Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg, det har jag. Lördagen var helt underbar. Började med brunch med mitt favoritpar. Sen ut på stan. Så skönt vårväder, besök av mina saknade vänner och öl i solen, kan inte bli bättre. På kvällen tog vi det bara lugnt. Kommer bli en jobbig vecka med både praktik och jobb så kände att jag behöver all energi jag kan få!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade en superbra helg med min bästis. Flaskan på bilden är ett bubbel jag köpte på systemet. 5 kr av alla intäkter för cavan går till regnbågsfonden som arbetar med hbtq-frågor. Så det är ett stort plus, sen att det var supergott med gör det inte sämre! Ser nu på bilden och även i spegeln att min utväxt snart tar över världen... Livet som fattig student, tillåter en inte att vara snygg heh. Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Bild från i somras på ett bra gäng tjejer!

Idag är det internationella kvinnodagen. När jag gick på gymnasiet hade vi en lärare i samhällskunskap. Han lärde mig grunderna om genus och feminism. Han gjorde så mitt intresse för att läsa till socionom väcktes genom att skapa en slags strävan hos mig efter att försöka förändra strukturer i samhället. Han gjorde mig stundtals även riktigt förbannad genom att ifrågasätta beteende och maktaspekter. Han är den bästa läraren jag någonsin haft och någonsin kommer att ha.

En dag i trean på gymnasiet sa han till alla i vår klass och i  parallellklassen att ta på oss en vit t-shirt med texten "this is what a feminist looks like" på. Sedan tog vi alla en tröja över som dolde t-shirten. Han satte på den kända, fantastiska låten med Beyonce "who run the world girls..". Alla utomstående elever i matsalen kollade fundersamt upp samtidigt som vi en efter, utplacerade på olika ställen i matsalen, ställde oss upp, tog av oss våra tjocktröjor och visade budskapet på våra t-shirts. Lärare som Marcus borde alla ha. En lärare som faktiskt brinner för jämställdhet och vågar göra skillnad! 

Likes

Comments

I somras åkte jag och mamma iväg på en välbehövlig resa bara jag och hon. Vi valde att åka till den grekiska ön Skiathos då mamma är näst intill besatt av filmen mamma mia hehe och många scener i filmen faktiskt spelades in där. Vi besökte bland annat den magiska stranden lalaria som ni ser på bilderna ovan, med det helt fantastiska blåa vattnet. Vi åt även supergod mat och åkte på en mamma mia-utflykt där vi besteg berget på sista bilden för att se kyrktornet som är med i sista delen av filmen. Kan starkt rekommendera Skiathos för i princip alla.. kanske inte om du vill iväg på en riktig festresa med ditt tjejgäng dock haha! Skiathos är en väldigt lugn ö.

Likes

Comments

Vårkänslan är på topp!! ...eller iallafall var. För nu är tydligen vintern på ingång igen. Men förra veckan när det var en riktigt fin vårdag satt jag och Ellinor på orange n blk och njöt av D-vitaminen. Dagen därpå tog jag och Moa oss nerför trappan till vår lägenhet här på Linné och besökte livets brunchställe bönor och bagels som också är vår granne, farligt.. Nu hoppas jag på mer sooool framöver, älskar Göteborg på våren!

Likes

Comments