​TILLBAKA PÅ FÖRRA BLOGGEN PÅ NOUW

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag i min kärleks soffa i den lilla staden och väntar på att han ska komma hem från skolan så vi kan äta lunch tillsammans innan jag åker! Jag ska laga spaghetti och köttfärsås tills han kommer hem så får snart sätta fart! 
Lite komiskt att man tagit lite bilder på sig själv precis för ett år sen på precis samma plats så jag tyckte att det var lite kul att se före och efter bild! Är dock halvt nyvaken och är dunderförkyld idag så jag ser väldigt plufsig ut men så får det vara! 

Känns trist att åka härifrån en dag innan han ändå ska tillbaka till stockholm. Det är något speciellt att vinka av varandra från tåget, det ger mig en klump i magen och då spelar det ingen roll att han kommer hem imorgon eller inte. Jag kände bara att jag måste åka hem idag för att få ordning på allt till skolan, umgås med min familj och ta hand om en vän. Därför åker jag lite tidigare!

Vi har haft det så himla mysigt här som vi alltid har, det är något speciellt med Mjölby! Vill inte åka härifrån.. ​

Likes

Comments


När jag ser tillbaka på det år som gått så fylls jag med glädje. Jag tänker på alla människor jag träffat, de människor som medfört så mycket lycka och energi i min vardag. Jag tänker på vilka fina vänner jag har som ställt upp för mig hela året i vått och torrt, vilken underbar familj jag har som hjälpt mig likaså samt min fina pojkvän som jag fått dela det här året med. Att få vara en del av hans liv och att han fått vara en del av mitt, och det bästa av allt är att detta bara är början!

Nu vänder man blad och påbörjar det nya året om 24 timmar.
Men än är 2014 inte slut! Dagen idag spenderades i Farsta Centrum med Joakim och hans syster och vän, därefter åkte jag till stallet med min vän där jag red hennes hästar för att sedan åka och äta middag tillsammans med våra vänner. Nu är jag hemkommen och har prövat allt inför morgondagen och inväntar Joakim.

Morgondagen består av övningskörning, shoppande inför middagen, städande och fixande tills tjejerna kommer hit för middag samt förberedelser inför kvällens bravader! Gott nytt!

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att skapa en ny blogg där jag inte har kvar några gamla inlägg då jag finner att många av dem visar en bild av någon som jag inte är. Därför vill jag börja om på något nytt och något spännande! Den här bloggen kommer att handla om allt som hör till min vardag. Att komma tillbaka upp i sadeln, att klara av sista halvåret i skolan fyllt med massa studentrelaterande firanden. I bloggen kommer ni få se en skymt om hur det är att vara i ett distansförhållande samt mycket mode, tips och bara en massa glädje!

Likes

Comments