View tracker

Hej!
Nu är det dags för lucka sju och jag tänkte berätta om något jag har varit med om.

Jag tänkte berätta om när jag träffade Ulrik Munther, det kanske inte är så spännande men det är ett minne för mig som jag vill dela med mig av.

Så det här var för 5 år sedan och jag var ett jätte stort Ulrik Munther fan. Jag lysande på hans låtar hela dagarna och min största dröm var att få träffa honom.
Så en dag så såg jag att han skulle uppträda på kungsmässan här i Kungsbacka, och jag sa det till mamma så vi gick dit.

Min mamma hade jätte ont i huvudet men trots det så följde hon med mig för att träffa Ulrik.
Vi var där ganska tidigt så vi skulle få bra platser, och det fick vi, precis vid scenen stod vi. Väntan på att han skulle komma var så lång, men när han väl kom dit och uppträde gick tiden väldigt fort.

När hans uppträdande var klart så skulle vi gå och ställa oss i kön för hans signering men det var så många så vi gick och kollade i olika affärer tills kön blev mindre.

När kön var mycket mindre gick vi och ställde oss och på ungefär 3-5min så stod jag framför honom och jag var så nervös. Jag kunde nästan inte kolla på han för jag var så nervös. Han var iallafall jätte snäll och trevlig, så jag fick hans skiva med autograf på.

Jag var så glad den dagen och jag lyssnade på skiva hela dagarna.
Nu är jag inte sånt jätte stort fan av Ulrik men jag tycker fortfarande att han sjunger jätte bra.

Hoppas ni har haft en bra sjunde december!
Puss på er <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Nu är det den sjätte december och det betyder att vi ska ta reda på vad som finns i lucka sex! Jag tänkte berätta om min åsikt angående 10 åringar som har sociala medier!

Min lillasyster får inte ha
instagram eller snapchat, nu har hon dock fått musical.ly. Men vi har sagt det att hon måste vara privat och får bara ha folk hon känner, jag har ju även tillgång till se vem som följer henne.

Jag tycker att så länge syskon och föräldrar har tillgång till barnets konto, så är det okej. Sedan att dom är privata på sina konton om det går så kan det också funka, det är bara för att barnet ska kunna vara tryggt på internet. Jag tycker även föräldrar ska hålla koll på vad deras barn skriver till andra.

Det är väl typ det jag tycker om barn som ska ha sociala medier.
Hoppas ni får en bra dag, jag ska sova över hos min killkompis så jag kommer ha det riktigt roligt idag!
Puss på er <3

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Nu är det dags för lucka fem, och i dagens lucka tänkte jag berätta om en sak om mig själv. Jag tänkte berätta om hur svårt jag har för att prata om känslor.

jag vet inte varför jag har svårt att prata om mina känslor, om det är för att jag har svårt för att lita på folk. Men om jag ska prata om känslor som jag mår dåligt över så kan jag inte prata om det utan jag gråter bara. När jag då försöker prata så kommer det ingenting.

Sedan tycker jag oftast att jag mår dåligt över små grejer som inte är något att må dåligt över. Jag tror att folk, även min mamma och pappa, ska tycka att jag är töntig. Jag tänker liksom att det finns folk som mår så mycket sämre än mig och jag då sitter och lipar över en sådan liten grej.

Samtidigt så vet jag att man kan inte alltid må bra, och nej jag mår inte bra psykiskt, men jag vet att det kommer bli bättre. Jag är så jäv*a glad över att jag har mina vänner, min familj och alla andra nära och kära som stötar mig.

Nu vet ni lite mer om mig och jag hoppas ni har haft en bra måndag!

Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Nu är det lucka fyra, men också andra advent, och idag tänkte jag berätta om en grej som jag har varit med om! Jag tänkte berätta om när jag räddade min lillasysters liv.

När det här hände var jag ganska liten och min lillasyster var bara några månader, vi hade då en katt som min pappa kom hem med en dag.
Så en dag när mamma var på toaletten och jag var med min lillasyster, och vi hade en kruka på skrivbordet tror jag det var, men är inte helt säker.
Iallafall, ni vet säkert att katter tycker ju om att hoppa upp på bord och sånt, så den hoppade upp på skrivbordet där krukan stod. Jag är vid det här tillfället ca fyra år och ser hur den där krukan faller mot min lillasyster och automatiskt så flyttar jag på min lillasyster. Då visste jag inte att jag räddade hennes liv men nu i efterhand vet jag det.
Nu kanske några av er tänker att man dör ju inte om man får en kruka i huvudet, men en bebis kan det för de är så mjuka precis uppe på huvudet och även vi äldre kan dö av att få en kruka i huvudet eftersom det kan gå håll och vi kan förblöda.
Jag är så tacksam över att jag trots att jag var liten ändå hade reaktionen att flytta på min lillasyster, för ett liv utan henne hade varit hemskt.

