Header
View tracker

Då var denna dag snart avklarad, hoppas er dag var bra<3
Ridpasset idag är jag riktigt nöjd över, tanken var att hon skulle gå ett lugnare pass med endast skritt och trav då hon gick lite hårdare pass i helgen, men planerna ändrades.
En person som jag fick hjälp av senast i somras var i stallet idag och då passa jag även på att köra lite galopp och hon var väldigt fram för skänken vilket var skitroligt. Blev mycket galoppombyten men fick då till mig att prova förvänd galopp, då Embla byter galopp utan att jag ger signal.
Då uppstod ett annat problem som blev att hon varje gång vi skulle köra förvänd galopp bytte hon till den rätta, haha. Så fick göra lite olika övningar, så nu blir det framöver träning på förvänd galopp.

All utrustning blev även putsad idag!

Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling! HÄR är inlägget.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu har vi haft Embla i ca 8 månader och jag har inte varit ute och tävlat än mer än de som vart på klubben. Har såklart vart jättesugen på att åka ut på tävlingar och vi har kollat på en del pay & jump i närheten, men på de senaste vi kollade på hade hon ju hosta och innan de har de inte riktigt vart läge, då jag velat bygga upp ett starkt band mellan oss innan och det är först nu som den största utveckling skett.

Så jag har pratat en del med mamma och pappa och banorna blir till våren och vi satsar på 2017. Så nu blir det träning över jul och så kör vi 2017.

Sedan har jag även känt att jag hellre väntar ett tag än att komma ut på en bana med missförstånd mellan mig och Embla och att det bara blir en dålig känsla av det hela.

Min prinsessa<33

Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling! HÄR är inlägget.

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Åkte till stallet 08.00 i morse eftersom jag hade lektion kl 10.00, alla hästar hade fått frukost och de stod och tuggade när jag kom. Älskar verkligen att åka till stallet på morgonen. Var en riktigt fin morgon i stallet i dag så jag passade på att fota lite bilder till bloggen och även för att uppdatera instagram. Förresten får ni gärna ta och följa mig på instagram, där heter jag linnealindsta.

Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling! HÄR är inlägget.

Likes

Comments

Dagen idag kommer se följande ut..

Kl 09.30 tänkte jag ta mig ut på en promenad och att köra lite styrka på det.

Sedan blir det lite plugg inför kommande vecka i skolan och ska även fixa några inlägg till bloggen.

Kl 13.45 ska jag ta bussen till stallet och idag blir det hoppning.

Kvällen kommer spenderas hemma med familjen.

Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling! HÄR är inlägget.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ny månad och även den sista på året, känns som tiden bara springer iväg, hinner knappt med.
Dagen idag starta som vanligt med skola mellan 08.30 till 15.20, sen stod stallet på tur, Embla vila idag så det blev endast lite övningar från marken med henne.

I morgon efter skolan hade jag tänkt köra någon slags träning, dock har jag inte bestämt mig för vad än, om det blir styrka, spinningcykeln eller kanske någon springtur får vi se, sedan får jag även känna efter hur mitt knä känns som jag ska försöka kolla upp med sjukgymnast snarast.

Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling! HÄR är inlägget.

Likes

Comments

Igår var känslan på topp, känns som allt börjar falla på plats igen.
Hon var grym, det var hopplektion som stod på schemat och det var en riktigt kul övning, för kanske någon månad eller två sedan när jag körde en liknande övning var allt helt annorlunda.

Vilka framsteg som skett och vilket starkt band som byggts upp,

Övningen var en kontrollbana med mycket skarpa och snäva svängar. Jag försökte tänka på de tips jag fått sedan träningen i lördags och då rida på henne mer mot hinder och att det i sånna fall var hinderna som bromsa upp henne, men shit vilken egen motor hon hade, helt fantastiskt kul.


Glöm inte att delta i min veckans blogg tävling<3

Likes

Comments

Nu kör vi igång en ny veckans blogg tävling.
Onsdag nästa vecka utses vinnarna och denna gång är det endast 2 vinnare.


Tävlingsregler:
- Följ mig här på Nouw (om du bloggar på en annan bloggportal behöver du endast kommentera att du är med)


- Kommentera att du är med

Lycka till<3

Likes

Comments

Då var denna veckans blogg tävling slut och vinnarna är utsedda. Jag har valt 3 vinnare denna gång.

Den första vinnaren är @CelineLindHon är en tjej på 18 år som har ett stort intresse för djur. Jag tycker Celine är en snäll tjej och som jag tycker har mycket fina bilder på sin blogg.

Den andra vinnaren är @BjörntassEvelina
Evelina är en 17 årig glad tjej som driver en blogg med mycket häst relaterat innehåll. Detta är en blogg som jag följt ett tag och det är alltid lika spännande att kika in hennes inlägg.


Den tredje vinnaren är @moarohs
Moa är en 18 årig tjej som är hästägare och som bloggar om hennes liv i skolan, då hon pluggar juridik på gymnasiet, men även om när hon är hemma och på jobbet. Jag tycker detta är en bra blogg med väldigt mycket fina bilder.


Tre super bra bloggar som jag verkligen tycker ni borde ta och kika in<3
Kram och grattis!

För en ny chans att bli vinnare av veckans blogg så startas en ny veckans blogg upp senare idag.

Likes

Comments

Godmorgon!

Tisdag idag, skola mellan 08.30 och 14.50, annars har jag inget speciellt planerat mer en stallet.

Eftersom jag troligtvis kommer hem tidigare från stallet i dag, ska jag försöka göra klart så mycket plugg som möjligt och även utse vinnaren av veckans blogg tävlingen som kommer upp under morgondagen.

Hoppas ni får en grym dag<3

Likes

Comments