Hej!
Igår så var ju jag och gjorde naglar, och de blev faktiskt fina. Jag gjorde de här inne i Kungsbacka hos
good nails och de är väldigt billiga. Om man inte ska ha glitter på naglarna så kostar det 350 och med glitter 400kr. De kan dock inte svenska för de kommer från Thailand så de har svårt att förstå vad du menar och du kan ha ganska svårt att förstå dom. Så när jag visade bild på hur jag ville ha de så blev det ganska långt ifrån så men de blev snygga ändå.

Så ser de ut!

Sedan så åt vi
McDonald's och jag tog Frölunda målet! Det är en meny man kan köpa runt om Göteborg tror jag. Det var faktiskt ganska gott för jag brukar inte äta McDonald's så ofta.

Sedan idag så har jag typ inte gjort någonting och jag vaknade runt 13:00. Så jag har varit jätte slapp idag och bara suttit vid datorn.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår så var jag och beställde tid till att göra naglar, och jag fick tid imorgon (torsdag) klocka 16:00.

Idag var jag på kungsmässan med min lillasyster och jag köpte ännu ett nytt skal.

Så ser det ut, och jag älskar det! Det står hello på det fast lite mer fin skrivet. Sedan så är det hårt och själva ytan är "mjuk" (jag vet inte hur jag ska förklara det, sedan så känner man texten. Det är köpt på glitter för 85kr.

Sedan när vi kom hem så tog vi det lugnt. Jag har kollat väldigt mycket på
random making movies på youtube, det var väldigt länge sedan jag kollade på dom.

Nu sitter jag och kollar på
andra avenyn med min lillasyster. För er som tycker om skam måste se andra avenyn, jag har sett andra avenyn typ fem ggr. Andra avenyn är en av de bästa serierna som finns och jag rekommenderar den starkt till ungdomar och även äldre.

Imorgon blir riktigt kul, då ska jag ju göra naglar. Jag är super taggad på att föra naglar samtidigt som jag är lite nervös.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev, men det har hänt lite grejer så jag hoppas ni förstår det.

Jag kanske är lite sen med att säga detta men GOTT NYTT ÅR!!! Jag kan fortfarande inte förstå att det är år 2017 nu, jag är fortfarande inne på att det är år 2016.

Jag hade iallafall super mysig nyår, man kan säga att det blev ett bra slut av år 2016 och en bra början av år 2017.

År 2016 har varit ett ganska jobbigt år för mig så det finns andra år som har varit bättre än år 2016. Samtidigt så har jag upplevt så många bra grejer, och de är några grejer som blir svårt för år 2017 att göra ännu bättre.

Nu kanske ni undrar om jag har något nyårslöfte och det har jag faktiskt, jag ska under år 2017 göra grejer som är outside my comfort soon. Alltså jag ska göra saker som kanske inte är så typiskt mig att göra. Men det är väl det.

Som sagt jag hade en bra nyår, det finns två personer som hade kunnat göra det bättre om de var med,och det är min storasyster och mitt crush. Hade de varit med mig så hade det varit allra bäst.

Nu tänkte jag visa er lite bilder från min nyår, så hoppas ni hade en bra nyår!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag och min lillasyster varit på kungsmässan och jag har gjort ett köp!

Jag köpte ett skal till min mobil då jag verkligen behövde ett nytt. Jag köpte de på glitter och det kostade 85kr. Det är typ lite hårdare silikon och har ett jätte fint mönster. På sidorna av skalet så är det små stenar. Det finns dock en nackdel med det, och det är att det är jätte svårt att trycka på stäng av knappen. Men annars älskar jag det!

När vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, vi tog det mest lugnt. Jag har kollat på skam, jag kollar nämligen om på säsong två för andra gången. Så nu har jag ca ett och ett halvt avsnitt kvar på säsong två.
Ja, jag älskar skam! Min favorit i skam är penetrator Chris (Herman Tømmeraas) för han är så spännande och väldigt snygg!

Det är typ det jag har gjort idag och imorgon blir det nog en slapp dag!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Nej, idag är det inte den 24 december men eftersom det var julafton igår så ville jag inte blogga. Jag menar då vill man ju vara med släkten och sånt, men jag hoppas det duger med lucka 24 idag.

Jag tänkte visa tre av mina favorit julklappar och berätta lite om de. Jag vet också att de kan väcka mycket irritation hos människor att man själv tillexempel kanske inte har råd eller får några. Men jag vill göra det här för att visa min tacksamhet till min familj!

Men nu börjar vi!

Jag fick ett ögonbryns kit av mamma och pappa. Kitet innehåller en ögonbryns nopprare (tror jag det heter), det finns ögonbryns vax, gelé till ögonbrynen, ögonbryns borste, ögonbryns skuggor, två stycken ögonbryns pennor och ögonbryns maller.

