1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Håller på att kolla på balklänningar för att i år är det min tur att gå på balen, vilket kommer bli sjukt kul. Tänkte visa några som jag skulle kunna ha på balen och som ni säkert ser så är det nude rosa eller blå som jag väljer emellan. Tycker att jag passar bäst i dom färgerna, dock tror jag att jag ska ha en nude rosa för känns mer somrigt.

Likes

Comments

Studentfesten i fredags var riktigt kul bara ett litet minus att det var 90 tals tema då det inte var så jätte bra musik. Men annars var kvällen ganska lugn för min del men det kan vara skönt ibland. Igår så gjorde jag inget speciellt på hela dagen, men på kvällen jobbade jag på klubben jag var på i fredags. Det var första gången jag jobbade där och mest troligt kommer det bli fler helger att jobba där vilket känns bra. Idag ska jag inte heller göra något speciellt typ bara träna och övningsköra. Hoppas verkligen att jag snart har körkort!!

Likes

Comments

Ikväll ska jag ut med tjejerna för att det är årets första studentfest på GB. Hade egentligen inte tänkt festa ikväll men det blev ändrade planer. Tror faktiskt att det kommer blir riktigt kul ikväll för att många ska ut och känns som att man måste fara på studentfesterna.

Likes

Comments

Blus HÄR Jeans HÄR Sko HÄR Väska HÄR Klocka HÄR Klackar HÄR
Mellandagsrean är snart slut men tycker att det fortfarande finns mycket fint kvar. Här är några av mina favoriter från rean, störta favoriten måste vara Malene Birger väskan plus att det var riktigt bra priset!!

Likes

Comments

Förra veckan fick jag min studentmössa och är jätte nöjd, tycker att den är så himla fin. Längtar så otroligt mycket till studenten!! Det känns overkligt att jag faktiskt går ut skolan och att jag ska börja jobba och inom en snar framtid flytt till Stockholm om allt går som planerat. Alla fall så är min student mössa i rosé, valde mellan de och guld men är jätte nöjd att jag tog rosé. Tror att det är ungefär 150 dagar kvar till studenten men innan dess är det väldigt mycket jag ska hinna med, dessa månader kommer gå jätte snabbt.

Likes

Comments

Något jag har börjat gilla mer och mer är bälten, tycker att det är en sjukt snygg detalj som piffar upp en enkel outfit. Om man inte vet vad man ska ha till vardags ta bara ett par jeans, en enkel tröja och ett bälte riktigt snyggt! Dock tycker jag att det är svårt att hitta snygga bälten just nu, men det finns många enkla bälten på HM som också är väldigt billiga. Jag skulle verkligen vilja ha Gucci's GG bälte som ni ser på två bilder men det känns alldeles för dyrt men skulle vilja hitta något liknande.

Likes

Comments

Några bilder från mitt nyår som blev riktigt lyckat.

Dagen innan nyår for jag och mina tjejkompisar till Umeå för att bo på hotell och fira nyår. Vi kom fram till Umeå ganska sent men ändå han vi på Pinchos för att äta middag, det var jätte god mat och super mysigt att bara sitta och prata. På nyårsafton så hade vi inte jätte mycket planerat men på dan for vi på stan en sväng för att inhandla lite saker till kvällen, sedan på kvällen när vi hade fixat oss for vi till en kompis på middag och det var jätte trevligt. Efter vi hade ätit for vi på en fest just intill men vi var inte där så jätte länga för på tolv slaget for vi in till stan där dom flesta var tror jag för det var sjuk mycket folk. Efter tolvslaget fortsatte festligheterna och vi for till en fest som var i stan och där var vi nog mestadels av kvällen. Denna helgen var super kul och vill verkligen göra om detta snart igen.

Nu är det 2017 vilket känns jätte bra för under detta år kommer jag ta studenten, resa, gå balen, vara brudträna på min brors bröllop, fylla 19 och säkert mycket mer.
Likes

Comments

Älskar rean på Nelly för jag hittar alltid massa fint och här är några av mina favoriter från rean
Det är jätte fina plagg för riktigt bra pris, för att komma till din favorit klicka på bilden.

Likes

Comments