Hoppas ni har haft en bra andra advent och att ni får en mysig kväll!
Puss på er<3

Likes

Comments

Hej!
Nu är det dags för lucka tre av min julkalender och idag tänkte jag uttrycka min åsikt om hundägare som inte plockar upp efter sina hundar.

Jag har själv hund och jag plockar alltid upp efter henne, har jag glömt bajs påse och är nära lägenheten så brukar jag springa upp och hämta det och sedan gå och plocka upp bajset.
Jag tycker det är så ofräscht med sådana som inte plockar upp efter sina hundar, jag menar tänk om det är någon som trampar i din hunds bajs, eller att någon annan hund som äter din hunds bajs.
När jag var liten så sa jag "om man inte plockar upp efter sin hund så ska man ingen hund ha" och det tycker jag fortfarande.
Jag menar hur fräscht är det, tänk barn som tar på allt och sedan stoppar fingrarna i munnen.
Jag förstår om man glömmer bajs påse någon gång ibland, jag menar vi är bara människor och vi kan glömma, men glömma hela tiden, det är en annan sak.
Jag vill inte trampa i din hunds skit, jag vill inte att min hund går och äter lite av din hunds skit, jag vill inte att min brorsdotter ska pilla på din hunds skit och sedan få det i sig.
Jag är så trött på människor som inte kan hålla det rent och fräscht för människor i deras omgivning.
Vill du att jag ska skita i och att plocka upp efter min hund så du trampar i det med dina dyra skor, så att din hund äter min hunds skit, så att din dotter/son/brorsdotter/systerson o.s.v pillar på det och sen får i sig det, nej, jag tänkte väl det.

Så jag ber er hundägare att plocka upp efter era hundar!
MVH/ en tjej som är trött på hundägare som inte plockar upp!

Hoppas ni har haft en bra tredje december och får en mysig kväll!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Nu är det lucka två av min lilla julkalender! Idag tänkte jag ni skulle få veta en sak om mig som ni kanske inte vet.

Det ni ska få veta är att jag är extremt blyg, jag är inte den som pratar med nya människor. Jag är en sådan person som tar avstånd från personer innan jag börjar prata med dom, man kan säga att jag undersöker dom typ.
Jag liksom försöker lista ut hur de är som personer och hur deras beteende är, och sån har jag alltid varit.
Eftersom jag är så blyg så är det inte ofta jag säger ifrån heller.
Men det är inget jag kan ändra på och det accepterar jag.

Så nu vet ni en grej om mig och hoppas ni har haft en bra andra december!
Puss på er<3

Likes

Comments

Hej!
Nu kommer jag skriva första inlägget i min julkalender, och idag kommer det handla om en grej som jag har varit med om och det är när jag vurpa med min cykel.

Det här hände kanske för ungefär 4-5 år sedan då var jag alltså 9-10 år och var ute och cyklade med mina kompisar. Vi tyckte om att cykla fort så vi cyklade i ganska hög fart runt om här på gården.
Jag kan ju nämna att de hade precis sandat och där vi ska cykla var det ganska mycket grus, så vi skulle då cykla runt ett hörn. När jag ska svänga så "halkar" jag med cykeln och jag flyger över styret och sedan får jag en blackout en stund. Det jag kommer ihåg sen är att en av mina kompisar tar hand om min cykel och de två andra följer mig hem.
Min pappa och min storasyster är hemma så de möter mig gråtandes i trappan och jag hade skrapat upp halva ansiktet. Så pappa tog och gjorde rent mitt ansikte med alkohol så vi får bort bakterier och även gruset.
Mitt ansikte var ju inte vackert då kan jag ju säga, jag hade sår i halva ansiktet och mitt ansikte hade svullnat. Min hjälm som jag hade var sönder, skärmen var det nästan inget kvar av och den såg ganska förstörd ut.
Jag var hemma en dag efter det, för att vila ansiktet och just för att jag mådde inte bra efter det.
Idag har jag inga ärr efter det, så jag är jätte tacksam över att ha ett sådant bra läkekött som jag har. Jag är även tacksam över de vänner jag hade då som tog hand om mig jätte bra när jag hade skadat mig och att dom fortfarande höll sig lugna. Sedan så är jag sjukt tacksam över att jag hade hjälm, hade jag inte haft hjälm hade det gått så mycket värre.
Tyvärr har jag inga bilder på hur hjälmen såg ut eller på min skada men tänk er ett barns halva ansikte fullt av sår och läpparna ser torra ut och är svullen. Ja, just då var jag ju inte så vacker.