Jag har testat ögonbryns skuggorna och den är jätte bra. Jag är osäker på vilket märke det är men Gud vad bra de är. Jag är inte jätte bra med att måla ögonbrynen då de är första gången jag målar ögonbrynen.

Jag visar bild på mina ögonbryn just nu men kom ihåg att det är första/andra gången jag målar de.

Som ni ser så är de kanske inte perfekta men det är bra för att vara en av de första gångerna.

Mu går vi vidare till nästa grej som jag älskar!

Den här morgonrocken, jag såg den när jag var med mamma och handla julklappar och sa till henne att den önskar jag mig. Sen när jag öppna ett paket igår så var den där. Den är så varm och mysig och jag tror jag kommer leva i den. Motivet är jätte mjukt så det är perfekt på morgonen. Jag måste be om ursäkt för mitt utseende på den här bilden men jag var helt nyvaken.

Jag önskade mig Therése Lindgrens bok jätte mycket och tänkte att efter jul så ska jag köpa den. Men så fick jag den i julklapp igår och jag blev så glad att jag nästan grät. Jag har läst första kapitlet och jag älskar den.
Therése är en sådan stor hjälp för mig och jag älskar hur öppen hon är med sitt mående som har hjälpt mig jätte mycket. Jag ser verkligen fram emot att läsa den och jag är ganska så säker på att jag kommer ha hunnit läsa klart den innan lovet är slut.

Nu tänkte jag ge er lite bilder från min jul, som jag tog.

Det har var ju även sista luckan men jag fortsätter ju självklart skriva om grejer jag har vart med om.

Hoppas ni hade en bra 24 december och att ni får ha en fortsatt bra dag idag!
Puss på er och god jul <3

Likes

Comments

Hej!
Idag är det dagen före julafton, kan ni fatta att det är julafton imorgon.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, men jag kanske kan berätta vad jag har gjort idag.

Jag har faktiskt inte gjort något speciellt. Jag har duschat och bara tagit det lugnt. Jag har kollat på A
ndra Avenyn som är en tv serie för er som inte vet det. Det är egentligen vara set jag har gjort och nu tittar jag på julfilm med min mamma och lillasyster.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Idag fick jag äntligen jullov, Yaay! Det är så skönt och jag ska bara slappa!

Iallafall idag tänkte jag berätta om hur mycket Victor Olofsson som spelar i Frölunda betyder för mig. Han betyder mer för mig än vad dolk tror.

Förra säsongen då hade ju Andreas Johnson extremt stor betydelse för mig, men det var ju även hans sista säsong i Frölunda. När Andreas lämnade så trodde jag att denna säsongen skulle bli den sämsta, men det visade sig vara fel.

När jag för första gången såg Victor så tyckte jag att han var väldigt söt. Sedan så var han den enda jag kollar på under matcherna och jag ser han även som spelare och han är sjukt jävla duktig.

Han har stor betydelse för mig i mitt privata liv, då han just nu är min "kämpe kraft". Jag kan inte förstå att en människa man inte träffat eller har någon personlig kontakt med.

Min stora "dröm" just nu är att få träffa Victor och få hålla om honom. Jag har ett kort med hans autograf som jag fick fixat till mig, och visst jag är jätte tacksam men det är inte samma sak som att träffa honom. Fast en dag ska jag träffa honom, jag ger inte upp!

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Nu är det bara 4 dagar kvar till julafton, men som sagt så har jag ingen julkänsla överhuvudtaget.

Idag tänkte jag berätta om hur skönt det ska bli med lov. Som de flesta av er vet så lider ju jag utav skolångest och det ska bli så skönt att bara få slappna av.

Jag var ju hemma hos min killkompis för ett tag sedan och hans mamma vet om min skolångest och då sa hon att "slappna av på lovet och tänk inte på skolan" och det är precis det jag tänker göra.

Skolan har varit så stressande men nu har jag bara två lektioner kvar på den här terminen och på de lektionerna ska vi bara ha det trevligt.

På torsdagen har vi inga lektioner utan vi ska fika med klassen och kolla på uppträdande i aulan och sedan ska vi mysa i klassen.

Min längtan efter lov är enorm och jag ska vara hemma hela lovet och mysa. Jag ska kolla en massa film, jag ska kolla serier och bara ta det lugnt.

Hoppas ni har haft en bra dag, och att ni inte längtar för mycket till julafton!
Puss på er <3

Två lite äldre bilder på mig men jag tycker de är fina.

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi gått in i julaftons veckan, kan ni förstå att det är julafton på lördag. Jag själv har ingen julkänsla, men det beror nog på att jag går fortfarande i skolan och sedan så känns ju inte vädret så speciellt juligt.

