Header

Imorrn runt klockan 1 kan ni gå in på vår videofyme o kolla videon jag lägger ut då. Gäller min nya blogg som jag ska fixa imorrn, wiiiieee.
Tack för att ni har läst bloggen o kollat videos, min egna blogg blir lite mer personlig - uppdaterar mer. Hörs imorrn, men inte här.
// Cornelia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nya bloggen som jag Linnea har : www.nattstad.se/linneamalmblad Corres vet jag inte riktigt . Min videofyme : LinneavMalmblad (seriösa) Corres vet jag inte heller , men aja ! ??

Likes

Comments

Hejdå bloggen ! Aså det har varit kul o så men just nu vill jag inte blogga , det tar så mycket tid osv , kanske skaffar en egen , vet inte men hejdå

Likes

Comments

Heeeeej! Hoppas ni mår braaaaa.
Jag är sjukt glad, vet egentligen inte varför men aja.

Om Linnea lägger ner, hon har inte svarat på sms på hela dagen så aa vet inte varför hon vill sluta. Ringer henne imorrn! Men hon har säkert bara tröttnat, eller så har hon fått elakt sms eller nåt - i don't know. Vi får se ! Om hon slutar raderar jag bloggen o startar en egen. Vi skriver hur det blir. 

Ska iallafall sova snart, så sjukt trött. Video kommer imorrn om jag hinner! Hoppas ni har haft en GRYM dag, sov gott babes
// Cornelia ❤


MIN, rör inte ✋

Likes

Comments

Jag ska typ sova nu. Men men, ett kort inlägg innan. Idag vare skolaaaaaa, sen var jag med Matilda. Vi var även med Hampus, Filip A, Erik & Hassan ett tag. Sen var bara Matilda & jag.
Vi hade as kul! Hampus o jag åt kanel (filmade oxå, KANSKE lägger upp den). Ingen annan vågade, haha. Det var faktiskt inte så äckligt som jag trodde det skulle va, men det var inte gott.✋ VÄLDIGT starkt efter ett tag, men jag vann - han drack vatten först. ;) Men vi överlevde, haha.

Kollar på film nu, fredag guys. Heeeeeeeeeeelt okej.🙊
Vi hörs imorrn, blir bättre uppdatering - promise.
Hoppas ni har haft en grym dag!
// Cornelia ❤

Likes

Comments

Hej ! Har tråkig matte nu 😲
Men det är snart mat så det är ju bra ! Och om ni inte har sett haul videon ska jag tona håret efter skolan !!!😱😱😱

SJUKT TAGGAD😂😂Likes

Comments

Www.nattstad.se/linneaochcorreslife

Likes

Comments

JÄVLIGT DÅLIG UPPDATERING RENT UT SAGT !!

Men skit samma , imårrn kommer det TVÅ videos , en "Tonar håret" video och en "get redy with me/us" . Vi ska på tacokväll hos en kompis som heter Sara . Men Aja det är As tidigt nu men jag ska sova . Jag har as SVÅRT att gå upp på morgonen . Och jag menar det verkligen .
// Linnea❤️

Likes

Comments

Imårrn ska jag på stan och köpa en grej som jag kommer bli as nöjd över ! Gissa !
Nä men kommer haul vad jag köpte sen men det är en video jag kommer lägga ut på fredag... LÄNGTAR corre vet men jag tror hon ska va med Matilda eller nån på fredag så jag ska göra det tillsammans med Kajsa istället , men aja ses ! herrå ! 😘
//Linnea

Likes

Comments