Idag vaknade jag upp med och i magen och kände mig inte alls bra, men nu mår jag mycket bättre. Elvira, jag och Ella hade tänkt att vi skulle åka till Göteborg imorgon så kände att det var dålig taming på att bli sjuk. Men jag är envis så får se om det blir en trip ditt ändå, känner mig som sagt mycket bättre nu. Tänker att jag ska gå ut och gå för att få lite fisk luft och röra på mig lite. Ska även ringa Elvira för att klargöra lite angående nyår. Vad ska ni göra på nyår?

puss&kram

Likes

Comments

god morgon på er!!

I torsdag var jag och besökte en gymnasieskola i Borås och kolla på en linje jag har varit intresserad av. Jag tyckte det var väldigt roligt och mysigt men efter som jag behöver pendla med buss ditt och jag inte fastnade för linjen så mycket så är jag fortfarande osäker. Hur känner ni inför gymnasievalet, ångest? Jag själv hade väldigt mycket ångest innan jag började gå på öppet hus och verkligen ta tag i det. Nu har jag två linjer som jag väljer mellan, handel och administration eller inredningsstylist vilket känns bra. Så har ni ångest så är mitt tips att ta tag i det och prata med SYV, gå på öppet hus och läsa om olika linjer, för jag lovar det kommer släppa.

Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart ta tag i denna dag, ska framför allt städa mitt rum idag och ta fram jultomtar och julpynt. Ska även se om jag hinner så in lite julklappar. Jag har ingen julkänsla alls detta året vilket är tråkigt men få väl se om det kommer efter idag kanske. Bara jag som inte har någon julkänsla?

Ganska trött idag då jag var på Liseberg igår men familjen. Det är väldigt mysigt att gå där med alla lampor och små stånd som säljer massa saker. Fick även åka med min lillebror på lite attraktioner, typ j jukebox som han ville åka typ 5 gånger....

Nu ska jag kolla på musikhjälpen för att Frans är med, hehe, ne men det är väldigt mysigt att kolla på sen ska jag gör mig iordning och börja städa mitt rum. Vad ska ni göra i helgen?

Puss och kram

Likes

Comments

hej!!

Har inte gjort ett inlägg på länge nu, just för att jag känt mig stressad över allt. Mycket på grund av skolan men känner även att det är väldigt jobbigt med kompisar just nu. Jag är Bambi på hal is men vill inte gå in på varför i nuläget i alla fall.

Idag hade jag mitt sista prov för denna terminen vilket var i so, etik och moral. Jag mådde inte så bra i eftermiddags när provet skrev vilket relaterade ett dåligt prov. Kompletterade även ett spanska prov som jag faliade på förra veckan, detta gick dock väldigt mycket bättre.

På morgonen idag hade vi även lucia. Både jag och Elvira var väldigt nervösa men det gick bra. Helt okej i alla fall, det viktigaste var att ingen svimma eller bran upp. Jag tycker det är väldigt mysigt med lucia då jag varit med i lucia tåg sen jag var liten men känns som jag har stängt det kapitlet nu. Nu får det bli att jag kollar på andar som gå luciatåg, men tycke det är lika mysigt det.

Just nu sitter jag min säng efter att ha varit på kalas hos min kusin som fyller 14 idag.Vi var dock inte där så länge då vi alla i familjen var trötta.

Nu ska jag försöka sova, har varit varken till tolv hela veckan då jag helt enkelt inte kunnat sova och jag kan ju säga att jag typ har somnat i skolan. Hoppas ni har en bättre perioden än vad jag har just nu, men alla har väl sina downs..

Likes

Comments

hej!
Ska skriva ett kort inlägg nu innan jag säger godnatt och ska sova. Idag har faktiskt varit en ganska bra dag, min morgon startade med att jag var väldigt negativ över vårat nya schema men fick bort det negativa tankarna och försökte se dom små sakerna som var bra. Vi har fått en ny SO lärare och vi var då tvungna att ändra lite i schemat även ha 40 minuter mer SO då vi tydligen haft för lite SO innan.

Efter skolan följde Elvira med mig hem och vi filmade lite klipp till en uppgift vi fått i bilden. Det ska va en film som speglar oss själva och ja, den är faktiskt svårare än vad man kan tro.

Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS&KRAM

Likes

Comments

Första advent och jag får bara mer och mer ångest för varje dag som går. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till vissa och känner bara att jag inte orkar med jul i år. Men jag försöker intala mig själv att det kommer bli en mysig jul genom att kolla på massa bilder, haha.

Nästa helg ska jag och Elvira till Göteborg och hoppas att jag efter den helgen kan känna mig lung över alla julklappar. Har även vissa julklappar som jag ska göra själv och dom ska jag försöka börja på idag.

Ta hand om er!!
puss och kram

Likes

Comments

heejj!!
Sitter återigen och vänta på pappa efter att ha passat. Trodde det gick en buss jag kunnde ta hem nu vi denna tiden men..

Har haft en liten bättre dag idag villket är väldig skönt. Efter skolan kom Emilia och hämta mig och vi åkte till henne och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi halv fem så åkte vi ner till "våra" fyraåringar. Nu när vi har varit med och passat dom ett tag så börjar dom att prata mer med oss. Eftersom vi inte var med dom från första början så var dom väkdigt blyga när vi kom in i gruppen men nu pratar dom med oss hela tiden, haha.

Nu måste jag plugga lite på engelska och spanska gloser eftersom jag har förhör på det imorgon och jag har inte pluggat något..  Spanskan är dock muntlig så den är nog ändå ganska chill. Imorgon är det ju black friday vissa butiker har nog startat det redan i dag, men shopping är det som står på schemat imorgon iallafall:))

Hoppas ni har haft en bra torsdag

puss&kram

Likes

Comments

Ny vecka nya möjligheter..

Riktigt så känner jag inte då jag har haft en dålig start på veckan. Jag känner att jag sitter fast i mitten av en massa skit & kan inte komma ur det. Idag känner jag mest att jag vill komma bort från allt och börja om på nytt.
I skolan försöker jag verkligen va posetiv & glad men det är inte alltid så lätt, & när jag kommer hem blir jag trött, arg och ledsen, & att vissa personer kan trycka ner en lite extra då blir lite extra jobbigt.
Jag är glad att jag har många fina kompisar som verligen stöttar mig i allt jag gör och gillar mig för den jag är, er älskar jag.
Varför jag är stressad just nu är för att vi har så myckett prov villket jag typ nämt 10000 gånger, men det ger mig sån press allt som vi står inför nu, menmen.
Min vecka ser iallafall ut såhär:

Måndag: redovisning av dans på idrotten

Tisdag: hkk-prov
nationela muntliga engelska 11.45

Onsdag: redovisning av musiken (romantiken)
matteläxa
gympa träning!

Torsdag: fysik prov (atom och kärnfysik, ucsh)
syv om gymnasieval 13.30
passa 4:åringarna och trupp 1!!

Fredag: engelska- oregelbundna verb
bara en massa myssss!

Lördag: åka till mormor för att hjälpa henne med adventssaker

Söndag: 1:a advent

Hur ser eran vecka ut? Hoppas den är lite roligare än min iallafall :))

have a good week, puss och kram

Likes

Comments

Likes

Comments