Godmorgon på er. Idag började jag nio, har sen dess ställt fram lite vatten och vart iväg och handlat. Är väldigt lugnt idag här så tänkte smyga fram körkortsboken och plugga lite när nästa konferensgäst dykt upp. Just nu gör jag iallafall inte så mycket mer än att sitta me en kopp kaffe å snapar lite. Hoppas på en lugn dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er. Vet att det har ekat tomt här nu ett par dagar, men har haft problem med inloggningen.
Anyways, i helgen så gjorde jag inte så mycket, jobbade i söndags trots att jag inte mådde bra, så kom hem och mådde ännu värre. Smart Linnea hahah.. Igår så började min praktik också, så under de närmsta fyra månaderna så finns jag på City Konferenscenter. Fick sluta strax innan tre igår så då sprang jag till skolan och sedan mötte jag älskling och vi åkte till jobbet och jag hade introduktion för honom.
Idag blir det ingen praktik för mig eftersom jag inte mår bra, mår illa och har ont i magen så stannade hemma för säkerhets skull. Dagens planer blir nog att vila och plugga körkort, verkligen behövligt eftersom jag fyller om dryga månaden, hihi.

Likes

Comments

Godmorgon. Igår träffade jag tjejerna och så klippte vi och färgade lite hår. Kommer inte träffa Linnea något mer nu på ett par månader eftersom hon åker till Norge på praktik, lite tråkigt men det kommer bli en Norge-trip när jag tagit körkort.
Nu på morgonen fick jag skjuts av Felix hem till mamma för att sen åka iväg och ta massa blodprover. Det är bland det värsta jag vet så lite jobbigt är det nu men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Igår när jag var i karlskoga tog jag och Ellen bussen hem till Linnea och kollade på hennes missar. Jag ska faktiskt köpa en utav dom, så passade på att mysa lite med min blivande kisse, hihi.

Likes

Comments

Godmorgon på err, eller snarare god middag. Idag är jag ledig från skolan så passade på att ta en lite sovmorgon.
Igår var det en lugn dag i skolan, tog bussen till karlskoga när jag slutat tillsammans med ellen så hängde med henne hela eftermiddagen. Tog bussen hem strax efter åtta och sen hämtade pappa upp mig. agens planer är iallafall att städa på mitt rum, ringa min praktikplats, hämta ut paket och plugga körkort.
Ha en fin dag.

Likes

Comments

Godmorgon. Har precis gått av bussen och är påväg för att möta Natalie och så går vi till skolan tillsammans. Idag ska jag och Linnea ha guidning för en grupp, kan verkligen inte det jag borde kunna men det kommer nog gå bra ändå. Efter skolan ska jag hem och packa lite innan jag ska iväg och jobba ett par timmar. Halvtråkig dag men sånt är livet.

Likes

Comments

Hej på er!! Hade ingen ork till att skriva något här igår. Jobbade 10-13 och sen åkte jag hem, åt lite och slocknade i sängen och vaknade igen strax innan sex på kvällen. Senare på kvällen övningskörde jag och mamma lite innan jag åkte hem till älskling.
Idag vaknade vi runt elva, åt lite frukost och nu är han ute i garaget och grejar. Själv ligger jag framför youtube och kommer nog stanna här mestadels av dagen. Måste dock plugga inför en guidning som jag och Linnea ska göra imorgon bitti.

Likes

Comments

Hej på er! Har varit i skolan som vanligt idag, fått reda på lite guidningar och sånt som ska göras. Tog bussen hem till älskling och har precis ätit lite framför oth. Ska bara ta det lugnt ikväll, jobbar imorgon och börjar tidigt. Så blir oth resten av kvällen och sen ska vi iväg och handla lite. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er.
Idag var det första dagen för mig i skolan efter sommarlovet. Natalie kom och hämtade upp mig så åkte vi tillsammans till skolan runt tio. Idag har det mest varit prat om praktik och gymnasiearbetet som ska göras. Om lite mer än en vecka så går jag ut på praktik i 4 månader och just nu känns det faktiskt ganska roligt. Fick reda på vilken plats jag kommer att hamna på och det känns också helt okej faktiskt.
Efter att vi slutade hängde jag med Linnea på stan en stund innan jag tog bussen hem och har precis ätit lite. Ska ta och städa lite sen eftersom mamma kommer hem idag, hon har varit hos min mormor denna vecka så har varit ensam hemma några nätter. Nu ringer Ellen så ska prata med henne lite, hoppas ni har haft en jättebra dag så hörs vi!

Likes

Comments