Header

Hej hej. Så i onsdags så var jag på dansen och på uppvärmningen så skulle vi göra tilt hopp som är sena split hopp och när jag gjorde de så landade jag fel och stukade foten och fy fan va de gjorde ont men nu känns de mycket bättre men de gör ont fortfarande. men kan iallafall gå ordentlig så de är något bra. Men kommer inte kunna gå på dansen idag. och på onsdag kan jag inte heller gå på dansen för då ska jag ha utvecklingssamtal. kanske kan gå på träningen på torsdag om jag har tur, och foten är bättre.

men nog om min fot nu idag ska jag bara typ sitta och plugga mesta delen av dagen så de blir kanske inte den roligaste dagen men jaja måste iallafall göra de. men veckan som kommer, blir väldigt chill för på onsdag har jag halv da och på torsdag med sen på fredag så är jag ledig sen är de lov och de ska bli så jävla nice.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

för en stund sen så var jag på min träning och så övade vi hopp och såklart så landar jag fel när jag hade gjort hoppet och fan i helvete va de gör ont.  så nu ligger jag hem kanske ska till akuten snart. Min mamma tror att den eventuellt kan vara bruten men vi vet inte riktigt (hon e sjuksköterska) kanske är en ordentlig stukning men vi får se vad som händer

Likes

Comments

Den här veckan har varit en väldigt bra vecka tycker jag. så jag tänkte kör en hiss och diss på saker som har hänt den här veckan.

+ fått sluta tidigare alla dagar den här veckan

+ halv studiedag torsdag och studiedag fredag

+ Dansen har börjat igen

+ De har varit värme är tidigare

- gjort illa både handen och axeln

- Har behövt plugga varje dag

- har varit väldigt trött den här veckan


Vill ni ha fler såna här inlägg så kan jag fortsätta att göra de lite då och då 

Likes

Comments

​Hej 

Jag tänkte skriva om den hemsidan som hjälper mig med de olika samarbetena jag gör här på min blogg. Den sidan jag använder mig av heter tourn.se och de flesta bloggare känner säkert igen den. De är en sida som hjälper att hitta samarbeten med olika företag osv.  och de man som bloggare får ut av de här är dels att man tjänar pengar och att de är väldigt roligt tycker jag iallafall. jag tycker verkligen om den här sidan dels för samarbeterna och för att man får välja lite när och vilka sambeten man vill blogga om vilket jag tycker är verkligen ett stort plus. Och en till sak jag gillar med tourn är att inget är direkt på tvingat. 

Likes

Comments

1. De som var helt klart de bästa var att jag började i gymnasiet och att jag trivs så sjuk bra där. de var så skönt att få börja om på nytt liksom.

2. Alla nya människor jag har lärt känna. Och alla nya vänner som jag är sjuk glad att jag har träffat.

3. Har haft de absolut bästa sommarlovet någonsin hittills.

4. Fick otroligt många fantastiska minnen med några av de som betyder allra mest för mig-

5. Började umgås mer med en barndomskompis till mig

6. Varit på mitt första SM

7. Alla dans tävlingar

8. Alla gånger jag har sovit över hos kompisar och filmkvällar

9. Tränat mer!!

10. Slutat 9:an, de var verkligen en sak som jag är så sjukt glad över

Likes

Comments

Pretty little lairs:

Pretty little lairs är en serie jag har sett på i snart 2 år, och jag tycker fortfarande att den är jättebra. De är en serie som jag bara älskar och inte kan sluta kolla på. För er som inte har sett den så handlar den om 4 tjejer och deras kompis som har försvunnit. De 4 tjejerna får sms från ett nummer och varje sms är undertecknat med -A

Bron:

​Bron en serie jag börjar de kolla på för någon dag sen och jag har redan sett klart säsong 1. De är en svensk/dansk serie som handlar om mord och att de ska ta fast en den som ligger bakom alla mord.  De är en väldigt bra serie och väldigt spännande. 

Gossip girl

De är en sån där typiskt tjej serie om man kan säga så. Den handlar om en tjej som heter serena och vad som händer i hennes liv.

Awkward:

De här är också en typisk tjej serie. Handlar om Jenna och går från att ingen vet vem hon är till att bli en av de populäraste tjejerna på skolan.

​alla serier får 10 av 10. Väldigt bra, rekommenderar verkligen att ni ska kolla på dom om ni inte ha gjort de än.

Likes

Comments

Äntligen kommer snön har fan saknat de.

de senaste dagarna har jag typ bara varit hemma och chillat och kollat på gossip girl. alltså har typ blivit beroende av de serien igen hahaha. för något år såg jag typ till säsong 3 tror jag sen sluta jag kolla av någon anledning men nu har jag börjat kolla igen och är typ helt obsessed av den. så ska snart fortsätta kolla på den.


   

Likes

Comments

Hej

sorry för de uppehållet jag har haft, men jag har haft väldigt mycket att göra och inte ha kommit på vad jag ska skriva riktigt. Men jag ska försöka komma igång med bloggen igen och blogga mer nu.

just nu är de ju jullov vilket är jätte skönt så man slipper skolan en stund men jag saknar de i min klass, och de flesta är inte hemma. och min kille som jag snart har varit tillsammans med i 3 månader är inte ens i Sverige så de är lite jobbigt men han kommer hem snart igen . och dessutom så ska jag vara på mitt land ställe över nyår som de verkar, men egentligen hade jag velat vara med några kompisar istället men jaja. men får ju träffa alla när skolan börjar igen så de blir nog kul de ända jag inte kommer orka med är allt plugg men de är bara att stå ut med de.

och en ska som är bra med att skolan börjar sen är att min dans snart kommer börja, å herre gud vad jag längtar och nästa termin ska jag och några kompisar börja tävla i grupp och de ska bli så sjukt kul.

Här är en bild från tidigare i år

Likes

Comments

igår så var jag i mall of scandinavia och jul handhade med Moa de var så kul och vi hade jätte mysig, och jag är nästan klar med all jul handling för i år har några saker kvar men de är ju några dagar kvar så  de blir bra.  Och idag så hade jag dans uppvisning de var jätte kul bilder kanske kommer senare får se.

blev en snabb liten uppdatering nu kanske skriver lite senare om jag hinner måste städa och plugga en del

Likes

Comments

Är i skolan nu och har håltimme så jävla Nice, jätte skönt. Och så är de träning ikväll längtar så jäkla mycket vi håller på att fixa starten och till avslutet på numrera till showen.
på lördag är de tävling och ska upp 05.00 typ orkar verkligen inte men vad fan ska man göra....  Men de blir kul ändåHär är en bild från i söndags ​

Likes

Comments