View tracker

hej!
Ska skriva ett kort inlägg nu innan jag säger godnatt och ska sova. Idag har faktiskt varit en ganska bra dag, min morgon startade med att jag var väldigt negativ över vårat nya schema men fick bort det negativa tankarna och försökte se dom små sakerna som var bra. Vi har fått en ny SO lärare och vi var då tvungna att ändra lite i schemat även ha 40 minuter mer SO då vi tydligen haft för lite SO innan.

Efter skolan följde Elvira med mig hem och vi filmade lite klipp till en uppgift vi fått i bilden. Det ska va en film som speglar oss själva och ja, den är faktiskt svårare än vad man kan tro.

Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS&KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första advent och jag får bara mer och mer ångest för varje dag som går. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till vissa och känner bara att jag inte orkar med jul i år. Men jag försöker intala mig själv att det kommer bli en mysig jul genom att kolla på massa bilder, haha.

Nästa helg ska jag och Elvira till Göteborg och hoppas att jag efter den helgen kan känna mig lung över alla julklappar. Har även vissa julklappar som jag ska göra själv och dom ska jag försöka börja på idag.

Ta hand om er!!
puss och kram

Likes

Comments

View tracker

heejj!!
Sitter återigen och vänta på pappa efter att ha passat. Trodde det gick en buss jag kunnde ta hem nu vi denna tiden men..

Har haft en liten bättre dag idag villket är väldig skönt. Efter skolan kom Emilia och hämta mig och vi åkte till henne och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi halv fem så åkte vi ner till "våra" fyraåringar. Nu när vi har varit med och passat dom ett tag så börjar dom att prata mer med oss. Eftersom vi inte var med dom från första början så var dom väkdigt blyga när vi kom in i gruppen men nu pratar dom med oss hela tiden, haha.

Nu måste jag plugga lite på engelska och spanska gloser eftersom jag har förhör på det imorgon och jag har inte pluggat något..  Spanskan är dock muntlig så den är nog ändå ganska chill. Imorgon är det ju black friday vissa butiker har nog startat det redan i dag, men shopping är det som står på schemat imorgon iallafall:))

Hoppas ni har haft en bra torsdag

puss&kram

Likes

Comments

Ny vecka nya möjligheter..

Riktigt så känner jag inte då jag har haft en dålig start på veckan. Jag känner att jag sitter fast i mitten av en massa skit & kan inte komma ur det. Idag känner jag mest att jag vill komma bort från allt och börja om på nytt.
I skolan försöker jag verkligen va posetiv & glad men det är inte alltid så lätt, & när jag kommer hem blir jag trött, arg och ledsen, & att vissa personer kan trycka ner en lite extra då blir lite extra jobbigt.
Jag är glad att jag har många fina kompisar som verligen stöttar mig i allt jag gör och gillar mig för den jag är, er älskar jag.
Varför jag är stressad just nu är för att vi har så myckett prov villket jag typ nämt 10000 gånger, men det ger mig sån press allt som vi står inför nu, menmen.
Min vecka ser iallafall ut såhär:

Måndag: redovisning av dans på idrotten

Tisdag: hkk-prov
nationela muntliga engelska 11.45

Onsdag: redovisning av musiken (romantiken)
matteläxa
gympa träning!

Torsdag: fysik prov (atom och kärnfysik, ucsh)
syv om gymnasieval 13.30
passa 4:åringarna och trupp 1!!

Fredag: engelska- oregelbundna verb
bara en massa myssss!

Lördag: åka till mormor för att hjälpa henne med adventssaker

Söndag: 1:a advent

Hur ser eran vecka ut? Hoppas den är lite roligare än min iallafall :))

have a good week, puss och kram

Likes

Comments

Likes

Comments

¡holaaaa!
Fredag och jag har "firat" in helgen med att sminka mig för ingenting (haha) och varit med Elvira. Så glad att jag har henne hon får mig att ta det lungt för en stund och bara släppa allt, villket är väldigt skönt.
Imorgon ska vi träffas igen för att åka till Fanny och bada badtunna, myssss.
Elvira ska komma till mig vid tre och sen ska vi åka till Fanny vid fyra. Ska försöka se till att pugga lite innan Elvira kommer med.

