Idag har jag vart på hockey igen och det var roligt. Jag och Corre satt ensamma och Corres pappa och min pappa satt ensamma, SSK vann med 6-2 mot Kristianstad. Innan vi gick in så köpte pappa en SSK halsduk till mig och Corre, och sen gick vi in och tittade.

När jag och Corre hade satt och så började matchen och vi tittade och skrattade och hade roligt. När första rundan var klar så jag på toa och pappa, Corre och Corres pappa gick och köpte en dricka och chips. När andra rundan var klar satt vi kvar och tittade på kvällens knattelag och sen tittade vi på tredje rundan och sen åkte vi hem. Sen när vi kom hem åt vi och sen tittade på melo och hade mys.

Godnatt på all er som kikar in min blogg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Förlåt alla som kollar in min blogg att jag inte skrev någonting igår, det var för att jag sov över hos en kompis och på dagen lekte vi. Men idag har jag lekt med en kompis och vi har åkt till ICA MAXI och gjort olika challenge och tittat på tv. Sen när pappa hämtade mig så åkte vi och hämtade farmor och Nettan, och åkte hem och lämnade farmor och hämtade Coffe och Nettan satt kvar. Och sen åkte vi till hockeyn och där träffade jag Corre min kompis och sen tittade vi och sen åkte hem. Och imorgon ska vi åka och titta på hockey  igen med min kompis Corre.

Godnatt på er som kikar in min blogg!

Likes

Comments

Idag när jag vaknade så tittade jag på fixa rummet och sen väckte jag farmor. Hon bara oj är klockan redan halv 12 och då sa jag ja. Sen gick hon upp och gjorde kaffe och jag åt frukost och tittade till min blogg. Farmor frågade vilken buss vi skulle ta och då tittade jag på sl.se. Sen fixade jag mig och farmor och sen gick vi till bussen. Nere på stan gick vi in i olika butiker och jag träffade massa kompisar, och inte på Cubus träffade jag Emma och vi bestämde att vi skulle leka imorgon. Farmor och jag gick till bussen och väntade, sen när vi kom hem så handlade vi och gick hem. Pappa kom hem och när han kom hem satt jag och tog på lösnaglar och pratade med Emma på FaceTime. Sen åkte Coffe och pappa för att hämta en tvätt maskin och nu sitter farmor och tittar på tv och jag skriver på min blogg.

Puss och kram på alla ni som kikar in min blogg!

Likes

Comments

Idag ska jag åka till stan med farmor och jag ska handla. Vi ska åka buss ner fast vi skulle ha gått ner fast det är ingen sol och så ska vi åka buss hem. Och jag ska handla kläder och någonting mer jag vet inte farmor ska inte handla någonting eller hon vet inte. Ikväll kommer jag att skriva vad jag har gjort hela dagen utom att gå på stan.

Puss och kram till alla som kikar in min blogg!


Likes

Comments

​Det här är min favorit häst på ridskolan och hon heter Smilla. Hon är vit med några svarta prickar, när man rider henne så har hon en sadel, martingal och träns. Idag har jag ridit och då övade vi dressyr och det var jätte roligt och då fick jag Smilla. Min ridlärare säger att vi passar jätte bra ihop och att vi är fina när vi rider. Smilla lyssnar på mig men när hon är sur så är hon lite bråkig. Det var lite om min favorit här på min ridskola

Puss och kram på alla som kollar in min blogg!


Likes

Comments

Hej allihopa som tittar till min blogg, nu har jag skaffat en blogg där jag kommer att skriva om mina helger, vardagar, när jag har ridit och varje dag. Om ni har någon fråga om hästar eller nåt annat är det bara att skriva de nere i kommentarerna. NI får gärna skriva någonting fint och gilla bilden. Hoppas att ni kommer att tycka om min blogg och jag säger till om jag ska skaffa en youtube kanal eller nåt annat.

Puss och kram på alla som tittar på min blogg!

Likes

Comments