Header

Tröja från Odd Molly
Jeans från Gina Tricot
Stövlar från Din Sko

Likes

Comments

Åkte som vanligt ner till stallet efter skolan idag, mockade och fixade och kl 18,50 satt jag på hästryggen plus att jag hade de nya stigbyglarna. Jag tycker de var grymma att rida i. Embla var riktigt fin idag och hade en väldigt bra framåtbjudning, så kul.
Hoppas ni haft en toppendag<3

Likes

Comments

Halv tio var jag och mamma nere i stallet, idag blev jag och min kompis Julia fotade tillsammans med våra hästar.
Vi fotade ute i skogen och bilderna blev grymma. Såklart så kommer bilderna upp på bloggen när jag fått dom.

Mamma kom precis hem med dessa, så glad:)

Likes

Comments

Förra veckan var vi som sagt och kolla på en transport, och vi köpte den. Den kommer komma till mycket användning vill jag lova. Den var som ny när vi köpte den, då den endast vart till användning av häst två gånger annars bara mat och strö.

Det är en cheval liberte classic.

Likes

Comments

Fredag, woho!

Ännu en vecka som man knappt hann med, och jag måste berätta om onsdagens hopp pass som troligen är det bästa pass vi haft. Hon var GRYM, vi hoppa en serie men det var framförallt Emblas framåtbjudning jag var nöjd med, jag har under de flesta pass strävat efter mer framåtbjudning och ÄNTLIGEN. Blir så glad av denna underbara ponny. Nu var jag liksom tvungen att hålla i henne och det är jag väldigt positiv över.

Mot slutet höjde vi även upp hindret lite så då låg det på 110 men det gick precis lika bra om inte bättre;)

Gammal bild från en klubbtävling<3

Likes

Comments

Det känns sådär hörni, motivationen har inte vart på topp denna vecka och jag har inte vart nöjd med innehållet på senaste. Men jag VILL driva en blogg och dela med mig av saker, jag vill att man ska lämna bloggen och vilja komma tillbaka.

Min blogg kommer nu att handla mer om mitt liv....hästar, skola, tankar och åsikter. Jag VILL och jag kan så nu kör jag, är ni med mig?

Likes

Comments

Nu ska jag strax åka ner till stallet och trimma Embla. Ska fokusera på mycket övergångar och särskilt i galoppen för att få fram en bra bjudning.

Likes

Comments

Åkte till stallet tidigt i dag och red Embla för tränare, vilket gick super. Hon kändes mjuk och fin i munnen, efter mycket övergångar i galloppen var hon väldigt fram och nästan lite stark, men det är ju det jag strävar efter så det är jag super nöjd över.

Nu ska jag tillbringa kvällen med att planera Emblas vecka med hur hon ska ridas. Sedan ska jag även leta upp lite pay and jumps att åka på.

Likes

Comments

"Be who you want to be not what others want to see"
Detta citat tycker jag är så grymt bra och jag följer det till fullo, man ska alltid vara sig själv.

Du är perfekt precis som du är, om någon inte gillar dig för den du är, är det hens problem inte ditt.

Du äger<3

Likes

Comments

Sitter i bilen nu påväg till att kolla på en transport, TAGGAD.
Embla kändes jätte fin i dag och mjuk å fin i munnen. Hon var riktigt pigg, hon brukar inte vara så här pigg utan det brukar oftast vara bromsen som ligger i mer än gasen. Så det var riktigt kul, så hoppas på att det fortsätter såhär.

Likes

Comments