Ända sen i torsdag har jag känt att tiden har gått skit snabbt eftersom jag har gjort så mycket. Både lördag och söndag var vi hos farmor, gymmat, haft min bror här och varit i Eslöv hos kompisar. Jag har knappt tänkt oj nu är klockan 01.00, men det märktes idag att jag har sovit dåligt. Somnade när jag kollade film på datan och det va vid 13.00 cirka. Så just nu tänkte jag gå och lägga mig så jag kan komma upp imorgon när jag har skola.❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var några månaders sen jag skrev ett inlägg. Så tänkte ha som en om start, orsaken att jag inte var att jag inte haft tid och inte haft lust helt enkelt. Tänkte berätta lite samman fattat var som har hänt under dem senaste månaderna.

: För ungefär en vecka sen så landade jag på min tumme när vi spelade handboll vilket gjorde att jag var tvungen att ha skena i en veck. Den är bort nu men fortfarande öm och har skydd.

:I påskas när vi spelade en cup så landade en tjej på min högra fot som jag har haft problem med. Läkaren och sjukgymnasten vi gick till sa att det var inflammation i foten då fick jag även rehab övningar som inte har hjälpt et dugg och igår var jag på I.M.C som ligger i Malmö stad. Han jag var hos sa att han kunde säga med 99% att det var en spricka i den. Vilket gör att jag inte för springa eller hoppa + springa handboll på minst 6-8 veckor.

Tänkte sova efter jag har gjort par övningar som jag fick av den nya läkaren.

Så hoppas alla har haft en bra dag också godnatt :)

Likes

Comments

Äntligen kunde jag ha en tid för mig själv, där jag kunde rensa mina tankar. Det startade med att jag gjorde god kvälls fika och skrev sen i min dagbok.
Kanske ni tänker skriver du dagbok när du är så gammal men ja det gör jag. Jag älskar skriva av mig om såna grejer jag inte kan skriva här eller säga till nån. Tycker inte att det är fel alls om man har dagbok bara man mår bra och känner sig fri.👌🏼

Puss😘

Likes

Comments

Idag börjar veckan igen men igår hade jag ingen söndags ångest eftersom det är prao👌🏼
Äntligen skulle jag sluta 16.00 men fick sluta tidigare så gick 14.15😍 Stack ner till stan där min kompis har sin prao och hälsade på henne❤️
Direkt när jag kom hem gick jag rakt upp till min säng och satt på tv:n var helt slut så ligger och kolla One Tree Hill😘
Puss😚

Likes

Comments

Äntligen helg och fredag😍 Har varit sjuk både onsdag och torsdag så idag var det andra dagen jag gick skolan. Samtidigt var det sista dagen på två veckor eftersom vi går på prao, prao är när man lär sig om yrkes världen.

Just nu sitter jag i soffan och kolla Let's Dance, Alex är helt klart min favorit👌

Hoppas att ni får en bra fredag❤️


#bildfrånlyngbymedmaskoten

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev, i söndes kom jag hem från Lyngby och var helt slut. Vilket gjorde att jag inte kunde blogga, är skadad och är förkyld. I går så var jag också helt slut sova till 10.00 och kolla sen film hela dagen😴
Idag är jag i skolan igen faktiskt är det ganska härligt att komma in i vanorna igen. Sitter just nu och har So-samhälle, än av dem roligare grejerna i själva So-kapitlet. Dagens outfit kommer sen👌

Puss❤️

Likes

Comments

Idag så åker vi till Lyngby som är en liten stad i Danmark. Vi åker nästan med hela klubben för att spela Lyngby Cup det är en av dem bästa cuperna som jag åker till. Vi kommer vara där till Söndag vilket gör att jag inte kommer kunna blogga eftersom där är riktigt dåligt wi-fi.

Hoppas att alla får en bra påsk för det ska jag ha.

#bild från Pre Season Cup

Likes

Comments

​Verkligen helt slut idag det måste nog vara för vi har ställt om klockan. Så jag har nästan legat i sängen hela dan förutom när jag var iväg och gymma. Annars skrev jag precis klart packlistan till Lyngby Cup så ska börja packa nu lite smått. 

Hoppas alla har en skön måndag iallafall för det har jag!


Likes

Comments

Första inlägget på denna bloggen. Har testat olika bloggportaler men nouw är helt klart favoriten. Jag kommer blogga om handboll,mode och vardag. Det blir kanske inte varje men jag ska försöka så gott jag kan.

I dag började jag dagen med handbolls match vilket gick katastrof. Stack in till Malmö sen i fyra timmar. När vi väll var hemma så somnade jag direkt när jag la mig i sängen, Vaknade vi sju tiden och käkade tog även ut Daisy som är min kanin. Just nu bloggar jag bara.

#bildersenidag

Likes

Comments