​Denna första bild är hur det såg ut innan. Vi har tagit på bort alla buskar och träd och tog beslutet att bara ha makadam runt huset. Det börjar arta sig, så nu är det inte så långt kvar förens det är färdigt! 

Likes

Comments

Idag har varit en fantastiskt dag! Jag har äntligen hunnit städa, tvätta, handla och varit med vänner. Dessa dagar har man inte alls för ofta. Nu tänker säkert ni, hur kan hon tycka detta  är fantastiskt?

För tillfället så spenderar jag hela min sommar på jobbet. Har helt enkelt mer jobb på sommaren och mindre resten av året. Det blir mindre tid till hemmet och min kära pojkvän. Som tur han han också mest jobb under sommaren. Men ibland är det fruktansvärt tråkigt att komma hem runt 23 för man har varit på jobbet hela dagen. Och då är det helt underbart med en helt ledig dag. Nu kan jag andas ut, har äntligen fått ordning på sakerna här hemma.

Ni kanske undrar vad bilderna har med texten och göra.. jo här om veckan var det en auktion på mitt jobb, jag & Carl såg direkt detta gjutna tjurhuvud och visste direkt att vi skulle ha den! Den har dock inte fått en bra plats på väggen ännu. Den är ganska tung och vi måste fixa så den verkligen sitter på väggen.

Nu längtar jag verkligen till hösten, idag blev det tända ljus i hela huset och en nybäddad säng! Natti.

Likes

Comments

Någon av det bästa med sommaren är ju att få äta hur mycket jordgubbar man vill!

Det tråkiga är bara att självklart ska det vara dåligt väder när man är ledig så att man får äta jordgubbarna inne. 

Likes

Comments

Nu är vi redo för sommaren! Jag & pojkvännen var på Broköp i Horna och köpte en utomhussoffa. Soffan har används otroligt mycket nu de senaste dagarna. Det kommer att bli ett bra hängställe i sommar! 

Som ni redan vet så är vårt hus en stor fritidsgård och nu när sommaren börjar närma sig blir vi nog aldrig av med dem haha. Men pojkvännen han har man inte sätt på flera nätter... då han har fått för sig att han ska sova i soffan på natten.. inte riktigt klok..kanske var ett dåligt köp? 

Likes

Comments

Igår pratade jag och Carl om att vi vill göra en ny parkering på framsidan och att björken skulle ner. När man väl kommer hem från jobbet så var björken nere. Älskar att min pojkvän har lite för mycket energi haha! Då blir det att kratta löv imorgon :)!

Likes

Comments

​Idag var man bjuden på Babyshower, riktigt mysigt, man blir ju själv lite sugen på att skaffa en liten knodd. Men det får vänta ett bra tag till. God mat, bra sällskap och roliga lekar så blev det en riktigt bra eftermiddag. 

Men nu är jag riktigt trött efter ha jobbat 12h igår,  var hemma vid 3, och sen gå upp klockan 9 för att hjälpa till på babyshower så nu är man lagom trött nu. Men jag har haft det riktigt trevligt så klagar verkligen inte! 


Likes

Comments

Äntligen har vi fått se Kajsas lägenhet, en av mina vänner jag har känt längst. Ändå så ses vi så sällan. Tråkigt om du frågar mig. Man är för dålig på att träffas, hon bor 20 minuter i från oss och ändå så är det alltid något som krockar. Lika kul att träffas och få prata av sig om vad som händer i våra liv.

Våra liv har kommit till en punkt där alla jobbar mycket och tiden räcker inte riktigt till. Det bästa är att när vi tjejer träffas är det som det inte alls var länge sen sist. Och det är så det ska vara! Hädan efter tycker jag att man får bli bättre på att skapa tid att träffas!

Likes

Comments

Likes

Comments

En klockren video för dem som inte förstår hur det är att vara stressad. 


20 september 2015 då sa min kropp stopp. Det var en lång  period där jag försökte klämma in allt. Nära & kära, jobb, projekt ja allt för att få ihop mitt liv. Jag jobbade mer än 100% hade två jobb och hade precis fått högre ansvar på mitt ena jobba. Många dagar & nätter satt man uppe för man ville göra ett bra jobb. Att jobba 12h på en dag var en självklarhet och efter det skulle man hinna vara med vänner. Att svika någon är det värsta jag vet. Jag kan inte säga nej. Och under tiden ville man vara en bra vän & flickvän. Jag levde under en period där jag han med allt. Jag kände mig odödlig. Inget skulle stoppa mig. 

Jag har jobbat som servitris en bra tag men i december 2014 fick Jag förfrågan att bli butiksansvarig & ta hand om personalen på samma företag. Först skattade jag inombords och tackade nej. Jag? Att jag skulle fixa det fanns inte på kartan. Men innan vi hade fixat någon som kunde ta tjänsten fick jag göra jobbet. Och här står Jag ännu idag och har kvar jobbet. Det blev aldrig någon ersättare för henne som hade jobbet innan, så det blev jag som tog tjänsten.

Det är svårt och förklara hela sitatuioen men det värsta är när någon tittar ner på en som om man är en idiot. Precis som om man är svag. Men problemet är att över arbetar sin hjärna, man vill så mycket och att tacka nej är det svåraste. Så känner ni någon som ni vet alltid säger ja, fråga gärna en gång extra om dom verkligen känner för eller har tiden att hjälpa dig. Man förstår inte riktigt att man är stressad förens kroppen eller ens närhet säger till. 

Efter att ha varit på semester efter sommarens tuffa arbete så sa min kropp till. Jag orkade inget mera. Jag gick som en zombie på jobbet. Det var någon som var fel. Jag blev sjukskriven och det behövde verkligen min kropp. Under samma höst hamnade jag i trafikolycka om min sjukskrivning blev ännu längre. Så i December var jag tillbaka igen. Med nya krafter, ny lärdom hur jag ska handskas med min stress och det viktigaste av allt...att våga tacka nej. Likes

Comments