Header

Personligt

Godnatt från mig! Jag har precis dragit i mig två mackor och ett glas oboy och jag tänkte alldeles strax släcka. Hoppas inte att jag är allt för trött imorgon på jobbet, men det känns skönt att jag var hemma i tid och redan ligger i sängen klockan tolv. Men nu ska jag kolla ett avsnitt av modern family och sen ska jag slagga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Personligt

Åt hemma gjorda sötpotatis pommes till middag idag och de var hur goda som helst. Ellen och Herman kom även till mig men nu är vi hos Dedon med resten av grabbarna!

Likes

Comments

Personligt

Gymmet gick faktiskt bra och jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon.. just nu sitter jag i köket med mamma och pappa och små pratar medan jag äter lite mellis. Ska snart ta en dusch och börja fixa mig för att möta upp Ellen, Herman och Adam.

Likes

Comments

Personligt

Hej på er, era sjusovare!!

Vi startar dagen/blogginlägget med att säga standard meningen. "Just nu sitter jag på vagnen påväg till".. Jobbet! Med få timmar sömn i kroppen och halsont så är jag ändå glad! Jag hade det hur mysigt som helst igår med Ellen, Hanna, Love, Wilma, Fanny, Arina, Herman och Adam. Dock tråkigt att jag var tvungen att lägga mig lite tidigare än de andra och behövde gå upp tidigare.. Är så rädd för att jag ska missa något. Men var tvungen att få några timmars sömn, för annars hade jag aldrig pallat att jobba. Men är så så glad att jag jobbar ett "kort pass" idag, men det lär ändå vara mycket att göra! Som jag lämnade igår så skall jag gymma idag haha fyfan jag skäms typ över att skriva ut det. Att jag tränar finns inte! Men jag måste verkligen börja träna min kondition för det är så dålig just nu så att jag skäms, men jag väljer att typ skratta bort det istället. Men iallafall så efter jobbet åker jag tillbaka till Hanna, där alla förmodligen är kvar och sen så sticker jag Herman och Ellen och tränar lite. Efter det blir det hem och fixa sig och sedan tror jag att det var snack om att jag skulle möta upp Ellen i stan, men mer om det sen! Hoppas iallafall att ni har sovit gott? Det har jag, men jag sov alldeles för lite så jag måste ta en powernap sen.

Likes

Comments

Personligt

Sitter just nu hos Hanna med gänget och umgås. Vi köpte en massa godis och gott förut på Ica. Och jag och Love var iväg och hämtade pizza åt alla också. Alla sover även hos Hanna men jag ska smita tidigt imorgon bitti för jag ska jobba. Är svin otagg men jobbat bara ett kort pass så det är skönt och efter det ska jag möta upp Ellen och Herman på gymmet! Men mer om det imorgon.

Likes

Comments

Mode

Gissa min favoritfärg?

Likes

Comments

A & Q

Var är din snygga kappa ifrån med pälsen? Och kan du tipsa om liknande? Så snygg verkligen! Letat efter liknande länge men hittar ingenstans...Kram!
Hello hello, köpte jackan på ZARA i våras typ och det är en svart trenchcoat och pälsen har jag satt på sedan i efterhand och den är även på och av tagbar ;-) Men jag hade kollat runt på H&M; ZARA, MANGO men ifall du inte hittar någon som faller dig i smaken skulle jag kunna fixa ett inlägg med liknande jackor, ifall du vill? Kramis

Likes

Comments

Personligt

Godmorgon godmorgon! Står just nu på korsvägen och väntar på bussen. Har prov nu första lektionen och vi får se hur det går, men jag kan det någorlunda eftersom att jag pluggade hela gårdagen. Heja mig! Så skönt med fredag och ledighet men min helg fylls med jobb som vanligt. Men nästa helg ska jag ta ledig för då är det festligheter ((:

Likes

Comments

Personligt

Klicka här för att kolla på serien

​Love tipsade mig om den norska dramaserien Skam, som påminner lite om portkod. Jättebra och spännande men det gäller att man hänger med eftersom att de pratar norska och texten endast är textad på norska den med.. Men än sålänge verkar serien helt okej, funkar som tidsfördriv på kvällarna och jag gillar att avsnitten bara är tjugo minuter långa om inte kortare. 

Likes

Comments

A & Q

1: Namn? Linnéa Mehling Jansson
2: Stjärntecken? Vädur och varenda gång jag kollar horoskop så stämmer det fan alltid in till 110% på mig.
3: Tre rädslor som du har? Ormar, Spindlar och döden
4: Tre saker som du älskar? Mina vänner, musik, kläder och smink.. woopsi blev fyra

5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Långa naglar på kiilar, Linnen på killar nejnejnejnej, Mat mellan tänderna och svettlukt
6: Har du lärt dig ett nytt språk? Kan jag räkna med Italienskan?
7: Har du en Bästa vän? Ja, fler än en
8: Din sexuella läggning? straight
9: Din första dejt? Jag har kass kasst minne, minns inte ens vad jag åt till middag igår. Det är typ därför jag har bloggen för att minnas. 
10: Hur lång är du? 180 cm woopwoop tagga 190 i klackar :-))

Likes

Comments