Header

Ber om ursäkt för att jag lämnade så drastiskt. Jag lämnade utan ett ord, bara sådär. Det sista jag skrev var att vi drar till new york sen tog min hjärna en semester, eller så behövde den bara vila. Nu har det väl gått ca en vecka sen senast eller? Jag håller inte räkningen men det känns som det. Mina tankar har varit spridda i snart två månader och något i mig saknas mina vänner tror det beror på att jag har jobbat hela sommaren och behöver en semester och det känns som det är exakt det jag behöver. Det och ett jobb byte. Ju närmre september vi kommer ju mer energi får jag, det är inte mycket mer som små kaksmulor av energi någon sitter och kastar på mig som jag fångar i min hand. Nu får ni inte tro att jag går runt och är ledsen hela tiden det ligger mer inombords som kommer ut då och då utan jag gör grejer nästan hela tiden för att jag inte orkar vare depp! Hur kul är det? -0 om jag får säga det själv.

Förra veckan mötte jag upp Jenny en stund, vi tog en liten promenad till ett fik där vi båda beställde smoothie. Det vi fick ut var yoghurt av diverse smak blandat med frysta frukter. Kommer aldrig mer gå dit.

I måndags var det Game of thrones night så enl veckans rutin träffade vi Wille för att se det ihop. Vi lagade vegtacos som blev mycket gott! Med tacos föredrar jag hellre soyafärs, tycker det ger en godare konsistens. För er som inte titta på GOT pls do. Första säsongen är mycket långsamt, du kommer möjligen somna ett par gånger men det känns som ett prov alla måste ta för att komma till the real deal, lite som om du förtjänar magin eller inte.
För er som tittar... OMG VILKET AVSNITT RIGHT?

I onsdags tog jag och Hugo en promenad för det var så fint väder efter jobbet och man får ta vara på varje sol man får. Jag tog en detour in till Rituals för att titta på min favorit serie från dem. Fick min hand tvättad vilket var ovanligt mysigt att någon främling tog på ens hand och tvättade den, så lyxigt kände mig som drottningen. det här med att unna sig med duschprodukter och dyra lotion är jag mycket dålig på, lägger hellre pengar på smink och ansiktskrämer så att lägga 400kr på dessa produkter tog lite emot. Jag kunde liksom köpa en fin ögonskugga för det? Men den sa Hugo, köp dem älskling jag betalar också! Världens gulligaste människa. Så då gick jag hem med en asfin och lyxig duschserie från Rituals plus massa annat fint. Nu är det kul och duscha, hela matrummet doftar eucalyptus. Härligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måste titta in här innan jag drar iväg till jobbet, är så exalterad att när klockan ringde för 30 min sen tyckte jag inte ens att det var jobbigt. Igår satt vi hela kvällen och scrollade igenom alla resesidor efter flygbiljetter och efter ett långt andetag tryckte vi på köp biljett. Min puls gick så snabbt efteråt, shit händer detta? sen tänkte jag fan vi ska till New York, jag och min bästa människa! Så spännande!
Jag har alltid velat besöka världens huvudstad och känna dess puls, uppleva den på nära håll och se allt häftigt! Vi blir borta i 2 veckor och ska bo i ett asmysigt hotell mitt vid Times' square. Hittade hotellet på Pintarest som någon hade tipsat om, ska visa er när jag är där! IHHHH! Ne nu måste jag ta på mig. Puss!

Likes

Comments

Me serving you attitude.... märks det att jag har sträcktittat på Ruphaul dragrace? Mitt absoluta favorit program just nu på kvällarna efter limitless.
Alla ladies i programmet är så himla fab, önskar jag kunde vara hälften så fierce (vad är det svenska ordet för firerce?)!
Ligger just nu på gräsmattan och pressar lite medan min beuf burgeoning långkokar i köket, eftersom jag tackat ja till att jobba denna helgen är jag ledig idag och gör exakt det jag känner för. Vid två ska jag möta upp Jenny för en powerwalk och prata om det senaste som har hänt i livet. Förresten jag hoppas inget har missat french Montanas nya album för det är så sjuktbra!

