Vardag

Förra fredagen åkte jag och några av mina allra närmaste vänner iväg för att övernatta på en stuga, vilket verkligen var så himla skönt och helt klart något bland det mysigaste gänget gjort!! Oftast då man umgås är vi påväg någonstans efteråt eller så har någon bråttom iväg, men denna gång blev det bara så avslappnat och mysigt!! Vi tog en promenad längs havet, bastu, åt mängder av mat, fick kramp i magen av allt skratt och gjorde (världens godaste) våffel-frukost.

Kvällen innan vår stugkväll fick Aurora, Maija, Noora och jag för oss att gå och lyssna på Norlie & Kkv som skulle spela i Åbo!! Även detta var en sjukt bra kväll, äntligen fick jag se Norlie & Kkv, har tyvärr alltid missat dem då de varit i Finland förut, sån himla tur att de råkade komma till Åbo denna höst.

Även på Lördag blev en ganska så spontan kväll då jag och några andra tjejer fick för oss att åka på en gymnasiefest vilket och var kul!!! Spontana kvällar är absolut de allra roligaste och torsdagen tar lätt hem priset för sjukaste och roligaste kvällen på länge,haha.

Kram, L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Godkväll på er!!! Har någon slags hatkärlek för regn känner jag. På samma gång som det är så otroligt mysigt och en väldigt bra ursäkt att bara bädda ner sig i sängen framför en bra serie,så börjar det kanske bli aningen tjatigt när det regnat i 5 dagar. Men det är trots allt höst så vi skall nog inte klaga orkar personligen inte med dem som ständigt klagar på höstvädret, man bara ursäkta det är höst, vad förväntar du dig? Sol och 24 graders värme?

Nog om vädret, veckans planer är bland annat att träna en hel jävla massa (taggad!!), fota en lite höstbilder före höstlöven blir bruna, träffa Mimi, stugmys med tjejgänget och massa annat trevligt, har på känn att detta blir en väldligt bra vecka ändå!!


Kram, L

Likes

Comments

Vardag

HEJ PÅ ER!!!! Gud så länge denna blogg har stått tom, kan erkänna att jag nästan har lite skuldkänslor för er som ännu klickar er in här.. Men iallafall; har haft den stressigaste perioden i mitt liv hittills men trots det har jag ändå hunnit med lite roliga saker, och tackvare det har detta nog varit en av de bättre höstarna i mitt liv.

Om ni vill se en del av vad jag har sysslat med under denna höst hittills, så är det bara att skrolla neråt ;-))

- Firat min kära vän Mimi som fyllde 18 i somras, denna kväll tar helt klart hem priset för mysigaste picknicken iår!!

- Jag har skrivit studentskrivningarna i biologi, och även i hälsokunskap, känns så skönt att kunna bocka av dessa två ämnen från listan.

- Jag har firat att vi bara (ja eller "bara och bara") har 100 dagar kvar av gymnasiet!! Detta firades med den traditionella "de fula klädernas dag" , konceptet är ganska self-explaining; man skall alltså klä sig så fult som möjligt, tycker vi lyckades ganska bra, men till kvällens festligheter byte vi dock om ;-)

- Jag har ätit choklad fondue en lördag kväll med mina kära vänner, tagit några selfies istället för att plugga, och sedan fått panik-läsa ikapp.

- Spenderat en mycket stor del av min vakna tid på biblioteket, känns nästan som mitt andra hem nuförtiden,haha...

- Jag har även hunnit spendera några grymt sköna helger i skärgården vilket har varit såå behövligt!!

- Firat att vi överlevde skrivningarna med två väldigt roliga kvällar tillsammans med mina fina vänner,det var en så stor lättnad att ha det värsta plugget över, nu får vi ta det lugnt några månader iallafall.. En av kvällarna börjades med att fira Johan också som nyss blivit hela 18år!!

- Haft en sista kräftskiva med familjebekanta för detta år, alltid lika kul.


Kram, L

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Vardag, Tankar

Hej på er!! Onsdagar känns alltid lika tröga av någon anledning, men har kämpat mig igenom den även denna vecka. Veckan har flytit på väldigt bra hittills, kommit i kapp med biologiplugget, vilket känns super. Av den anledningen har jag inte så väldigt innehållsrika dagar för tillfället då mina eftermiddagar och kvällar i princip enbart består av träning och en hel massa plugg. Igår klämde jag iallafall in en date med Ida som jag inte sett på så himla länge, det var verkligen så mysigt att catcha up efter en så lång tid.

Det känns dock omöjligt att inte ens nämna om "attacken" i Åbo som hände i fredags. För mig känns det fortfarande så overkligt att detta hände i staden som jag nuförtiden kallar mitt andra hem. Då man ser dessa nyhetsrubriker om att städer blivit attackerade, är det så himla svårt att ta in och det är ännu svårare att förstå att det är vardag för andra. Men när det händer på gatorna där man går varje dag då blir det som en käftsmäll, som berättar hur hemsk värld vi lever i idag.

Kram, L


Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Och såhär blev resultatet, känns så mycket fräschare! Ville verkligen göra en liten förändring då jag gått ungefär 17år med samma hårstil, och även fast detta inte var någon dramatisk förändring så är jag super nöjd vilket jag alltid blir då jag fixar håret hos min frisör!!

Synd nog hade jag inte någon före bild på mitt hår, men märker själv en förändring trots att människor runt om kring kanske inte lägger märke till det, men jag trivs trotsallt bra i håret och det är väl det som räknas!

Likes

Comments

Vardag

Godkväll!! Idag har verkligen varit en såå bra dag, perfekt avslut på detta lov (hur sjukt är det inte att skolan börjar imorgon??). Har dessutom varit produktiv vilket alltid är ett plus i kanten. Vaknade av mig själv klockan 8 imorse, kan säga att det inte hör till vanligheterna,haha, så passade på att ta mig till gymmet. Snacka om att jag har saknat mitt gym under denna sommar!!  

Vid 14.30 hade jag frisör tid, tog några timmar men det var verkligen så värt det, visar håret i ett annat inlägg! På kvällskvisten träffade jag mina tjejkompisar för lite picknick mys vid en strand, vilket var så himla mysigt sätt att avsluta sommarlovet på!!

Kram, L

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments