Header

Att få honom att ta bort mig överallt är ingen lösning. Det kan inte vara en lösning då jag aldrig var problemet. Det handlar inte om mig utan om hur han fungerar och beter sig. Så sluta bete dig som att det är jag som är problemet för jag tänker inte ta det. Tänker inte ta någon skit för detta av någon överhuvudtaget.

I lördags när jag var ute och gick med Leo kom jag på att jag ville till Ullared så ringde till Pontus och sa vi åker om 10. Motsträvigt följde han med. Men dagen blev lyckad och pontus tyckte inte att det var så farligt! Köpte lite till lägenheten men inte så lätt när man inte vet hur man ska ha det. I veckan måste jag bestämma hur jag ska ha mitt kök. Panik. 

Idag har jag sovit fram och tillbaka till klockan tre. Varit på gymmet, inte människa där vilket va skönt och precis vad jag behövde. När jag kom hem hämtade jag upp Maja så åkte vi en runda och pratade om allt. Välbehövligt med fantastiska vänner. Love u.

Nu ska jag göra sånt fotspa så all hud försvinner. Så jävla vidrigt men det är säkert bra. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några vill jag att jag ska vara tyst om allt som hänt. Men jag måste tänka på mig själv och jag orkar inte ljuga om saker längre. Många har redan fattat vad som pågått den senaste tiden men ingen har sagt det högt. Så nu gör jag det.

Likes

Comments

Om man tror att en person kan förändras för ens skull tror man fel, det funkar inte så. Man kan enbart förändras för sin egen skull.

Likes

Comments

På riktigt det måste vara nått som gör alla som bor här riktigt EB. Det kommunala vattnet är väl förgiftat eller nått.

Folk tror på lögner.
Folk tror inte på sanningen.

Blir fan galen. Det är så mycket lögner och skitsnack i denna håla som folk på riktigt tror på. Sen finns det massa saker som är sant, men nä det tror ingen på. Eller har jag missat att vi fortfarande leker tvärt-om-språket? Nått står inte rätt till i alla fall.

Efter jobbet hängde jag lite på gymmet med brorsan. Åkte hem och lagade såå god mat. Gjorde klyftpotatis, morötter och sen köttfärslimpa med färskost och kantareller i och så inlindad i bacon. Brunsås och champinjoner.

Gick en runda med Maja och Leo precis med. Välbehövligt.

Likes

Comments

Kommer knappt ihåg vad jag hittat på. Jo, igår efter jobbet köpte jag godis. Planen från början va att gå till gymmet. Sen skrev Maja och undrade om vi skulle springa en runda. Vägrade. Kompromissade och Maja skulle springa och jag cykla jämte. Sen kom hon på hon hade skavsår (*undanflykt*). Så då blev det godis och mys istället. Vi har varit dåliga på att kolla PH så vi kollade några avsnitt för o komma ikapp.

Idag efter jobbet mötte jag upp Helena för att ära och kolla på bio. Så såg IT, fan den va ju inte ens läskig, oroade mig helt i onödan. Efter bion träffade jag Emma en stund o kollade in hennes nya lägenhet. Men nu är de dags att sova. Ha de bra tack hej.

Likes

Comments

Jävla kallt det var imorse. Tog till och med på mig mössa, trots jag verkligen inte passar i det.. men vad ska man göra om man fryser då. Nä då får man leka vuxen och strunta i att man är ful bara man är varm.

Måndag igen, massa på jobbet som vanligt. Även extra lång dag idag då vi ska göra lite arbete efter vi egentligen slutat. Så kom hem för en stund sedan, gick raka vägen till sängen kan jag ju säga.

Likes

Comments

Då har hela helgen passerat. Jobbade i fredags o kom hem i hyfsad tid i alla fall. Åt tacos med familjen och tog det lugnt. Va inne i stan en runda på kvällen så blev kanske lite för lite sömn än det var tänkt. På lördagsmorgonen åkte vi till Göteborg på barndop för mitt kusinbarn Vilhelm. Stackars Vilhelm grät hela tiden i kyrkan. Efteråt åt vi smörgåstårta med släkten. Vi var tvungna att åka hem lite tidigare då vi skulle fira felicia som fyllt 20. Sjukt mycket släktgrejer nu för tiden, tur att jag aldrig tröttnar på min släkt. Men det var kul som vanligt. Blev väldigt sent, men det var så värt det. Sov som väntat länge på söndagen, käkade frukost och sen fick jag oväntat besök ♡. Efter det körde jag till gymmet och sen hem och duscha.

Likes

Comments

Tisdag då va. Hatar tisdagar, det är den sämsta dagen på hela veckan. Måndagen går man typ på reservkraft från helgen och på tisdagen tar allt slut och man är astrött samt inser att det är massa dagar kvar att jobba. Gick lite tidigare från jobbet då vi skulle köpa doppresent och födelsedagspresent. Gick till gymmet med pontus efteråt, o tränade ja lite allt möjligt. Väl hemma hade pappa gjort pannkakor.

Likes

Comments