Header

När vi för evigheter sen kom hem från Grekland var det Värnamodagarna. På fredagen gick jag ut med tjorna och vi hade det sjukt kul. På lördagen va jag ute med pojken och hans kompisar. Efter Vmodagarna vart jag vrålförkyld. En natt kunde jag inte ens sova för jag hade så ont i halsen. Resultatet av detta blev att jag startade en förkylningsepidemi.

Skolan har även börjat. Sista terminen, 13 januari tar jag min socionomexamen. Så just nu består mitt liv av jobb varvat med skola.

Jag och felicia har börjar träna också. Det är en ovanlighet. Gym var inget förr oss (pratade mest). Så nu är det pass som gäller där någon skriker på oss om vi pratar.

Även sålt min pärla. Men har en ny pärla.

Lite uppdatering iaf. Ska försöka blogga liiite oftare.

Likes

Comments

Kommit hem från Grekland nu. Vi hade en fantastisk veckan utan ett enda moln på himmelen typ, sjukaste (Iaf inte över solen)! Vi solade & badade, åt mat, båttur, sjöng karaoke osv. Tyvärr blir jag aldrig brun i ansiktet... Men magen den ni. Synd bara att man inte visar magen särskilt ofta!
Perfekt att vara lite brun till Värnamodagarna i alla fall. Varit med Kim, Michelle o Felicia i veckan, dagarna håller jag däremot inte reda på. Super mysig vecka iaf, och den är inte slut än!
Idag va jag med mamma och tog bort stygnen då hon skaffat nya tuttar. Sen gick vi på stan lite o så. Tyckte jag va värd ringen på bilden efter allt mitt slit i sommar hehe. Så fin, löve it. Va sen med Felicia, Michelle och så molly såklart. Vi va på stan och sen va dom med mig i bor, dessa brudar asso <3

Likes

Comments

Senaste har bestått av mysiga matkvällar me Maja och Felicia. Tripp till Göteborg och Halmstad med mitt hjärta. Och igår myskväll och packhjälp av Felicia.
Om några timmar åker vi till Grekland. Känns som jag glömt packa något.. Ska duscha nu och sen in till Maja och stämma av lite :)
Kommer hem nästa vecka! Puss

Likes

Comments

Senaste. Fest, mat, Mantorp och massa jobb. I onsdags åt jag, Felicia o Maja på bada bing. Vi hade så kul att vi bokade dejt nästa onsdag med, så på onsdag har vi bokat bord på pinchos.
Jobbar i alla fall denna veckan med och sen bär det av till Grekland. Ledig på fredag så jag och Kim ska iväg lite innan jag åker :) blir Liseberg och Halmstad!

Likes

Comments

Igår jobbade jag och när jag kom hem fixade jag disken, tvätten, lagade mat, vattnade blommorna osv.. Maja kom över, så pratade vi lite och sen tog vi bilen för att leta Pokémon. Var inte så mkt i Hånger så vi drog mot stan. Vi kom hem lite för sent, så vart lite för lite sömn.

Vilket jag ska ta igen nu hade jag tänkt, klockan är strax efter 22 och jag ligger redan i sängen. Har jobbat hela dagen, med ett litet avbrott. Igår lossnade nämligen min metalltråd bakom tänderna som man har efter tandställning. Skulle ringa folktandvården imorse, men de va stängt.. Så fick lite panik. Tråden skar upp min tunga och kunde inte stänga munnen ordentligt. Sen är det inte bra utan tråd, för då kan tänderna flytta tillbaka sig. Blev som tur väl var vidarekopplingad till vråen. Fick en akuttid två timmar senaste. Problemet va att mamma inte var, eller är, hemma. Jag har tandläkarfobi och har aldrig varit hos tandläkaren själv. Men nu hade jag inget val.
Gick dit, fick en as snygg tandläkare som börjar att säga "jag ser här att du är lite rädd". Kul att tandläkaren har skrivit förvarningar om mig <3
Klarade iaf det, så lite stolt!
När jag slutade jobbet åkte jag till nästa jobb i bor. Sen tankade jag och handlade lite. När jag kom hem bytte jag om och begav mig mot stallet. Blev en lite runda, så härligt när det är varmt och skönt, mindre skönt med flugor. När jag kom hem lagade jag mat och nu ska jag ta igen min förlorade sömn så måste lägga ner telefonen puss haj

Likes

Comments

Pokémon ligger nere, mitt liv är numera tråkigt.

SKOJAR BARA! nu ska vi ut och leta efter Pokémon. Så roligt. Jag o mamma va på stan innan idag, hittade dock inget fint.. Så ovanligt och olikt mig. Köpte ett rött matt läppstift, de va de. Vi gjorde varma mackor ikväll, så gott ju!

Nä nu måste jag fortsätta leta!

Likes

Comments

Imorgon har den 4de jobbveckan avklarats. Det betyder också att jag byter område från Forsheda/bredaryd till Bor/Rydaholm. Älskar mitt jobb och människorna som jobbar där. Att få människor glada är ju livet <3
Just nu ska jag packa ihop lite saker, sen kör Pontus in min till stan, min bil har varit på Holmgrens så ska hämta den. Sen åker jag och sover hos Kim inatt. Imorgon efter jobbet blir det Halmstad och jag håller tummarna för bra väder !!

Likes

Comments

Asso varken orkar eller hinner skriva nu när jag jobbar heltid. Börjar vid 8 och slutar framåt 17 beroende på hur mycket jag har att göra.. Åker till Michelle/Maja/felicia osv. Sen hem för att laga mat och vips så är klockan läggdags.. Ja så det får blir lite bilduppladdning istället.
Här har vi midsommar som spenderades i Halmstad med vänner och släkt. Pannkakstårta med Maja. Ridtur. Grillning i regnet. Och mammas rosa hår.
Jobbar för er som inte vet som biståndshandläggare. Vilket betyder att jag utreder och beslutar om insatser via socialtjänstlagen. Och för er som inte fattar vad de betyder; jag beslutar om hur mycket hemtjänst folk får, samt andra insatser som ryms inom socialtjänsten (korttidsvistelse, kontaktperson, dagverksamhet, matdistribution, trygghetslarm.... Osv)

Likes

Comments