Killen: Hej sötnos. Jag måste berätta en sak för dig 
Tjejen: Okej baby , berätta! 
Killen: Det är såhär. Jag har hittat en ny tjej som är väldigt snygg. Jag har haft sex med henne några gånger också. Men jag är trött på att behöva vara tillsammans med dig. Jag är trött på att skämma ut mig genom att vara tillsammans med en så ful person som dig. 
Tjejen: Men varför var du tillsammans med mig då? 
Killen: Fattar du inget eller? ALLT har varit en storjävla lek. Jag slog vad med några polare om att jag skulle bli ihop med skolans fulaste tjej och sedan ha sex med henne. Gjorde det för 10 kr. 

Tjejen: Okej.... så det är inget "vi" längre nu då? Är jag så ful så att du inte ens vill vara kompis? 
Killen: Du är ful som döden.. 
Tjejen: Okej... så vad ska jag göra nu då? 
Killens nya flickvän: Du ska gå hem och skära upp dina armar , skriva ett avskedsbrev och knyta ett rep runt halsen och hänga dig. För du ska skita i mig och min kille. 
Tjejen gick hem. Gick in på toaletten skärde upp sina armar , gick intill vardagsrummet hämtade en penna och ett rött papper. Knöt ett rep runt sin hals tog en stol och gick upp på den , knöt fast repet i dörrkarmen.... Tjejens mamma kom hem. Dörren var upplåst och flickans rum var låst och stängt. Tjejens mamma hittade en röd lapp på vardagsrumsbordet på lappen stod det: 

"Älskade mamma Bli inte rädd för att denna lappen du nu säkert har hittat. Jag har bestämt mig för att flytta min själ till ett annat liv.Ett liv där ingen klagar på en ett liv där jag kan springa på ängar och vara lycklig. Här har livet bara varit en dans på en skör vass taggtråd. Mamma du har gjort allt för mig. Du har varit en ängel i allav lägen. Men jag kände att jag inte orkade med livet mera. Jag är bara luft. Men mamma, vart du än går , hur du än mår , vart du än står ,kom ihåg , jag skall alltid följa med dig. Jag glömmer dig aldrig. Du finns inburad i mitt hjärta. Snälla mamma , öppna inte dörren intill mitt rum ring istället polisen...." Polisen kom. Dom läste brevet som flickan hade skrivit. Dom öppnade dörren in till hennes rum. I rummet var det tända ljus som stod i en cirkel och i mitten av den ljuscirkeln hängde tjejen. Hon hade tagit sitt liv pågrund utav en kille som bara såg tjejer efter utséendet. Man skall alltid tänka på vad man säger eller vad man gör. Det kan få någon att må riktigt dåligt längst in i hjärtat. 

Kopiera in detta på din sida om du inte är en sådann person som bara ser efter utséendet och inte bryr dig om att kolla insidan! När du kopierat in detta har du bevisat att du kollar insidan och inte dömmer utsidan 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kärlek är inte att sova eller ha sex tillsammans. Kärlek är empati, omsorg, respekt, trohet, att sakna sin partner, rädslan att förlora den, tid för och med varandra, tankar på den du älskar när ni inte är tillsammans och de små kärleksfulla handlingarna varje dag. Kärlek är nånting man får och måste vårda för att få behålla. 

Likes

Comments

Vad ska man göra när man har tappat känslorna för den man älskar men vill ändå inte förlora han utan ha kvar den för alltid?? Han har heller inga känslor kvar för mig så det bästa är ju att gå skilda vägar men det kan jag inte göra!

Så vad ska jag göra???!


Likes

Comments

Tjena har haft många sköna dagar här i Dalarna, det är verkligen ett ställe jag skulle kunna tänka mig att flytta till. Har gjort slut på lite pengar, mest till mamma och pappa men lite till mig med. Kanske ska gå bada om en stund när älsk kommer från toa, får se. Idag var vi på outlet på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter och där köpte jag en tröja för 250kr som i vanliga falla kostar runt 800-1000kr. Men ska dra nu, ska läsa några bloggar och sen kommer väl älsk någon gång. Hejhej hörs;)
Älsk och jag firade ett halvår i fredags<>


Älsk konstrar sig lite, cp som han kalla det
  • 126 Readers

Likes

Comments

Varför blir det såhär varenda gång det är någonting på gång??? Blir galen på det, men står ut, för vad skulle jag annars göra? Sjunka ner på livet lista igen som jag precis har tagit mig uppför?? Nä det vill jag inte göra, men lär väl hamna där igen om ett tag förmodligen:(

Gud vad jag felar!


  • 143 Readers

Likes

Comments

Jobbar två dagar till den här veckan, yes vad gött! Sen blir det semester med älsklingen och hans familj en till två veckor i Dalarna:) Så jag håller på att packa lite nu som jag behöver ha med mig, hoppas jag får med mig så mycket kläder som kan komma behövas, vet inte om det kommer räka, men har till 14 dagar och stannar vi 7 dagar räcker det men om vi stannar 14 dagar och jag råkar söla eller något sådant och måste ta något nytt räcker det inte, så får se hur jag gör. Men ska dra nu och kolla lite info om Dalarna, kommer vara dålig uppdatering under den tiden, men kommer säkert upp ett eller några inlägg sen med bilder och så om hur det var där uppe:)

Men ska fortsätta packa nu, hejhej

 

 

Likes

Comments

Snart ska jag käka middag och sen drar jag till älsklingen<3 blir="" körd="" till="" kungälv="" o="" därifrån="" får="" jag="" ta="" bussen="" till="" stenungsund="" och="" i="" stenungsund="" blir="" jag="" förhoppnings="" viss="" upp="" hämtad="" av="" älsklingen,="" men="" vet="" inte="" får="" se="" men="" ska="" gå="" nu="">
Bild från midsommar
  • 165 Readers

Likes

Comments

Tjena sitter på jobbet nu, skulle ta det lite lungt för vi har kommit så långt. Slutar om typ 1 timme sen blir det hem och dusch och kanske göra ordning lite och sen åka och hämta älsklingen i Kungälv och handla lite och sen åka hem och mysa lite och sådär men ska dra nu puss hej:)

  • 155 Readers

Likes

Comments

Vad heter ni? Jonas Häll och Linnéa Nordgren

Hur träffades ni? Via nättet

 

Är ni förlovade? Nä

Bor ni ihop? Nä

Har ni barn? Nej

Har båda körkort? Nej

Isåfall, vem kör bäst? Jonas

Kommer du ihåg er första kyss? Ja

Vem sa "Jag älskar dig" först? Jonas

Vem är äldst? Jonas

Vilka stjärntecken är ni? Vad han är vet jag inte och jag är tvilling

Vem fyller först på året? Jonas

Vem är längst? Jonas

Vem sjunger bäst? Båda, men jonas är bäst 

Håller ni varandra i handen på stan? Ja

Kände ni varandra innan ni blev ihop? Kan man säga, vi hade kontakt länge innan

Blev du kär vid första ögonkastet? Ja, jag såg en bild på honom och visste att det var rätt

Har ni någon speciell låt? Nån kanske

Har ni varit utomlands tillammans? Nej

Vilket är ert bästa minne? Har många

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja

Blir du lätt svartsjuk? Ibland

Brukar ni bråka? Ja, kärlek innehåller ju bråk

Ringer eller SMS:ar ni mest? Smsar

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Alla

Brukar nån av er prata i sömnen? Båda, men ibland

Hur länge har ni varit tillsammans? 5 månader

 

Lånad av: http://www.nattstad.se/FeliciaW?id=2767049

Likes

Comments