Header

Nu har jag äntligen jobbat fram en header som jag är ganska så nöjd med. Anledningen till att det inte har blivit av tidigare beror delvis på att jag jag inte har varit/är jätte bra på att redigera och fixa bilder samt att det näst intill aldrig tas några sådana bilder på mig. Den här får duga ett tag så ska jag försöka att få lite höst bilder på mig själv att göra något av, dock ska jag inget lova då jag egentligen inte är jätte sugen på att vara med på bild. haha!

​Idag så hade jag ju tänkt mig att gå en sväng till gymmet, tyvärr är inte motivationen på topp i dag heller så vi får se. Det är ju "bingolotto kalas" i dag också. haha. Det är våra vänner, deras son har precis fyllt 1 år och pappan i familjen fyller 22 nu i veckan. 

Tanken är i stället i dag att jag ska diska och tvätta lite samt att slå in lite paket!

Då jag inte har varit så duktig i dag så har jag ingen frukost ätit än...hm.. dags att gör det nu kanske!


Ha en trevlig dag ute i höstrusket! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev sista inlägg för i dag innan jag tänker gå och lägga mig, men först lite film och en kopp te!

​​Uti bôgda har börjat på SVTplay nu. Haha en ganska så roligt och sjuk serie. För mig som är i från Västra Götaland är det roligt hur de "driver" med vår härliga dialekt! Det är verkligen något att rekommendera! Det första avsnittet hittar ni HÄR

Nu är det strax läggdags!
Sov Så Gott!!

Likes

Comments

hjärtat är hos sin morfar och jagar och jag sitter hemma ensam i soffan och äter godis och tittar på "unga föröldrar".

I dag har jag inte gjort så mycket.. redan på förmiddagen var jag trött på att vara själv så jag skickade ett sms till mamma och frågade om hon ville laga mat till mig och självklart fick jag det. Sen åkte jag bara hem och hämtade lite kläder till hjärtat, då han tydligen frusit ute i dag. Så jag åkte bort till svärmor med dom, eftersom hon skulle åka dit under eftermiddagen. Där blev jag sittande en bra stund och fick lite fika.

Så, så ensam har jag inte varit i dag egentligen. Det är nu på kvällen  som det är tråkigt att sitta här framför datorn själv..

I morgon förmiddag har jag tänkt att äntligen ta tag i min rehab och gå till gymmet, tyvärr har jag haft sån äcklig träningsvärk sen jag var hos sjukgymnasten sist så det har inte blivit av. Egentligen vet jag ju att man tränar bort sin träningsvärk men motivationen har tyvärr inte varit på topp de sista dagarna..

Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll och sova så gott!!

Likes

Comments

Min älskling köpte med sig mat hem i från stan i dag. SUSHI!! Jag har aldrig varit förtjust i sushi förut, jag ska dock erkänna att jag aldrig gett det en chans förut heller. Nu är jag fast! Det är så gott!

Har aldrig köpt från just det här stället förut, men det var jätte bra! lite synd dock att det bara var fyra olika sorter 😊

Likes

Comments

Till frukost äter linnea popcorn och kikar på bron!

Det är skönt att det mer eller mindre är färdig städat här hemma, det är lite tvätt och disk jag ska ta tag i idag 😊

ha en bra förmiddag! 😀

Likes

Comments

I dag har det varit en tuff dag för min del. Det har varit en tankfylld och deppig dag. Det var har varit tankar om livet, vad som kommer hände och vad som hänt. Kunde jag gjort något annorlunda?

Extra svårt är det då när man går hemma just nu, sjukskriven, ensam, och har tid för att tänka. Ibland kommer bara de där dagarna då allt känns hopplöst och jag själv känner mig helt värdelös. Jag orkar och vill inte gör någonting. I dag hade jag tänkt att städa och baka lite. Detta blev tyvärr inte av, då jag inte har haft någon lust till detta över huvud taget...

Sen kommer den här killen hem och ger mig, om möjligt, lite mer energi. Fantastik är han. Han tar tag i städningen och disken och blir inte det minsta irriterad av att jag ligger kvar i soffan och bara tittar på. Han säger till mig att det är okej att jag tar det lugnt.

Han visar verkligen att han förstår och han är ju en av de få människor som verkligen förstår varför jag mår som jag mår. Han accepterar att jag har sådana där dagar, som i dag, utan att klaga. Jag förstår att han måste tycka det är jobbigt. Både att behöva dra ett tyngre lass här hemma, men framförallt att se att jaga mår som jag mår. Att få prata med honom om det hjälper verkligen.

Ny rapport om det fördömda knät: Jag känner mig ganska så obehindrad i det mesta jag gör just nu. Naturligtvis så är det benet mycket svagare och därför är knät också ostabilt. Jag var hos sjukgymnasten i går och vi provade på lite övningar. Vid den sista övningen höll jag på att svimma. haha. Fick lite druvsocker, vatten och salta pinnar av honom. Så jag piggnade till ganska så fort. Förmodligen var det så att jag hade ätit för dåligt på morgonen innan jag åkte dit. Jag ska även dit i morgon och då ska vi prova på lite styrketester för att se vad knät pallar jämför med det friska knät. För att få börja jogga och anstränga benet lite mer måste jag ha ca 70% styrka i det "sjuka" knät i förhållande till det "friska".

​Nu längtar jag tills knät är återställt och jag kan återgå till det jag tycker om, fotbollen och målvaktsträningen!


Ha en fortsatt bra kväll alla och sov så gott!

Likes

Comments

Älgjakten 2016 är mer eller mindre över för min del. Den var över redan i onsdags. Jaktlaget sköt 7/8 älgar redan måndagen och tisdag förmiddag och sen ägnade vi onsdagen åt att få tag i den sista kalven, dock utan  resultat.  Vi bestämde oss sen för att strunta i den.

Rolig var att min pappa fick skjuta en av våra kalvar!

Tyvärr måste jag säga så lovade jag att skriva lite mer här under veckan men  så blev det inte.  För det första så var det svinkallt så det lockade inte att sitta ute i snålblåsten och skriva med iskalla fingrar😂
sen hade jag ju inte min riktiga telefon så det blev bara ett få tal bilder.

ha en bra dag!

Likes

Comments

Nu bränns det ordentligt. Älgjakten 2016 är igång om endast ett par timmar och detta firas med en öl!

Dagens bravader..
Ja, vi har plockat fram kläder, gjort i ordning mat och satt elektroniken på laddning!
Jag har varit en sväng i Solberga på jaktmöte och diskuterat lite med far min.

Det här är en bild min lillebror tog för, jag tror det var 2 år sedan. Det är en ganska häftig bild och det är något jag hoppas på att få se med mina egna ögon!!

Godnatt alla där ute!

Likes

Comments