Dethär pudret är sjukt bra, det ser fantastiskt ut över en vanlig foundation, håller bra, det är en bra bas att lägga andra produkter på, allt lägger sig fint över denna. Bästa pudret jag har testat, huden blir sjukt len också. Rekommenderar verkligen skulle ge den högsta betyg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

De flesta av mina hår styling produkter tog slut, så jag klickade mig in på cocopanda där jag alltid köper mina hårprodukter och beställde hem 2 stycken torrshampon som jag brukar använda, föredrar det från batiste men det andra funkar lika bra och det är super billigt. Sen använder jag alltid ett värmeskydd eller nått utredande och mjukgörande för håret då använde jag alltid uniq one från revlon men jag ville testa nått annat nu jag tror inte den är så bra för håret egentligen det känns bara mjukt o fint. Så jag googlade runt lite och hittade blondinbellas produkter som ska vara fria från sulfater och sånnt, så jag beställde hem värmeskyddet som heter heat is on. Har inte testat det än men ska göra det ikväll tror jag. Så jag hoppas att det är bra!

Likes

Comments

Jag använder produkter från Dermalogica, ni känner säkert till märket det är bland de bättre hudvårdsprodukterna de är på den dyrare sidan. Jag snvänder deras special cleanser, först tar jag bort sminket med den, sen tvättar jag annsiktet en gång till med den när annsiktet är rent från smink för att det inte ska finns kvar rester och för att tvätta själva annsiktet. Efter det så använder jag en toner, deras multi-active toner för att fräscha upp och neutralisera annsiktet. Sen när det gäller fuktkräm så använder jag inte någon från just dermalogica ännu, jag använder lite olika som jag har hemma som jag fått ur tex glossyboxar och sådär, fuktkrämer är inte så viktigt för mig nu på sommaren de är mest rengöringen. Men dethär är vad jag gör för min hy morgon och kväll, älskar verkligen dessa produkter tror aldrig jag kommer köpa något annat än dom, och kommer definetivt utöka min hudvårdsrutin och köpa serum och dagkräm osv från dermalogica!

Likes

Comments

Sminkar mig inte dagligen när jag jobbar och så med fullt annsikte alltså foundation och så men när jag väl gör det så är ja besatt av dessa produkter😍

Likes

Comments

Hej på er, jag har inte skrivit på länge eftersom jag jobbar mesta delen av mina dagar just nu och ibland helger, så då finns det inte så mycket att skriva om. Men när jag gjort annat än att jobba så har jag inte haft lust att skriva så det är därför. Men det som hännd som är värt att berätta är att jag och martin har bokat en resa i augusti till kroatien på ett super fint ställe😍 så det ser vi fram emot och då kan ja lova att de blir mycket bilder iallafall! Annars har ni inte missat så mycket, har mest ungåtts med kompisar när jag inte jobbat, vi var på gröna lund förra veckan faktiskt sjukt kul!. Men ja hörni vi får se när vi hörs nästa gång, förmodligen nör jag har nått att skriva! Ha det så bra så länge kram!

Likes

Comments

Somsagt har jag avslutat min prenumeration på glossybox, var inte sp nöjd med dom 3 boxarns jag fått så känndes onödigt. Men tänkte visa den sista som jag fått hem. Jag fick en intim tvätt från rfsu, en mascara, en ögonprimer, matt nagellack, och en läpprodukt från massa olika märken sim jag aldrig hört talas om. Den enda produkten jag är taggad för att prova är mascaran. Så jag är inte så imponerad av glossybox och jag ångrar inte att jag avprenumererade.

Likes

Comments

Nått av det bästa jag vet är att laga mat, tycker det är sjukt härligt att använda olika ingredienser och kryddor och koka ihop nått. Tycker om att experimentera lite och inte gå efter recept, och det blir alltid bra! Det är bara att gå på känsla och lita på sina luktsinnen. Och när jag lagar mat blir det väldigt kryddat som jag älskar😍. Idag har jag lagat min favoritmat som är indiskt, väldigt kryddigt och fräscht!

Likes

Comments

Hej på er idag har jag varit på jobbet som vanligt. Kom hem vid 4 och tvättade lite kläder, sen duschade jag och gick och handlade mat. Så nu håller jag på att laga middag till mig och martin. Och ikväll kommer cajsa och andreas hit för lite myskväll!

Likes

Comments