Hi!
Idag var sista dagen på praktiken, och det har varit en otroligt bra och lärorik upplevelse.

Jag är otroligt tacksam över att jag har fick chansen att göra denna resan. Hur jag valde att kämpa för att faktiskt kunna åka och att jag inte gav upp alla de gånger som det uppstod motgångar. Vilket det gjorde några gånger påvägen hit. Allt som behövdes göra innan tog mycket av allas tid och det var flera gånger som vi kunde slutat för det såg ut som att det inte skulle gå. Kommer ihåg (låter som om det är flera år sedan) att jag sa till mamma att jag inte skulle ge upp förens helgen innan praktiken skulle börja. Och var va jag den helgen? Jo i Grand Rapids, MI.

Jag har lärt mig så mycket och speciellt utvecklande har det varit att se ett annat skolsystem samt att allt har varit på ett annat språk.

Nu går jag och lägger mig för sista gången på Logan (för denna gången, I will be back)

1 day to go!

Bye Bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hi!
Tydligen så publicerades inte gårdagens inlägg så gör två inlägg idag!

Idag gjorde jag min sista dag på G.R Montessori och imorgon blir sista dagen på G.R.P Museum School. Så tråkigt att behöva lämna, har trivts otroligt bra på båda skolorna och nu har man kommit in i rutinerna samt börjat lära sig alla namnen. Det gör det lite svårare för jag hade velat fortsätta lite till och få se mer av det de gör här.

Ikväll har jag varit hos Amy och hennes familj och ätit kvällsmat, lite som ett hejdå fast vi har en dag kvar.

2 days left

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Så i fredags åkte vi norrut, med förhoppningar om att de skulle kunna bli bra vind för vindsurfing. Å tur hade vi, vi stannar vid Lake Michigan och vindet blåser rätt, en superglad Linnea och en minst lika glad Tad. Årets första vindsurfing, äntligen. Kan inte förklara känslan, tycker synd om alla som inte har fått möjligheten att testa. Vattnet var faktiskt inte så kallt som jag hade väntat mig men lånade ju också Martas supertjocka våtdräkt!
Och ja det var planingsfart för er som undrar ;)

På lördagen gick vi en lång runda i skogen, letade efter svamp och stannade när vi kom fram till sjön. En lugn och skön dag som bara fick passera och vi kunde helt slappna av.

Söndagen, vi åkte hem och jag körde ett härligt fotbollspass (som inte är så kul att göra själv) men men

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Kan inte förstå riktigt vart tiden har tagit vägen, idag är det bara en vecka (!!!) kvar tills jag ska åka hem. Känns lite sorgligt, eller mycket sorgligt faktiskt.
Jaja men ändå, de senaste dagarna har bara rullat på och själva praktiken går superbra, har hållt en del lektioner själv denna veckan och funkar bra!

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Idag hade vi en kort dag med bara en lektion, vilket var jätteskönt! Så åkte hem och tog en nap, vilket var rätt skönt.

Igår var jag och Amy på ett "Track meet", det är alltså en tävling för de som springer på en bana. Jag tycker konceptet med att man har skollag och hur det är uppbyggt runt tävlingar och träningar är väldigt intressant. Det skiljer sig så pass mycket från det som vi i Sverige är vana vid och därför är det väldigt intressant att titta på olika evenemang!

Bye Bye!

(Superdålig bild tagen mot solen, men tittar man noggrant ser man några som springer)

Likes

Comments

Hi!

Idag var vi och åt frukost med Tads mamma, Linda. Vilket var väldigt mysigt.
Vi åkte hem till G.R senare på kvällen, helgen har gått supersnabbt och tyvärr är den redan slut.

Blev ett kort inlägg men jobbar på att de ska bli lite längre nu i slutet ;)

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Idag var dagen som vi skulle på Jump Jam, en hopprepstävling med skolans hopprepslag. Tävlingen var för årskurs 3-5, och innehåller olika grenar. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men det var en kul upplevelse. Tävlingen hölls i en stor lokal down town och golvet var indelat i rutor som var området hopparen behövde hålla sig inuti under 1 minut eller 1,5 minut beroend på gren.
För skolans lag gick det helt okej så de föesta var nöjda när dagen var slut.

Nu ska vi åka ut till Caledonia, där Tads hus ligger och sova där över natten.

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Idag är det bara två veckor kvar. Kan inte riktigt förstå att jag har varit här i en månad, vart tog tiden vägen? Men saken är säker, även fast jag saknar Sverige lite grann och alla där hemma så hade jag inte tvekat en sekund om jag hade blivit erbjuden att stanna ett tag till.

Jag lånade en fotboll från skolan idag, så under kvällen snörade jag på mig fotbollsskorna och tränade lite insparkar. Har helt ärligt inte saknat fotbollen så mycket, men när jag knöt på skorna kom känslan verkligen tillbaka. Så nu längtar jag lite efter att få komma hem och träna, och äntligen få spela match på gräs.

Bye Bye!

Likes

Comments

Hi!
Påväg hem idag bestämde jag mig för att åka till ett ställe där jag vet att de säljer donuts, så satt kvar på bussen några hållplatser längre än vanligt. Tog bussen direkt hem sen för att fixa till lite fika.
Min favorit pryl i Martas hus måste vara hennes kaffemaskin, med riktig mjölkskummare.

Bye Bye!

Chokladdonuts med nygjord latte, kan inte bli mycket bättre!

Likes

Comments

Hi!
Hade en kort dag på praktiken idag och kom hem strax efter 12,30. Vilket var super skönt idag då vädret var superfint, tyvärr så har jag lyckats få till en tshirt- och shortsbränna men ska inte klaga!

På eftermiddagen tog jag en runda ut till ett köpcentrum för att leta studentklänning, tyvärr så går inte letandet så bra...

Bye Bye!

Home

Likes

Comments