And hello again! Är nog dags att jag börjar finslipa på min engelska för att nu är flyget till New York bokad!!!! Ord kan inte beskriva hur spänd och taggad jag är på att åka iväg. Ser fram emot denna resa så himla mycket, samtidigt som det skrämmer mig. Att lämna familjen, vänner och vardagen. Men jag är en stark person och jag vet att jag klarar av det.

Har även tittat klart på nog en av de bästa serien jag sett, Gossip Girl, vilket betyder att det är dags för mig att gå vidare... Inget mer XOXO.

Kram, Linnea

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag mitt visum till USA godkänt!!! Var verkligen så nervös innan men tur hade jag pappa och Annica med mig. När vi kom till ambassaden fick vi stå i kö utanför där en vakt vinkande in oss en och en för att gå igenom en säkerhetskontroll. Därefter gick man till ett väntrum för att lämna in alla pappren för ansökan till visumet. Fick vänta en hyfsat långstund i väntrummet innan det var min tur att få gå på den ”lilla intervjun” (som jag var mest nervös över...). Kvinnan ställde några enkla frågor om vart jag skulle och hur många barn jag skulle ta hand om under mitt Au Pair år, sedan var det klart. Enklare än jag trodde!!!

Känns lite svårt att förstå att det nu är officiellt att jag ska till USA!!! Hoppas ni vill följa med mig på min resa till staterna
🇺🇸

XOXO, Linnea

Likes

Comments

Första inlägget innan avresan!! Känns pirrigt men är samtidigt väldigt förväntansfull inför vad året 2018 har att erbjuda mig. Åker nämligen till USA den 8 Januari för att delta på training school i New York under 3 dagar. Sedan bär det av till Portland för att träffa min värdfamilj. Min värdfamilj består av en mamma, en pappa och en tjej på 6 år som jag ska ta hand om. Familjen verkar som en familjekär familj med fötterna på jorden och bra värderingar som även jag håller med i, men det återstår att se om mina förhoppningar lever upp till bevis när jag anländer.

Anledningen till att jag skriver detta inlägg just idag är för att jag har skickat in min ansökan om VISUM!!! Yeyy och om bara två veckor sitter jag där på ambassaden, säkert, väldigt nervös inför min intervju. Wish me good luck.

XOXO, vi hörs efter ambassaden
PS. har nyss blivit ett stor Gossip Girl fan DS.


Likes

Comments