Godkväll!

Har precis landat i soffan efter en full späckade dag. Jag va bland annat hos barnmorskan imorse och gjorde glukosbelastning, så gick bra. Sen lyssande vi på bebisen hjärta och mätte magen, de gick super. Sen lunchade jag med mamma och efter de va jag ut på en promenad i skogen som jag alltid gick i när jag bodde hemma. Vid fem tiden kom J, vi stanna kvar där och åt middag. Sen åkte jag och mamma till panduro och köpte en samma julpyssel, nu hoppas jag tiden får fortare så man kan börja med allt inför jul. Ska strax gå och sova för imorgon väntas föräldragrupp!


Hoppas ni fick en bra start på veckan! Puss ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bebisen

- Är ca 31 cm mellan huvud och fot.

- Väger ungefär 810g och 930g i slutet av veckan.

- Barnet försätter att träna sina lunga genom att andas in och ut fostervatten.

- Vid ljud reagerar barnet med en högre puls, det börjar även reagera på beröring runt denna period.


Mig själv

- Börjar känns mig mer och mer tung.

- Sover inte lika djupt längre.

- Börjar också få svullna händer och fötter.

- Men annars så bra jag rätt bra.

Likes

Comments

Godmorgon!

Söndagen är här och imorgon är det ännu en ny vecka! Helgen går alldeles för fort. Vaknade strax efter halv nio imorse och var klar vaken, men försökte ligga kvar tills klockan blev nio iallafall. Väckte J runt tio med frukost på sängen, ville göra de lite lyxigt för han också. Nu har vi tvättat sängkläder och vid fyra tiden ska vi till mamma och pappa, för vi ska sova där ifrån idag till imorgon pga imorgonbitti ska jag till barnmorskan och göra en glukosbelastning. Får se hur de går då men mitt illamående. Så innan vi åker hinner jag svara på mail, förbereda inlägg och planera kommande vecka.

Hoppas ni alla får en fin söndag! Puss ♡

Likes

Comments

Godmorgon!

Lördagsmorgnar är det bästa som finns på hela veckan, att få vakna upp bredvid J utan någon klocka!

Jag vaknade för någon timme sen men har mått riktigt illa så har inte kunnat ätit något för än nu. Vi sitter i vardagsrummet och äter lite frukost och kollar serie.

Hur som helst, idag har vi inga direkta planer men jag skulle behöva till kista och kolla lite kläder, då mina vanliga kläder börjar bli lite små, sen är nya bh:ar ett MÅSTE. Så vi får se om vi åker till kista senare eller inte.

Hoppas ni får en mysig lördag! Puss ♡

Likes

Comments

Godkväll!

Veckan är slut och helgen är äntligen här!

Idag så har det varit en riktig slappis dag. Har inte alls gjort mycket, va ut på en promenad mitt på dan men sen har jag bara legat i soffan och kollat youtube och serie. Vid fem tiden kom J och hämtade upp mig sen åkte vi och handlade till tacosen. Nu sitter vi och kollar Idol och sen blir de bara nog en film om jag inte somnar haha.

Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss ♡

Likes

Comments

Godkväll!
Onsdag idag och vi är redan halvvägs genom denna vecka. Ännu ett kvälls inlägg då jag inte hunnit tidigare. Vaknade strax efter halv nio imorse, gjorde iordning lite frukost och sedan så gjorde jag iordning mig själv, vid halv elva så åkte jag mot Uppsala. Hälsade på mamma och pappa ett tag innan jag åkte och mötte upp min farbror som hjälpt mig att sälja min bil. Har nog inte nämt de tidigare att jag och Jonas har kommit överens om att sälja den och köpa oss en ny bil. Lite tråkigt man är ju van att ha två bilar. Efter bilaffären så åkte jag till Tanya och fyllde på mina fransar, vilket behövdes. Efter de mötte jag upp Helen och tog en fika med henne. Sen kom J och hämtade mig och vi åt kvällsmat på Donken haha. Typ de godaste som finns just nu haha gravid cravings.
Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ska strax sova.

Hoppas ni haft en toppen onsdag! Puss ♡

Likes

Comments