Header

Nu har jag gått på 2 dagars ledighet (y) behöver verkligen det!
Jamen då vart det måndag!! BÄSTA DAGEN PÅ HELA VECKAN!!! Ikväll är det bandy följt av gympa följt av bandy :) love it!! Så nu kör vi! Och för dig som vill köra lite rolig, jobbig & svettig gruppträning ikväll, så säger jag bara V Ä L K O M M E N!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag landat i solstolen en stund efter denna jobbhelgen. Guud!! Alltid lika skönt när den är över :)

Nu knäpper jag en nocco & glider ner till Skansen för lite fotbollstittande :)

Likes

Comments

Asså efter gårdagens dubbla träningspass var jag verkligen helt död! Tobbe fick lixom hjälpa mig ur bilen!! Haha helt sjukt.
Så fick bli lite påfyllning i sängen i form av keso framför greys :) men det klagar jag inte på.

Hahha vägde mig dessutom igår innan jag la med. Den stod då på 58.4, i morse var det 56,9. Tappat 1.5 kg bara undernatten! Helt sjukt.

Så laddade med rejäl frukost i morse & nu åter påfyllning i form av celsius & sportlunch.

Likes

Comments

Har precis svept i mig en celsius päron & energin är helt sjuuuk asså! Flyger runt som en elvisp & leker fotomodell. Jag älskar självutlösaren, eller är det självutlösaren som älskar mig? :)

Likes

Comments

Vaknade med ett ryck denna morgonen.. Blev panikinringd för att jobba. Hahah ibland är det bra att man bor nära :)

Så nu har jag slängt i mig lite mat & laddar nu upp inför kvällens träning. Ikväll blir det gympa & innebandy.

Såg denna bilden på Facebook nyss... Så sant verkligen

Likes

Comments

Klickade nyss hem dessa snyggingar :) kunde inte låta bli!!


Likes

Comments

Har precis slängt mig i soffan efter lite bandyträning. Saknar mitt bootcamp gäng.. Men tyvärr kan man inte göra allt som man vill :/
Så nu har jag landat i soffan med en tallrik mini keso, kalkon & 1 banan. Mycket protein, kolhydrater men lite fett. Precis vad jag behöver :) men ska nog klämma ner lite knäckebröd & en kopp te också :)

Likes

Comments

Här kommer ett långt inlägg om just min resa. Min resa mot ett bättre jag!

Jag har tränat seriöst med gymmandet av & till i snart 3 år. Jag har alltid tränat både fotboll & innebandy, men när jag träffade Tobbe som är ett sådant gymfreak så blev jag också det!! :)
Jag sätter hela tiden upp nya mål som är rimliga & som jag strävar mot att klara! Just nu vill jag stå på händer, klara 5 chins & 5 dips!!!

Sedan jag började träna har mycket hänt både mentalt & fysiskt. Innan kunde jag ligga hela helgerna & hela kvällarna i soffan & äta skräp!! Skulle jag göra det nu skulle jag dö! Jag kan äta en del skräp, men det ser jag till att träna bort. Och jag kan inte vara stilla en kväll eller dag utan att röra på mig!!!
Jag har tappat en hel del kroppsmassa & fett & istället byggt muskler! Det är underbart att se & känna :) På vågen skiljer dock inte så mycket under dessa år. 5-7 kg ungefär. Har även gjort fettmätningar då jag första hade en % på 20%. 8 månader senare var jag nere på 15%. Nu vet jag inte riktigt, men skulle tro att jag har tappat ytterliggare lite till :)

Min resa går sakta. Väldigt sakta. Men har inte gjort några superduper sattsningar heller direkt på det. Det kan jag ibland bli väldigt arg på mig själv över. Det är segt när man kommer igång, sen slutar man & då är det tufft att komma tillbaka & vara på ruta 1 igen.. Men det har jag bara mig själv att skylla på.

Just nu går träningen bra & jag har en annan syn på det hela. Nu skulle det dock vara kul att ta det hela till en ny nivå. Lära mig mer om hur kosten & träningen hänger ihop. Vad man exakt ska äta för att få fram de bästa resultaten, hur mycket, när, var & hur. Kanske borde plugga till dietist? haha nä men jag vet inte. Har även börjat hålla i gympan åde här hemma ju. Det är så fruktansvärt roligt! Nästa steg där får bli gyminstruktör & PT. Vore fruktansvärt roligt!! :D

Men som sagt lite bilder var det, och här kommer dom.

Likes

Comments

Även denna morgon tog vi sovmorgon.. Börjar bli en dålig vana! Men det är skönt att ändån passa på att sova ut :)
Vaknade upp med träningsvärk & massa fina blåmärken! Så det ska vara.

Nu har vi gått en runda med lsa & nu väntas en jobbkväll.
Till dig som kommenterade igår om före & efter bilder så kan jag slänga in ett långt & inspirerande inlägg imon när jag har tid :)

Likes

Comments