Hörni, jag gjorde just något roligt! Jag bokade in mig och mini på en träningskurs nere på Gym&Sim (mitt gamla gym som jag saknar som f, och som dessutom bytt namn till Sports Club) som heter "mamma-mage". Sista platsen och allt! Kursen är för nyblivna mammor och hålls på tisdagar och torsdagar i åtta veckor. Hjälp vad pepp jag är! För er som hängt med mig lite längre är det ju ingen nyhet att jag egentligen, bakom mjölkpäts, för lite sömn och noll motivation, är en väldigt aktiv person. Har det inte varit handboll har det varit gym, flera gånger i veckan. Det är nästan läskigt hur främmande det skulle kännas att gå ner och lyfta vikter these days, men åh så sugen jag är. Därför känns det här perfekt. Att få komma igång, på rätt sätt, utan att behöva tänka så mycket själv. För första gången i mitt liv (jag har alltid avskytt gruppass) ser jag fram emot att någon säger åt mig precis vad jag ska göra. I träningen alltså. Att jag dessutom får ta med mig Carmen är bara så jävla bra! Nu är mina förväntningar uppåt skyarna men jag har en känsla av att jag verkligen kommer gilla det här. Bara en sån sak som att få damma av träningskläderna liksom!!

Dessutom tackade jag efter ett telefonsamtal med vår BVC-Lisa ja till att delta i mammagruppen Näsby Park med start nästa vecka. Dags att sluta vara feg och börja göra lite saker. Här kommer den nya och modiga morsan!

Tillåter mig själv att vara lite stolt idag. Och att ta en bild på mig själv. Jag är bra, jag är fin och jag är cool som fan för jag har fött barn. Och jag är en bra mamma. 

Likes

Comments

​Hej ni. 

Idag är en betydligt bättre dag än igår och i måndags. Jag är piggare i skallen och kan därmed tänka klarare och framförallt mer positivt, det är en lättnad kan jag tala om för er. Idag ska vi på middag till Felicia och Fredrik, med Sam och Anna som sällskap! Ska bli så mysigt. Dessutom är det ytterligare en vecka mindre till lägenheten, 7 more to go! Vi har redan varit ute på en timmes promenad och nu sover både bebis och hund igen. Förresten, väldigt random sådär, men om ni är sugna på god falafel ska ni åka till Minan på Odengatan och beställa en vegetarisk mix tallrik. Dagens tips, tjoflöjt!

Likes

Comments

Ruskig natt igen. Håller tummarna för att det blir bättre ikväll och att jag ska få några timmars sömn. Hjärnan högpresterar inte riktigt nu ska jag säga, fick ett litet mental breakdown i eftermiddags och stackars Chris fick bli slagpåse. Han tog då med mig och Carmen för att se på när han spelade badminton med killarna och det hjälpte lite, skönt med växling av miljö. Nu ska vi äta lite falafel som vi köpt med oss, innan vi gör ett nytt sovförsök med den vilda bebin. Sov gott!

Likes

Comments

Body och strumpor H&M, byxa Newbie.

Dagen tuffar på här hemma men det är segt. Det är så märkligt när man är såhär trött, man ser konstigt på saker och blir liksom lite deppig på något sätt. Nu sover i alla fall Carmen men tror ni att mamman kommer till ro? Nein. Fattar inte vad det är med mig, jag kan liksom inte somna. Hoppas jag kan göra det någorlunda fort efter att jag nattat henne ikväll istället... nu i eftermiddag däremot hoppas jag att jag kan få en klipptid lite spontant, mitt hår är katastrof. Inte nog med att jag tappar så mycket att jag tror jag ska bli flintis snart, så är det så otroligt slitet i topparna. Fingers crossed för att någon frisör vill ta sig ann mig!

Likes

Comments

Inte ofta mini är helt rosa men igår hände det. Set från H&M.

Jag är helt slut. Värsta natten på länge, jag har varit vaken varje timme och försökt hjälpa mini som bökat, tappat napp, sprattlat, vaknat till, ålat runt och varit ledsen. Är fullkomligt trasig, idag blir det till att hälla i sig kaffe. Igår var trevligare däremot, då åt vi en söndagsmiddag på Vapiano, lilla familjen. Älskar när det bara är vi tre. Carmen sov gott i vagnen under middagen, trots den höga ljudnivån. Jag älskar dig lilla mumsmums, även om jag blir lätt galen när du inte låter mig sova om natten 💗

Likes

Comments

Jag borde säga oftare, att jag är världens lyckligaste med dig.

Likes

Comments

De här är de finaste gravidbilderna jag vet. De är från Sydafrika i Januari och de får mig nästan att sakna magen lite, tänk var ballt att jag burit Carmen i den 💗

Likes

Comments