Jag klarade det!!!!!!! Äntligen är högskolan avklarad och jag har min examen! Kandidatexamen i offentlig förvaltning vid högskolan i Borås.

Så mycket tårar och så mycket skratt. Det har varit dagar när man velat slita av sig håret i ren frustration och dagar när man bara njutit av det lediga studentlivet. Så många gånger jag har tvivlat på mig själv men ändå fortsatt att kämpa. Så många fina människor som jag fått lära känna, ni är guld värda! Utan mina klasskompisar hade jag nog inte överlevt dessa tre år. Vi har pluggat flitigt och vi har festat lika flitigt, lika många tentor som tentafester. Det finns alltid något att fira! Igår hade vi sista momentet i skolan och det känns så skönt. Egentligen har jag rent mentalt redan lämnat skolan för flera månader sedan och börjar jobba, men det var bra att få ett hejdå av skolan. I morgon väntar sista festen med skolan och det ser jag fram emot så mycket, examensmiddag på Grand hotel. Att äntligen få ett avslut! Nu börjar det riktiga vuxenlivet och ett nytt kapitel i mitt liv. Men först en veckas jobb och sen är det dags för en månads semester!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej babes. Tänkte att jag skulle berätta lite kort om min profilbild och min översta bild. Båda är tagna i Parga, Grekland. Älskar de båda! Den första är i vår pool på hotellet. Så mysigt litet ställe! Den andra är från en date vi hade på byns finaste restaurang med utsikt över hela staden och hamnen. Drömkväll! Jag var där i somras med min fina fina fina vän Isabelle som jag för övrigt saknar såååååå (come home sooooon babe). Har egentligen så många fina bilder därifrån som jag så gärna vill visa. Har även en liten film som jag klippt ihop därifrån! Som en "travel-vlog" kan man säga, kanske lägger ut den här också!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Long time no see. Nu har jag varit off ett tag. När jag började tänkte jag att det skulle vara kul att skriva lite men sen kom livet emellan och det glömdes bort! Jag tänkte i alla fall göra ett nytt försök så får vi se hur det går.

Jag har nämligen massa roliga saker under de kommande veckorna att se fram emot och de minnena vill jag gärna spara. Om en vecka tar jag examen från högskolan och hur sjukt är inte det????? Det ska firas ordentligt med examensmiddag och examenskalas. Efter det väntar en låååång resa! Vi ska till Thailand och vi kommer vara borta i en månad, så det ser jag fram emot otroligt mycket!

Hörs när vi hörs

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Checkar ut för den här veckan! I morgon är det måndag och nya tag. Jag har en del planer för veckan som kommer så det ser jag fram emot. Gooooodnight <3

Likes

Comments

Godmorgon! Här har vi dagens frukost, så gott med jordgubbar! Nu ska jag iväg och träna, sen handla lite mat och sådär. Kanske åker in till stan en sväng efteråt och träffar några kompisar. Några planer för kvällen har jag inte än så länge!

Igår var vi och åt lite skaldjur hemma hos Eriks mamma vilket var jättemysigt, efteråt åkte jag iväg med några kompisar och bowlade. Jag kom sist som vanligt haha. Förstår inte hur jag kan vara så dålig!? Nä, nu måste jag byta om och ta mig iväg. PUSS

Likes

Comments

Äntligen fredagggggg! Har egentligen inget mer att säga än att det är så himla härligt med helg. Jag har inte några speciella planer förutom att ta det lugnt och umgås med min pojkvän och familj. Sen får vi se vad som händer! Bilden är från idag när jag var påväg hem från praktiken, gick in på gina och handlade lite innan jag åkte hem. Alltså, hur kan det alltid finnas mängder med grejer man vill ha där?! Aja, hoppas alla får en fin helg! Puss

Likes

Comments