Nu ska jag kolla på teen wolf, och äta godis hehe.

pusspusssssss

Likes

Comments

heej på er!

Fredag imorgon ska bli så skönt, då jag haft en riktigt tuff vecka. Hoppas eran vecka har varit bättre! 
Att jag har haft en stressig vecka vissade sog idag då jag helt plötsligt från ingenstans blev jätteyr under spanskan. Detta var runt 10.00 och hade nationela idag kl. 13.20 så jag vill gärna inte åka hem och missa det. Men vi har en spanskalärare som är väligt förstående, så behövde inte göra så mycket under lektionen. Verkligen jätte obehagligt då det känndes som om hela rummet snurrade. Jag tog en alvedon och bet ihop, känns lite bättre nu men känner mig ändå inte 100% men känner mig inte yr längre.
Efter skolan så åkte jag med elvira hem för att äta lite mellis och plugga lite för att sedan åka med Emilia ner till hallen igen och passa, verkligen såååå roligt. Känner att jag kan hämta lite energi från dom även om dom kan vara lite jobbiga..  Idag kännde jag dock att jag var väldigt jobbig och tjata på dom, men det är för att vi vill att dom ska lära sig att göra rätt från början för då kommer det bli så mycket sen.

I skrivande stund sitter jag i cafeterian
utanför simhallen för att vänta på pappa och Basse som har varit på spining tror dom slutar snart (hoppas).
När jag kommer hem ska jag äta,  ducha och krypa ner i sängen med min bok, varva ner och ta det lungt.

Ska ni göra något roligt i helgen föresten??
Hoppas ni har haft en bra dag
puss och kram

Likes

Comments

heejj!
Har inte bloggat dom senaste dagarna för att jag helt enkelt inte känt att jag hunnit. Har en period nu med mycket läxor och framförallt prov och även muntliga nationela i olika ämnen, detta gör mig väldigt stressad och trött. Har dom senaste dagarna sommnat vid nio och verkligen varit helt slut. Skippade även gympan igår då jag kännde att jag inte skulle orka, och satt i stället hemma och plugga som inte precis gjorde mig mycket piggare. 
Känner att allt bara går omochom varje vecka, hatar verkligen när jag kommer in i sånna perioder.
Men det är typ så, jag går upp kvart i sex varje morgon, går till bussen tjogo över sju, går i skolan till tio över tre, åker hem och sen pluggar jag tills jag har träning eller går och lägger mig typ. Vissa dagar stannar jag dock i tranemo efter skolan, som idag då jag passar 4-åringarna och trupp 1. Men eftersom jag åker till tranemo så ofta så känns det som jag är här hela tiden. Jag vet inte överanalyserar väldigt mycket,sååå..

Förlåt för ett tråkigt inlägg men ska va mer happy i nästa inlägga kan jag lova, kännde bara för en uppdatering. ((:

puss och kram!!

Likes

Comments

Inte så bra bilder men detta vad var jag och Ida undrehållde oss med den sista halvtimmen av tränigen när vi var lite för trötta för att köra på trampet mer..

Likes

Comments

hej!!
Måndag snart avklarat den har faktiskt ändå gått ganska snabbt tycker jag, vi har ganska få lektioner idag och dom har gått relativt snabbt.
Just nu sitter jag i soffan hemma hos Elvira med Ella, Elvira då och N. Just nu planerar jag att gå på jakt efter en tröja för jag fryser fan ihjäl haha menmen.
Jag har gympa ikväll igen med kommer nog inte bli en så rolig träning då vi bara ska ha trampet och kankse ha lite styrka med. Jag har bestämt att jag inte ska vara med på några tävingar i år så det är därför träningarna inte är lika roliga nu när dom flesta övar till tävlingen då RC är runt hörnet för det flesta i min grupp. Anledningen till att jag inte ska vara och tävla i år är mest för att jag inte vill känna någon press på att gå på täningarna för att kunna lägga lite mer tid åt skolan nu i nian, nu när det är slutbetyg och massa nationela och sånt.

NU ska vi tydligen kolla i en gamal fotobok med massa bilder så får avsluta och lägga ner telefonen nu.
hoppas ni har haft en bra Måndag!
puss och kram

Likes

Comments