Har haft en riktigt rolig helg mycket jobb men har ändå hunnit gör annat. I fredags var jag med tjejerna och vi for ut på statt, i lördags jobbade jag till 23 men ändå hann vi på LK en sväng vilket var väldigt kul. Idag har jag bara solat och jobbat från 16 till 21.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag gjorde jag och mamma en jätte god sallad på chevre och rödbetor till lunch. Sedan har jag städat massa i min garderob vilket verkligen behövdes. Är så skönt att få rensa bort lite kläder ibland så att jag har plats med nya.
Till middag åt vi sushi och drack ett glas vitt, var så mysigt för vi satt på altanen men filtar för såklart var det inte så varmt.

Likes

Comments

Det första armbandet är från Marc Jacobs och det andra är från Snö Of Sweden.
Dessa är två av mina nyaste smycken och dom har redan blivit mina favoriter, dom är så fina och dom blir ännu finare att ha tillsammans. Är ju så fint att ha guld smycken nu på sommaren.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från jobbet vilket har varit riktigt skönt, dock har det varit regnigt och tråkigt väder så blev en hel dag på stan. Hittade två par jätte snygga byxor och mycket annat fint. Sedan efter stan gick jag och mamma på Thai för att äta middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för är fortfarande trött efter helgens jobb.

Likes

Comments

Min student kommer jag alltid att komma ihåg, var så blandade känslor att gå ut skola efter så många år men mest glädje. Skulle kunna uppleva den dagen om och om igen för var så otroligt kul man kan typ inte förklara hur det känns man måste uppleva det för att förstå. Måste vara det största och roligaste jag gjort i hela mitt liv. Men nu vill bara gå vidare i livet och kunna göra lite vad jag vill. Just nu ska jag jobba och sedan resa så mycket jag kan för vill passa på att se mycket som möjligt.

Likes

Comments

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Håller på att kolla på balklänningar för att i år är det min tur att gå på balen, vilket kommer bli sjukt kul. Tänkte visa några som jag skulle kunna ha på balen och som ni säkert ser så är det nude rosa eller blå som jag väljer emellan. Tycker att jag passar bäst i dom färgerna, dock tror jag att jag ska ha en nude rosa för känns mer somrigt.

Likes

Comments

Studentfesten i fredags var riktigt kul bara ett litet minus att det var 90 tals tema då det inte var så jätte bra musik. Men annars var kvällen ganska lugn för min del men det kan vara skönt ibland. Igår så gjorde jag inget speciellt på hela dagen, men på kvällen jobbade jag på klubben jag var på i fredags. Det var första gången jag jobbade där och mest troligt kommer det bli fler helger att jobba där vilket känns bra. Idag ska jag inte heller göra något speciellt typ bara träna och övningsköra. Hoppas verkligen att jag snart har körkort!!

Likes

Comments