Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Fina dagar här på landet:) tältade med vänner på en Ö i föregår , så mysigt! Åt lunch på bullandö för några dagar sen och tog en heldag på Vaxholm igår. Bästa 🌄🚣🏼☀️💫

Likes

Comments

Hej! Inte bästa uppdateringen men vi gör så mycket på landet så hinner inte blogga haha, men vi badar och fiskar och ikväll ska vi tälta 🌄🚣🏼mys!

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi på hotellets badhus och badade till lunch ungefär, och åt sedan deras buffé. Sen åkte vi runt lite i tänndalen och kollade det regnade hela dagen. Mysig och lugn dag, sånna behövs oxå!

Men idag var vädret på topp, sol hela dagen:) så vi hyrde cyklar i morse, MTB cyklar, och cyklade sedan i skogen och upp på ett berg! det var roligare än jag trodde faktiskt. Mycket lera och vatten och svåra hinder, men roligt:) vi cyklade i 5 timmar:)

Sen när vi kom hem grillade vi till solnedgången:) mysiga dagar här i tänndalen.

Hemfärd på söndag och landet på tisdag!:)

Likes

Comments

Hej! Idag tog vi gondolen upp på ett berg, för att sedan vandra nedför berget. Det tog några timmar och blev 1 mil 💪🏼 åt lunch mitt i skogen som smakade jätte bra ☀️Även haft sol hela dagen så det var jätte kul!!

Likes

Comments

Hej! Nu kom vi nyss hem från "centrumet" här. Vi åt glass:) idag vandrade vi över ett berg och avslutade vandringen med fiske, 1 fisk fick vi upp! 

Det är så mysigt med fjällsemester! Xoxo 

Likes

Comments

Hola! idag bestämde jag mig för att börja blogga igen:) vart ett väldigt kort uppehåll haha, men kommer nu för det mesta göra inlägg om roliga saker, alltså inte vad jag gjort under dagen bara utan roligare inlägg om resor och saker folk tycker är kul att läsa osv..

Nu är jag och min familj uppe i Tänndalen i fjällen, vi kom hit i söndags och igår vandrade och fiskade vi:) tycker det är så mysigt här!

Nu ska vi ut bland bergen så hinner inte skriva mer, men kommer bildbomb när jag kommer hem! xooxo kram

Likes

Comments

Hej alla sötnosar, tyvärr kommer jag ta en Bloggpaus från och med idag, och vet inte hur länge jag har den(: kan va 2 veckor eller 2 månader.. Varför är för att jag typ inte hinner/orkar blogga längre, och vill inte driva en blogg med 1 inlägg per vecka liksom (:

Men ha en bra sommar alla så ses vi nog igen kram ☀️☀️
Likes

Comments
Likes

Comments