Header

Den här veckan har verkligen varit lugn. 4 timmar skola sammanlagt, 4 intensiva timmar dock i kursen "introduction to media, culture and society". Imorgon och lördag kan väl också räknas som en skoldag, vi får studiepoäng för den, bara att det hålls i skogen. Vi ska alltså spendera helgen i skogen, tälta och göra sammansvetsande övningsuppgifter om jag har förstått rätt. Det är tvåorna som ordnar och det är lite hemligt vad vi ska göra ännu. Så det återstår att se!

Sen på lördag kväll blir det första sitzen på vn. Det ska bli kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått en vecka sen vi fick vår lägenhet här i Rödbergen i Huvudstaden. Hittills känns allt toppen! Rödbergen är ett väldigt fint område, mina rumskamrater är goals, vår lägenhet är drömmig och skolstarten har gått fint. Livet leker minst sagt!

Det känns väldigt bra det här. Som en ny fräsch start. Jag känner mig väldigt taggad på livet just nu! Har dock lyckats dra på mig en förkylning, ligger hemma just nu med sprängande huvudvärk. Det bryter väl dels ut på grund av mycket stress senaste tiden gällande flytten osv. Känner mig helt slut. Det har också tagit rätt mycket energi ur mig att möta så mycket nytt folk på en och samma gång, mycket som hänt runt omkring mig. Som introvert kan det nog passa bra med en lite lugnare helg, inte bara på grund av flunsa utan för att få lite tid för mig själv också.


Tack kramar till mamsen och syrran som kom och hjälpte mig flytta in <3<3

Likes

Comments

Postad i: vardag

Det här med att packa är så svårt. Imorgon bär det av mot Helsingfors och jag borde börja bli klar med packningen nu men nä, det är jag nog inte riktigt. Kommer bo hos en vän första 1,5 veckan så jag måste liksom packa för det först. Sen packa allt som mamma och Malin ska köra ner åt mig tills jag får flytta in i mitt nya hem.

Ska än hinna träffa några vänner ikväll.

Kan ej förstå att jag flyttar ut nu. Ska bli otroligt kul!


Likes

Comments

Postad i: Video

Inte förrän nu fick jag ihop en första liten video från min och Malins roadtrip i Australien. Förlåt för det opassande musiken. Här har ni en video från Great ocean road i Victoria, Australien. Den är inte den bästa, klippen kan vara skakiga och så. Men iallafall en liten summering av hur vår g.o.r. resa blev. Ett av Victorias största turist resemål.

Kom ihåg att se videon i högsta kvalité!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Om inget mindre än 3 dagar bär det av ner mot huvudstaden. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska flytta, eller där känns liksom inte som någon big deal. Det är ju bara en flytt inom Finland. Men helt säkert kommer det kännas när jag fått nycklarna i handen. Jag är så taggad på detta. Nytt kapitel, nytt hem, nya vänner, ny miljö etc etc. Usch vad roligt det ska bli! Kommer flytta in med 2 andra tjejer, också från Österbotten och som det känns nu kommer det bli himla bra.

Kommer börja studera media analys på mediekulturlinjen vid Arcada. Ny utbildning så min klass blir det första att pröva ut den. Är så exalterad över att börja studera igen.


Likes

Comments

Sommaren börjar lida mot sitt slut. Eller, tja idag är det nu riktig sommar värme för en gångs skull. Men med tanke på årstiden så börjar det lida mot höst. Men vilken härlig sommar vi haft ändå! Så många mysiga kvällar, fester och utflykter. Helt perfekt om du frågar mig!

Nästa vecka bär flyttlasset av mot Huvudstaden. Nya äventyr väntar!

Likes

Comments

Postad i: tankar

Har på senaste tid fått en känsla att jag måste få skriva av mig, lätta på hjärtat. Har i många år haft blogg, men senaste året har den bara legat och dammat. Så mycket har skett i mitt liv på senaste året, så mycket nya intryck och erfarenheter har fått mig på en ny tankebana. Så mycket kommer också för den delen att ske nu, snart. Jag ger mig in i studielivet efter ett fantastiskt mellanår som fått mig att dels vilja resa mer, se nya ställen nu nu nu, men dels också gett mig ny kraft och inspiration till att studera.

Så det sker just nu.

Jag bestämde mig för att skapa en ny blogg och starta lite new and fresh här på nouw.


Likes

Comments