Jag vet inte riktigt vad jag håller på med, velar med detta blogginga fram och tillbaka.

Väldigt mycket har hänt den senaste tiden, något som fortfarande är väldigt svårt att förstå. Det som inte fick hända, hände. Helt utan förvarning. För snart 2 månader sedan gick en väldigt fin människa bort i hjärnblödning, en nära vän till mig och många andra. Hon var en av dom härligaste personerna jag har träffat någonsin, en av dom babbligaste, i 4 år fick jag ha henne i mitt liv och det är jag så jävla tacksam för. Oavsett hur jobbigt hon hade det med sig själv så hittade hon alltid något att skratta åt och ville man prata av sig så lyssnade hon i ungefär 5 minuter sen blev man avbruten och hon börja babbla om annat, vilket var irriterande för stunden men väldigt skönt i efterhand då hon fick en att tänka på annat.

Det finns så mycket jag vill skriva men allt kommer inte ut i ord, hon var en underbar människa som dog alldeles för tidigt, den 19 Augusti skulle hon fyllt 21 år. Vila i frid älskade Erica, jag älskar dig! ♥

Och med det här vill även säga att håll era nära och kära hårt, ta hand om varandra. För man vet aldrig.

Peace out

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. När jag var liten så trodde jag att klittan skulle utvecklas till snoppar, så det var ofta jag undrade varför min bror hade ett större ''klitoris'' än mig och det hände några gånger att jag frågade mamma när det var min tur att få en snopp. Jag minns det som de var igår, haha.

2. Jag blir väldigt lätt bajsnödig, räcker med att jag blir lite nervös.

3. Jag hamnar lätt i min egen värld, så de händer att jag slutar lyssna på folk som berättar något.

4. Jag är ganska så blåögd och lättlurad, en kompis till mig lurade i mig att han hade dödat en person och jag gick på riktigt på de.

5. Jag är väldigt feg och vågar inte utsätta mig för situationer när jag inte riktigt vet vad som kommer att hända. Exempel om jag är ute och går och det kommer en björn och vill äta upp mig. Bara tanken får mig att bli bajsnödig alltså.

6. Ibland kommer det dagar då jag är kär i mitt eget ansikte och kan inte riktigt fatta att jag faktiskt ser bra ut.

7. För många år sedan hade jag en grej för fryst mat, typ korvar och köttbullar. Jag älskade att gnaga på de.

8. När min farmor och farfar bodde på en gård hade vi höns där när jag var väldigt liten. Och den tuppen vi hade där bokstavligen HATADE mig, de räckte med att jag gick utanför dörren så ville han äta upp mig.

Likes

Comments