View tracker

Skulle inte till stan för att kanske köpa dessa skor. Självklart så är de jätte svåra att få tag på, dessa var även de sista 38:orna dem hade, så va självklart tvungen att köpa dessa dr Martens. Nu kanske ni tror det va ett inpulsköp och ja det va det lite, jag behövde verkligen ett par nya vinterskor. Har de senaste åren gått i mina vans året runt. Kände att nu va det dags för ett på rediga dojjor. Så nöjd! Fick bli en mössa också, så tyvärr alla nära & kära blir inga julklappar för er i år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

För det första så känns det väldigt konstigt att 1 advent är redan nu, har ju kappt hunnit köpa juldekorationer. Har ju insätt att jag verkligen inte har något. Så får väl bli och shoppa massa julpynt någon dag.

Likes

Comments

Snart är allt klart, några lister ska upp och en tripp till Ikea skulle behövas. Har världens bästa pojkvän & vänner som har gjort det så fint i vår hall.

Det blev ett kort inlägg, för nu ska jag slipa dörrlister, inför målningen. ( något får man ju faktiskt hjälpa till med ;) )

Likes

Comments

Jag & Carl har väldigt svårt att komma överens om vad vi ska äta. Så när inte pojkvännen är hemma får jag äntligen äta det jag älskar mest, jo pasta! Jag har börjat få cravings på pesto, kan ha det till allt.

Och från det ena till det andra så tänkte jag börja blogga igen. Mest för att få aktivera hjärna lite mera och få skriva av sig om sina dagar. Och orkar man inte skriva av sig så tar man sig en tur till mormor och har kafferep, tänk vad lite kafferep med mormor kan göra en glad.

Nu ska man till banken för att prata huslån... inte jätte roligt, men sånt ska också göras. Städa borde jag också göra. men näää det har jag inte tid med, hehe.


Likes

Comments​Denna första bild är hur det såg ut innan. Vi har tagit på bort alla buskar och träd och tog beslutet att bara ha makadam runt huset. Det börjar arta sig, så nu är det inte så långt kvar förens det är färdigt! 

Likes

Comments

Idag har varit en fantastiskt dag! Jag har äntligen hunnit städa, tvätta, handla och varit med vänner. Dessa dagar har man inte alls för ofta. Nu tänker säkert ni, hur kan hon tycka detta  är fantastiskt?

För tillfället så spenderar jag hela min sommar på jobbet. Har helt enkelt mer jobb på sommaren och mindre resten av året. Det blir mindre tid till hemmet och min kära pojkvän. Som tur han han också mest jobb under sommaren. Men ibland är det fruktansvärt tråkigt att komma hem runt 23 för man har varit på jobbet hela dagen. Och då är det helt underbart med en helt ledig dag. Nu kan jag andas ut, har äntligen fått ordning på sakerna här hemma.

Ni kanske undrar vad bilderna har med texten och göra.. jo här om veckan var det en auktion på mitt jobb, jag & Carl såg direkt detta gjutna tjurhuvud och visste direkt att vi skulle ha den! Den har dock inte fått en bra plats på väggen ännu. Den är ganska tung och vi måste fixa så den verkligen sitter på väggen.

Nu längtar jag verkligen till hösten, idag blev det tända ljus i hela huset och en nybäddad säng! Natti.

Likes

Comments

Någon av det bästa med sommaren är ju att få äta hur mycket jordgubbar man vill!

Det tråkiga är bara att självklart ska det vara dåligt väder när man är ledig så att man får äta jordgubbarna inne. 

Likes

Comments

Nu är vi redo för sommaren! Jag & pojkvännen var på Broköp i Horna och köpte en utomhussoffa. Soffan har används otroligt mycket nu de senaste dagarna. Det kommer att bli ett bra hängställe i sommar! 

Som ni redan vet så är vårt hus en stor fritidsgård och nu när sommaren börjar närma sig blir vi nog aldrig av med dem haha. Men pojkvännen han har man inte sätt på flera nätter... då han har fått för sig att han ska sova i soffan på natten.. inte riktigt klok..kanske var ett dåligt köp? 

Likes

Comments