Likes

Comments

Här kommer den sista födelsedagen av 4 födelsedagar jag var med och planerade på två månader! Min bästa och finaste Apple pie Hugge

För er som missade det så fyllde Hugo år för cirka 2 helger sen och då hade jag planerat en helg full med firande och överraskande. Först flög Anton ner under fredagen sen på lördagen flög jackie och Rami ner. Det var så kul och se hur överraskad Hugo blev

Jag, Nicklas, Rami, anton och jackie hade slagit ihop en liten kassa för att köpa en Marshall högtalare. Här ser ni en mycket nöjd kille som pillar på sin present. Hade gått runt hela den veckan och bett till solguden att ge oss fint väder för det planerades grillning under kvällen.

Jag skrev i vår hemliga Facebookgrupp och föreslog om temat food-hopping, som bar-hopping men i matväg. Vi skulle först börja med fördrinkar hos oss sedan hoppa vidare till Karin för grillning och sist till botan för efterrätt

Photobombing

Slänger in en bild på min bästis bc she so dauymn fine

Det spelades en mycket spännande kubbmatch, jackie såg till att maten inte skulle brännas och hennes pojkvän Rami ser ut att tycka att hon gör ett bra jobb.

Det märks att man jobbar hela sommaren när man inte hunnit sola benen.

Ja ni ser ju hur mycket mat det var! Vi hade stått i köket hela dagen

Tanken var att vi skulle promenera till botan med all efterrätt men vädret blev dåligt fram åt kvällen så vi åt tårta och sjöng jag må han leva hos Karin istället.

Dagen efter vaknade alla med halsont så jag tog på mig min kappa över min pyjamas och promenerade 2 min till affären för att köpa ingefära och apelsin för att göra juice

Efter att alla fick sina shots och dog av smärta i bröstkorgen skyndade vi oss till tåget. Jag hade bokat för 8 på Boule bar brunchen

Man vet att man är ett bra gäng när man är okej med att skämma ut sig tillsammans

Sen bjöd jackie alla på shots för att förbereda oss inför trampbåtsturen och där slutade Hugos BIRTHDAY weekend.

Likes

Comments

Tisdagar är min minst gillad dag på hela veckan, sen kommer måndagar. Det är liksom i början där någonstans efter helgen och när man bara kommit till andra dagen på veckan känns det liksom som om du står på löpbandet och flåsar ihjäl dig, tittar ner på skärmen och ser att du bara sprungit 0.5 km men du flåsar som om du sprungit 5 km. Så är tisdagar för mig. Därför känner jag att vi tillsammans kan göra det roligare med vad intranätet har att erbjuda!

En av mina nyfunna appar jag har på telefonen är Bored panda. Det är som det låter, när man har tråkigt så erbjuder de roliga nyheter eller något kreativt för en att titta på för att fördriva tiden. För några dagar sen publicerade de en artikel om två personer som skrivit till varandra på Tinder från och till några år. De hade aldrig träffat varandra men skrev alltid så knasiga ursäkter till varför de tog dem 10 månader för att se meddelandet. Tinder bestämde då att de nu skulle träffa varandra på riktigt och gå på Date i Hawaii. HUR KUL? Artikel här

Ett väldigt kreativt instagram flöde direkt från badrummet hos någon!
De säger att de bästa idéerna kommer i duschen eller också på toaletten?

Tre bra quotes direkt från Pintarest.

Likes

Comments

Turban (liknande) och solglasögon (slut online) från Zara
God morgon till världen! Har ca 5 min innan jag måste slänga på mig kläderna och springa iväg till bilen för att åka iväg till jobbet. Igår ville jag titta in här men tyvärr hade jag ingen tid över, hade fullt upp med vardagssysslor och GAME OF THRONES! Ja ja ja jaaaa det är äntligen tillbaka och öppningen till första avsnittet kunde inte bli bättre. I lördags spenderade vi hela dagen på stranden och eftersom jag är en badkruka kan jag fokusera mer på vad jag kan ha på mig på huvudet för att göra min badoutfit lite roligare utan att bli blöt. Köpte denna "turban" i vintras/våras någon gång och visste direkt att det skulle bli en utav mina viktigaste sommar accessoarer desamma gäller 60-tals glasögonen. Hela badoutfiten blir roligare och mer chic.
Nu gick mina 5 min med er, hoppas ni får en fin dag. Vi hörs senare kanske :)

Likes

Comments