Rubriken låter så dramatisk, men det är verkligen "nu eller aldrig" med mig. Jag prata om allt jag vill göra, men det blir aldrig av. Om inte. Om det inte är så att jag bestämmer mig och gör det direkt. Hoppar rätt in i något med huvudet först för att sedan se hur det blir.

Denna gång gäller det framtiden. Tiden efter gymnasiet.

Varje dag kommer jag på en ny idé om vad jag vill göra. Hittills har mina idéer varit; Göteborgsuniversitet, Linköpingsuniversitet, Jönköpingsuniversitet, studera till lärare, studera till sjuksköterska, studera till socionom, studera konflikthantering, gå bartender skola, åka på franska språkresa, volontärarbeta i Indien, volontärarbeta i Kina, volontärarbeta överallt, lära ut engelska i Asien, backpacka genom Europa, working holiday någonstanns eller mina favorit idé, Universitet i Kanada!

Bara att tänkta på att behöva ta ett beslut gällande framtiden får huvudet att snurra. Detta var bara några av mina idéer. Men nu, nu har jag en briljant idé!

Trotts mitt starka ogillande mot Trump och halva USAs befolkning som stödjer hans oförståeliga och helt oacceptabla fientliga politik så vill jag tillbaka till USA. Jag vill tillbaka till det underbara land där min värdfamilj bor, Engelska talas och främlingar hälsar var man än är! Tillbaka till det Underbara USA med dess hemska politik.

Så nu idag när jag precis kommit hem efter en weekend i England hos Theres bara skriker jag av längtan att åka tillbaka. England påminde mig om hur underbart det är att prata Engelska och bara babbla med främlingar, så nu ska jag bli Au Pair!

Det är min nya idé! Trotts rädslan för vart USA är påväg och skräcken i att minoriteter kommer bli allt mer utsatta i det samhället så ska jag tillbaka! Som med allt annat dök jag in med huvudet först. Så fort jag fick idéen registrerade jag mig hos en agentur och börjar processen! USA here I come! (Nästa höst troligen.)

Någon vacker tunnel i England med massa graffiti som tydligen inte gjorde sig bra på en överpixlad bild.

Likes

Comments