Min måndag har varit väldigt bra, började med att jag hade tid för att fylla på fransarna klockan nio. Är alltid lika skönt att få fina fransar. Idag började jag också med ett projekt som kommer bli så kul, ska få mer information om detta imorgon så får se när det kommer ut. Klockan halv fem kom Agnes och hämtade mig för vi hade bestämt att vi skulle ses på en fika, var så kul att få sitta och prata om allt möjligt då vi inte har träffats på ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En riktigt bra och inspirerande bok! Alla som vill ha inspiration hur man ska styla plagg måste lästa den här boken, dom visar till exempel hur man höjer sin outfit med små enkla knep.
Helt klart min favoritbok som kommer komma mycket till användning.

Likes

Comments

Under hela morgonen har jag sett manifestationen från Sergels torg i Stockholm. # ME TOO kampanjen som pågått under ett par dagar nu har gjort så att fler och fler kvinnor vågar berätta sin historia och detta gör mig så stolt och rörd, allas historier är olika men ALLA lika viktiga.

Först tänkte jag att jag inte har varit med om några sexuella trakasserier men när jag har läst många historier känner jag igen mig i mycket som jag bara har förnekat. Till exempel obehagliga blickar, visslingar, bilar som tutar, den ofrivilliga handen på ens kropp på dansgolvet eller någon som kommenterar ens kropp. Detta har blivit som en vardag i dagens samhälle men detta är också sexuella trakasserier, det är viktigt att komma ihåg och kunna säga ifrån. Vill hylla alla tjejer som berättar sina historier, vi ska inte förminskas, skämmas eller tystas ner!


Likes

Comments

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket men kan bero på att jag vaknade kl 10 idag och känns alltid som jag får mer gjort då. Har iallafall varit på promenad och hämtat min klänning till halloween, lagat lunch och lite andra små saker som behövdes göras innan jobbet. Börjar jobba 16 och jobbar till 23, så skönt att det inte blir så lång jobb dag idag.

Åt fish tacos till lunch idag, de är nästan godare än vanlig tacos!

Den här skjortan köpa jag igår på HM för bara 75 kronor

Likes

Comments

Instagram@liinneanyman