Hur som helst så tänkte jag idag skriva om sexuella läggningar, för det är något man måste prata mer om. Jag tycker det pratas alldeles för lite om sexualitet, man borde prata om det i skolan och hemma. Jag har inte varit med om att vi har pratat om det någon gång i skolan och verkligen gått in i ämnet.

Det finns så många olika sexuella läggningar, och det finns så många olika åsikter om det. Jag själv tycker att man ska få älska vem man vill, kärlek är kärlek, och kärlek är något av det finaste och värdefullaste vi har. samtidigt så får man ha olika åsikter, men man kan ändå hålla en snäll ton.

När jag var hos ungdomsmottagningen så frågade hon vilken läggning jag har och jag svarade "än så länge har jag bara tyckt om killar men det kan ju ändras i framtiden", och jag är så nöjd med att jag svarade så, för det kan ändras. Jag har läst om personer över 40 som hela sitt liv har trott att de varit hetrosexuella, men sedan fattat tycke för någon av de andra könet och då förstått att de är bisexuella. Så jag tror att egentligen så vet man aldrig riktigt vilken sexuell läggning man har.

Jag visar respekt för alla, oavsett deras läggning. Jag förstår inte att vi år 2016 fortfarande kämpar för homosexuellas värde, jag menar hallå, det är 2000-talet. Att folk inte kan acceptera folks läggning så de går in på en gayklubb och skjuter människor för att de står upp för sin läggning, och det här hände år 2016.

Jag vill att efter ni har läst det här så ska ni stå upp för eran läggning, och andras. Jag är än så länge hetrosexuell, men det kan ändras, jag vet inte vart framtiden har att ge, vem vet i framtiden kanske jag är förälskad i en tjej, men jag står upp för andras läggning också. Va den du är och låt INGEN ändra på det, och stå upp för dig själv.

Hoppas ni har haft en bra dag, idag har jag ingen bild att ge er men hoppas det funkar ändå! Puss på er <3

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte skrivit på tre dagar nu men det är för att jag har varit så trött, men idag kommer det ett inlägg.

Det är idag sista advent och på lördag är det julafton redan. Jag har dock ingen julkänsla överhuvudtaget.

Iallafall, idag tänkte jag skriva om kroppskomplex. Kroppskomplex är något vi alla har, alla har något de vill ändra med sina kroppar. Jag har det, du har det, din bästa kompis har det, alla har det.

Jag själv är väldigt nöjd med min kropp och trivs väldigt bra i min kropp, men självklart finns det saker jag vill ändra på. Jag vill ha större rumpa, jag vill ha en perfekt hy och lite mer.

Jag tycker att de komplexen jag har är väldigt små, men så tänker jag på de som är smala men vill bli ännu smalare. När de står i spegeln och tar i tag i magen och tycker att man är tjock, fast i egentligen är det dom håller i skin och inte fett. De som får ätstörningar eller de som tränar sönder sin kropp, för de tycker att de är för tjocka.

Samhället påverkar detta så himla mycket, vi blev påverkad redan som barn. När vi var barn och lekte med våra Barbie-dockor, där killarna har muskler och tjejerna är smala. När vi var barn och var med mamma/pappa på ett shoppingcenter och alla modeller som är på skyltarna är smala och har den så kallat "perfekta kroppen". När vi var barn och bläddrade i tidningen och såg alla smala modeller.

Så fortsätter det, hela livet, man ser bara smala Barbies, man ser nästan bara smala modeller. Det är så sorgligt, och så kränkande mot de som har kurvor.

Jag har växt upp med "alla är fina som de är" och det är så sant. Jag har alltid fått hörs hur fin jag är, men det finns dom som inte får höra det. Jag kan ta ett tillexempel om när min äldre syskon var små och min storebror fick alltid höra av främlingar hur söt han var, medan min storasyster stod bredvid och ingen sa hur fin hon var. En gång när min storebror fick höra hur söt han var och min storasyster var med så sa hon "och det är jag som är den fula", fattar ni, ett litet barn. Jag tycker att både min storasyster och storebror var jätte söta båda två när de var små och det tycker jag fortfarande.

Vi måste hjälpas åt med att stoppa det idealet, vi vill inte att våra barn ska stå där i framtiden med kroppskomplex. Vi vill inte att våra barn får ätstörningar pågrund utav något ideal som samhället har skapar.

Visst jag har inte en helt platt mage, men fy fan vad jag tycker mina kurvor är fina. Jag trivs så himla bra i mina kurvor.

Jag försöker alltid lägga fokus på det jag tycker är fint på min kropp och det borde ni också göra. Efter ni har läst det här vill jag att ni säger tre saker med er kropp som ni älskar och trivs med.
Jag själv tycker om mina ögon, min mun och mitt midjemått.

Hoppas ni har haft en bra sista advent och glöm inte hur fina ni alla är!
Puss på er <3

Likes

Comments