Header

Mår piss just nu, handen värker konstant vilket gör att jag inte får rida och det svider, men på tisdag vet jag om båtbenet är brutet eller inte. Då jag ska och röntga handen så då får vi se om det blir gips ett tag till eller inte.

Möttes av denna lilla älsklingen imorse när jag kom till stallet<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har en massa mål som jag vill nå med min blogg, både små som stora.
Jag vill bli STOR inom bloggvärlden och ligga på topplistan och jag tänker kämpa för det.

Jag har såklart mindre mål som jag också kämpar för eftersom de är precis lika viktiga som de stora, de små målen är ju trots allt vägen till de större.

Vad har ni för mål som ni vill nå, kan vara vad som helst ex blogg, sport, intresse? Berätta gärna skulle vara jättekul att veta<3

Likes

Comments

Hej!

Embla gick på linan idag och var riktigt fin, supernöjd med henne idag.
Min träning blir bara mindre och mindre nu eftersom jag inte kan rida ordentligt nu och har precis börjat simma igen men det funkar ju inte heller med gips.
Så idag satte jag mig på spinningcykeln och imorgon blir det en springtur.

Blev en smoothie nu efter träningen, mums.

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni?

Här är dagens outfit.
Börjar bli riktigt tröttsamt med gips nu, men har fått en tid nästa vecka för att röntga igen eftersom det inte gick att se ordentligt var det va då handen var så svullen.

Tänkte fixa ett inlägg om Embla typ som en frågestund fast om henne:)
Ställ alla frågor ni har och undrar om Embla i kommentarsfältet, så svarar jag på de i ett nytt inlägg nästa vecka.

Likes

Comments

Detta citat, det är så grymt bra, älskar det.
Har säkert lagt upp detta tidigare, men gör det igen.
Du är GRYM
Du ÄGER
Du är perfekt precis som du är, kom ihåg det<3

Likes

Comments

Hej!
Blev stallet som vanligt efter skolan idag, men med en hand finns det inte mycket man kan göra i stallet.
Men jag satt faktiskt upp på henne idag och skritta vilket kändes väldigt bra. Däremot kunde jag ju inte rida som vanligt, men det blev mycket volter och jag fokuserade på att använda små hjälper.

Här kommer en liten bild från fotograferingen förra söndagen, men resten av bilderna är inte klara än.
Vad tycker ni?

Fotograf: Anni Padian

Likes

Comments

Hej
I lördags var jag iväg på en pay and jump vilket jag vart väldigt taggad inför. Lastning och vägen dit gick hur bra som helst, hon verkade lugn och hon stod bra i transporten väl framme på tävlingen.
Jag sitter upp och skrittar fram och det känns riktigt bra...men så när vi kommer in på framridningen och jag fortsätter skritta och så småningom kortar upp tyglarna börjar hon protestera mot skänkeln. Jag red på som vanligt men det blev bara mer och mer och det börja störa ridningen mer och mer. Traven likadan där och trots att jag sedan knappt nudda henne fortsätter hon, sparkar i väggen, bockar och sparkar.
Väl inne på framhoppning var hon likadan (vill bara tillägga att det var rätt så många hästar inne på framridningen). På framhoppningen var det bara fyra hästar.
Vi tar vårt första hopp på ett räcke, kommer mot det men avståndet blir helt fel så hon stannar men hoppar sedan ändå vilket leder till ett jätte hopp. Jag hamnar i obalans och när vi landat är jag framme på halsen och sedan bockar hon och drar ner huvudet vilket gör att jag åker av. Tar emot mig med handen men känner först inte att jag fick ont i så jag hoppar upp igen men först då känner jag att det börjar värka och pulsera och handen blev riktigt svullen.

Sitter nu med gips på handen och har troligtvis brutit båtbenet i handleden. Men ska tillbaks till näl och röntga handen om två veckor.

Likes

Comments

Tröja från Odd Molly
Jeans från Gina Tricot
Stövlar från Din Sko

Likes

Comments

Åkte som vanligt ner till stallet efter skolan idag, mockade och fixade och kl 18,50 satt jag på hästryggen plus att jag hade de nya stigbyglarna. Jag tycker de var grymma att rida i. Embla var riktigt fin idag och hade en väldigt bra framåtbjudning, så kul.
Hoppas ni haft en toppendag<3

Likes

Comments

Halv tio var jag och mamma nere i stallet, idag blev jag och min kompis Julia fotade tillsammans med våra hästar.
Vi fotade ute i skogen och bilderna blev grymma. Såklart så kommer bilderna upp på bloggen när jag fått dom.

Mamma kom precis hem med dessa, så glad:)

Likes

Comments