Det var lucka ett, hoppas ni tyckte om det och att ni har haft en bra första december!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Nu är det över en månad sedan jag bloggade men nu är jag tillbaka. Jag var bara tvungen helt enkelt att ta en paus, för jag har haft så mycket.

Jag tänkte att ni skulle få en uppdatering om vad som har hänt i mitt liv, trots att mitt liv är inte jätte intressant. Jag har iallafall varit på möte nu om min skolångest och jag har fått några förslag på hur jag ska kunna hantera det, och vilka jag kan prata med.
Vi har skaffat ny bil, jag tror inte jag har berättar om den. Men iallafall den är jätte skön att åka i och vi har bara haft lite problem med den, men inte så farligt mycket. Färgen är verkligen samma färg som en ketchupflaska, så jag kallar den för ketchup-bilen haha.
Men det är typ det dom har hänt som kanske är lite intressant.

Idag har jag ett matteprov och ett "läxförhör" i religion, men jag tror det kommer gå bra. Sedan på fredag så har jag prov i fysik och ska lämna in en ritning på en drömlägenhet, och imorgon har jag engelskt läxförhör. Så denna vecka är det ganska mycket men det lugnar väl förhoppningsvis ner sig till nästa vecka.

Men imorgon är det ju första december så jag tänkte starta som en julkalender här på bloggen där jag skriver ett inlägg om saker som många inte vet om mig eller något jag har vart med om eller grejer där jag uttrycker min åsikt om saker för då kan ni som inte känner mig, få lära känna mig.

Men det var allt för den här gången, hoppas ni får en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit i skolan och när jag kom hem tog jag det lugnt.

Jag tänkte bara ta upp det här med clownerna som går runt och skrämmer folk, jag tycker det här är sjukt jobbigt och obehagligt. Jag lider av coulrofobi alltså clown fobi, för mig spelar det ingen roll om det är en snäll clown eller en elak utan jag blir lika rädd och får lika mycket panik av båda. Så nu när dom håller på med det här med clowner så får jag panik, när det plingar på dörren vågar jag knappt kolla i nyckelhålet för jag är så rädd att det ska vara en clown. Idag fick min lillasyster följa mig ner för en backe bara för att jag vågade inte gå själv. Jag känner mig inte trygg någonstans, jag hoppas verkligen att det här får ett slut då jag och många fler mår dåligt över det här.

Men nu till en rolig grej, imorgon så kommer äntligen våran nya bil. Jag är så taggad, bara känslan att få sitta i en ny bil och doften av en ny bil, allt med en ny bil. Så imorgon klockan 17 så ska vi åka och hämta den!!

Sedan så har jag också hittat en ny favorit youtube kanal som heter okbaby, det är två unga föräldrar som har den kanalen där de lägger ut bloggar om deras vardag. De har en jätte söt liten son och väntar nu sitt andra barn som är en tjej. Jag hittade precis kanalen men jag älskar den redan, så ni som tycker om barn och unga föräldrar och vloggar, det är en perfekt kanal för er.

Det var allt för den här gången, nu ska jag kolla paradise hotel sen sova.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Idag hade jag prov i matte och det känns om att det inte gick så bra men jag gjorde mitt bästa och mer än så kan jag inte göra. Jag var dock inte ensam om att tycka att det var svårt för det var jätte många i klassen som tyckte det var svårt.

Sedna har jag haft utveckling samtal idag och det gick bra. Vi ska försöka fixa så att jag kan byta språkval för jag har ångest varje gång vi ska ha spanska. Om det går igenom att jag får byta kommer jag att gå i en grupp för de som har svårt för engelska/svenska, men eftersom jag inte har svårt för de ämnena så ska vi se om jag kan få öva matte då istället eftersom jag har svårt för matte.
Sedan så har vi prata om att jag ska få gå i en matte grupp då jag tycker det är svårt med matte och har ångest inför matten också. Om jag går i den matte gruppen så kommer jag ha mycket lättare att förstå och sånt.

Sedan när jag kom hem så åt jag och sedan var det dags för att plugga. Först så skrev jag klart en uppgift som skulle varit klar förra veckan men eftersom jag har varit sjuk så ligger jag lite efter och fick då skriva klart den idag. Sedna så pluggade jag inför delproven vi har i historia imorgon, så nu kan jag det. Sist så pluggade jag på våra engelska glosor och texten vi har. Det tog 3h, så i 3h satt jag och pluggade utan att ta en paus. Så nu är jag jätte trött.

Nu ska jag sova och se om det hjälper mot min huvudvärk. Jag har haft huvudvärk i tre dagar nu och jag vet inte om det beror på för lite sömn eller om det beror på mitt Cola beroende eller om det är en kombination av båda. Sedna kan min huvudvärk även bero på ångest och stress, eftersom mitt mående psykiskt påverka också fysiskt.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments