Vardag, Tankar

Hej på er!! Onsdagar känns alltid lika tröga av någon anledning, men har kämpat mig igenom den även denna vecka. Veckan har flytit på väldigt bra hittills, kommit i kapp med biologiplugget, vilket känns super. Av den anledningen har jag inte så väldigt innehållsrika dagar för tillfället då mina eftermiddagar och kvällar i princip enbart består av träning och en hel massa plugg. Igår klämde jag iallafall in en date med Ida som jag inte sett på så himla länge, det var verkligen så mysigt att catcha up efter en så lång tid.

Det känns dock omöjligt att inte ens nämna om "attacken" i Åbo som hände i fredags. För mig känns det fortfarande så overkligt att detta hände i staden som jag nuförtiden kallar mitt andra hem. Då man ser dessa nyhetsrubriker om att städer blivit attackerade, är det så himla svårt att ta in och det är ännu svårare att förstå att det är vardag för andra. Men när det händer på gatorna där man går varje dag då blir det som en käftsmäll, som berättar hur hemsk värld vi lever i idag.

Kram, L


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Och såhär blev resultatet, känns så mycket fräschare! Ville verkligen göra en liten förändring då jag gått ungefär 17år med samma hårstil, och även fast detta inte var någon dramatisk förändring så är jag super nöjd vilket jag alltid blir då jag fixar håret hos min frisör!!

Synd nog hade jag inte någon före bild på mitt hår, men märker själv en förändring trots att människor runt om kring kanske inte lägger märke till det, men jag trivs trotsallt bra i håret och det är väl det som räknas!

Likes

Comments

Vardag

Godkväll!! Idag har verkligen varit en såå bra dag, perfekt avslut på detta lov (hur sjukt är det inte att skolan börjar imorgon??). Har dessutom varit produktiv vilket alltid är ett plus i kanten. Vaknade av mig själv klockan 8 imorse, kan säga att det inte hör till vanligheterna,haha, så passade på att ta mig till gymmet. Snacka om att jag har saknat mitt gym under denna sommar!!  

Vid 14.30 hade jag frisör tid, tog några timmar men det var verkligen så värt det, visar håret i ett annat inlägg! På kvällskvisten träffade jag mina tjejkompisar för lite picknick mys vid en strand, vilket var så himla mysigt sätt att avsluta sommarlovet på!!

Kram, L

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments