Header

Veckan som gått har varit rätt stressig. Jag försöker mitt bästa att planera in studietid, träning och fritid. Och det går bra att planera, men svårare att hålla. Motivationen sjunker så snabbt när stressen kommer på och stressen kommer när jag märker att jag inte finner koncentrationen. Det mesta ligger i koncentrationen för mig, den flyger iväg så lätt och det är så svårt för mig att hitta ställen där jag kan koncentrera mig och fokusera. Detta har alltid varit ett problem dock. ​Sen är min hjärna så ovan med att plugga just nu så det blir väl bättre med tiden.

Hoppas ni hade en bra vecka! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdagen jobbade vi hårt i skolan från nio till fyra. Lite som en belöning gick vi på X3Ms 20 års jubileumsfest på The Circus på kvällen. Mysig fest med många bra artister. Linnea Henriksson är nog min stora favorit dock, vilken brud alltså. 


Likes

Comments

Postad i: vardag

Förra torsdagen efter skolan drog jag iväg till Vanda flygfält för att hoppa på flyget till Stockholm. Jag kan inte minnas sist jag var till Stockholm, eller besökte Sverige över lag, bortsett från alla mellanlandningar på Arlanda. Så jag såg framemot helgen som skulle spenderas där. Eller torsdag-måndag, så en lååång helg.

Åkte främst till Stockholm för att möta upp min australiensiske vän Konner, som för tillfället bor där. Man måste ju passa på att åka medan man har någon som man känner som bor där, hehe. Nej men vi hade en otroligt mysig helg, långa promenader i regnet, bio och filmkvällar, mysiga caféer och trevliga pratstunder. Mycket skratt.

Och åh vad mysig stad Stockholm är.


Likes

Comments

Jag lyssnar på väldigt mycket olika musikstilar, det varierar lite dag till dag. Men hellre indie musik istället för 'world top 50'. Älskar att söka runt bland mindre kända band och musiker och deras spellistor.

Plockade ihop en oktober spellista med mysig musik som passar hösten. Det här är sådan musik som gör mig lugn och det går även bra att plugga till. Om ni har låtar som ni tycker skulle passa in i listan så får ni gärna tipsa!

Likes

Comments

Postad i: vardag

07:30 ringde alarmet i morse, ingen skola idag men hade planerat att få saker gjorda idag. Somnade om. Såklart. Det spöregnade hela morgonen och förmiddagen och det lockade verkligen inte att gå ut. Speciellt när man inte äger varken stövlar eller regnjacka. Åkte iallafall till skolan för att beställa en halare.

Mot eftermiddagen började solen skina. @daniellalassas ​ kom hem från skolan och vi drog direkt ut för att fota lite outfit bilder åt henne.

Imorgon blir det att hoppa på flyget efter skolan. Ser framemot det så! Mer om det senare.


Likes

Comments

Postad i: vardag

Började veckan med en ledig dag, vad är bättre än det? För mig ärligt talat gör ledig dagar mig lat. Har inte haft mycket att göra när jag är ledig. Men försöker sakta men säkert fylla det med eget program t.ex. gym, dans och yoga. Det slog mig här om dan, när motivationen var på botten, att det enda sättet för mig att orka genom den här vintern är att planera in saker, börja träna mer och göra sånt jag tycker är kul, typ att fotografera. Sen håller jag också på att söka jobb. Så på något sätt ska vi väl nog få mitt schema lite mer fyllt.

Iallafall, jag och min flatmate @daniellalassas gick igår ut för att fotografera i höstvädret. Hittade ett galet fint staket med någon slingrande växt som hade fullt av röda blad. Självklart fotograferade vi där. Även jag som är aningen stel och obekväm framför kameran stod och "poserade" lite grann, för åh så fint det var där.

Ni kan se mer bilder på @daniellalassas's blogg! Vi fotograferade med hennes kamera eftersom min kamera inte är lika bra, hehe!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan!


Likes

Comments

Den här veckan har verkligen varit lugn. 4 timmar skola sammanlagt, 4 intensiva timmar dock i kursen "introduction to media, culture and society". Imorgon och lördag kan väl också räknas som en skoldag, vi får studiepoäng för den, bara att det hålls i skogen. Vi ska alltså spendera helgen i skogen, tälta och göra sammansvetsande övningsuppgifter om jag har förstått rätt. Det är tvåorna som ordnar och det är lite hemligt vad vi ska göra ännu. Så det återstår att se!

Sen på lördag kväll blir det första sitzen på vn. Det ska bli kul!

Likes

Comments

Nu har det gått en vecka sen vi fick vår lägenhet här i Rödbergen i Huvudstaden. Hittills känns allt toppen! Rödbergen är ett väldigt fint område, mina rumskamrater är goals, vår lägenhet är drömmig och skolstarten har gått fint. Livet leker minst sagt!

Det känns väldigt bra det här. Som en ny fräsch start. Jag känner mig väldigt taggad på livet just nu! Har dock lyckats dra på mig en förkylning, ligger hemma just nu med sprängande huvudvärk. Det bryter väl dels ut på grund av mycket stress senaste tiden gällande flytten osv. Känner mig helt slut. Det har också tagit rätt mycket energi ur mig att möta så mycket nytt folk på en och samma gång, mycket som hänt runt omkring mig. Som introvert kan det nog passa bra med en lite lugnare helg, inte bara på grund av flunsa utan för att få lite tid för mig själv också.


Tack kramar till mamsen och syrran som kom och hjälpte mig flytta in <3<3

Likes

Comments

Postad i: vardag

Det här med att packa är så svårt. Imorgon bär det av mot Helsingfors och jag borde börja bli klar med packningen nu men nä, det är jag nog inte riktigt. Kommer bo hos en vän första 1,5 veckan så jag måste liksom packa för det först. Sen packa allt som mamma och Malin ska köra ner åt mig tills jag får flytta in i mitt nya hem.

Ska än hinna träffa några vänner ikväll.

Kan ej förstå att jag flyttar ut nu. Ska bli otroligt kul!


Likes

Comments

Postad i: Video

Inte förrän nu fick jag ihop en första liten video från min och Malins roadtrip i Australien. Förlåt för det opassande musiken. Här har ni en video från Great ocean road i Victoria, Australien. Den är inte den bästa, klippen kan vara skakiga och så. Men iallafall en liten summering av hur vår g.o.r. resa blev. Ett av Victorias största turist resemål.

Kom ihåg att se videon i högsta kvalité!

Likes

Comments