Täby. Har inte träffat henne på jättelänge och det var verkligen superkul att ses igen. Vi kolla lite butiker men inte inget som jag fall för så vi avslutade allt med en god fika på Espresso House. Älskar deras juice och till det tog jag en kladdkaka.

Nu ska jag äta lite tacos och fortsätta med pluggandet lite. Ska försöka bli klar med ett svenska tal. Har det om 1 vecka men känner att jag vill skriva klart allt idag så jag kan plugga till annat som vi har denna vecka. Hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jacka ifrån Lindex

Ser ni vad gott? Har så länge velat gå och äta brunch på Sthlm Brunch Club. Det har dock aldrig blivit av. Idag så blev det äntligen det. Alice frågade om jag ville dit för någon dag sen och såklart att svaret blev ja. Har sett en massa bilder på maten härifrån och man kan ju inte bli sugen. Att välja vad man ville äta var nog veckans svåraste beslut. Det blev tillslut belgiska våfflor med bär, glass och Nutella. Om ni aldrig ätit här så tycker jag att ni ska ta en shake som vi tog. OMG vad god den var! Alice och jag tog en varsin men det hade räckt med att vi delade på en. Ingen av oss orkade dricka upp. Kommer besöka detta ställe många gånger och förstår nu varför det är så poppis och att man behövde köa i några minuter.

Vi gjorde inte så mycket mer efter brunchen. Vi tog tåget hem direkt och jag har lagt mig i sängen för att snart sätta på en serie och vila. Har ju fortfarande min irriterande hosta. Kommer väl ha krav den året ut... Ska iallafall nu försöka hitta ett ställe att kolla Criminal Minds på. Jag är ganska upprörd på Viaplay just nu angående denna serie. Jag är på säsong 10 avsnitt 1 just nu och de har tagit bort serien från Viaplay. Har 2 säsonger kvar att se! Den finns inte heller på Netflix så måste hitta ett nytt ställe. Om jag inte hittar får jag väl börja kolla på någon annan serie. Ser Modern Family men det är en serie jag och Lucas kollar på, så kan inte se den ensam. Aja, önska mig lycka till med sökandet efter Criminal Minds.

Likes

Comments

Älsklingen

Förra veckan var verkligen inte min vecka. Började ju känna mig dålig förra helgen och lite smått sjuk. Blev att jag stannade hemma på måndagen så jag skulle bli frisk till tisdagen. Dock blev det inte bättre blev snarare sämre. På onsdagen så såg jag att mitt öga hade blivit lite rött. Efter några timmar såg jag att det hade blivit ännu rödare och på kvällen var det så rött att jag såg ut som en vampyr. På torsdags morgonen blev det ett besök hos doktorn där jag fick hostmedicin och ögondroppar. Har hostat som jag aldrig gjort tidigare och gör det fortfarande. Var tvungen att stanna hemma hela veckan lång och jag har nu missat 3-4 prov... Känns väldigt surt när jag vet att redan veckan nu efter lovet har vi andra prov.Det enda positiva med förra veckan var att min älskling kom hem. Äntligen, efter 2,5 vecka fick jag hålla om honom igen. Fast jag har min hosta åkte jag till honom i söndags. Kändes lite konstigt i början när man inte setts på ett tag men när jag fick krama om honom var det den bästa kramen jag fått. Han kom ihåg att innan han åkte att jag sa till honom att jag ville ut och äta. Så vi gav oss iväg till Phil's Burger. Hade inte ätit där på nästan ett år och det var lika gott som jag komihåg att det var.

Ja, som jag skrivit har jag varit sjuk och varit med Lucas och har därför inte bloggat. Hade inte ork eller någonting att blogga om när jag var sjuk. Sen nu när Lucas kom hem ville jag bara vara med honom och inte göra något annat eller vara med någon annan. Känns lite tråkigt att jag åkte hem idag, men vi syns snart igen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. Lackade byxor HÄR// 2. Boots HÄR// 3. Vit blus HÄR// 4. Lackade byxor HÄR// 5. Svart blus HÄR// 6. Celiné solglasögon HÄR// 7. Boots HÄR// 8. Lackad kjol HÄR//

Lackade byxor, kjolar, skor och mycket mer är ju väldigt inne just nu. Från början var jag väldigt skeptisk till detta och tyckte det kändes lite som att man ska på Halloween fest och vara typ en katt. Haha, lite så tänkte jag. Nu har min åsikt om dessa vänt helt och hållet. Jag älskar lackade byxor och tycket det är så snyggt. Ett par svarta lackade byxor tillsammans med en vit blus, ja! Eftersom detta är så populärt just nu är det slut i nästan varenda butik. H&M har ett par skitsnygga men de är ju slut i varenda H&M butik som finns. Gina Tricot fick dock in ett par förra veckan och jag vill så gärna få tag på dem. Vad tycker ni om denna lackande trend?


  • Filed under: MODE

Likes

Comments