Igårkväll var jag på lärarmiddag i skolan och under dagen så hade vi spex. Helt ofattbart att det redan är över och att vi i princip bara har skolavslutningen kvar. Gårdagen var iallafall jätte bra, spex var överkul! Jag var utklädd till en militär, dräkten jag hade på mig finns på Partykungen. Där ingick egentligen en hatt men den satt verkligen inte bra på mig så fick skippa de. Under spex sprang vi mest runt i stan och "spexade". Samt tog en massa bilder. Vid sex tiden så var de tid för lärarmiddag och jag bar min efterlängtade Rebecca Stella klänning "sex on legs". Livets klänning utan tvekan!!
Fick priset för klassens partypingla vilket gjorde mig jätte glad. Med andra ord så var gårdagen bra.
Idag så har vi haft fotbollsturnering. Tjejerna i nian bildade ett lag tillsammans men kom tyvärr sist då vi bara gjorde ett mål som dessutom var självmål. Jag var dock bara hejarklack då fotboll inte är min starka sida alls. Stod bredvid planen och försökte peppa tjejerna med lite Beyonce, stämningen var på topp iallafall.
Nu på kvällen så var jag och såg "the conjuring 2" tillsammans med pappa. Det var läskig men dock jättebra.
Inte så mycket mer har hänt så uppdaterar igen när de blir intressant.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er fina vänner!
Har verkligen varit sämst på att blogga på senaste tiden men ska försöka komma igång for real nu. Börjar med att langa lite bilder från dagen. Har firat min lillasyster lite som fyller år idag och sen var jag i Malmö med Elin.
Träffade ex on the beach deltagaren Amelia Silowá inne på bikbok. Det var väldigt random men jag och Elin gick fram och pratade lite med henne samt tog en bild. Dock så kommer inte den läggas upp här då det kan ha varit den stelaste bilden på mig jag har sett haha. Mycket mer än så har inte hänt idag, lunchade på Texas Longhorn och alltså mmmm. Såå gott, rekommenderar det starkt för dig som inte varit där.
Nu måste jag iallafall plugga vidare då vi har ett svenska prov imorgon.
Puss

Likes

Comments

Godmorgon vänner!
Är just nu i Växjö, kom hit igår vid ett tiden ungefär. Stack direkt till stan och tog en fika med Isabelle och en annan tjej. Nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen, vädret är ju dröm. Bloggar lite mer senare!!

Likes

Comments

Hej folket!
Kom hem från Malmö för en stund sen då vi lämnade av Isabelle på stationen.
Den helg har varit jättebra! Skoldagen gick fort och fick även reda på mitt betyg i svenska nationella som låg väldigt högt så jag var glad. Efter skolan åkte jag, mamma och lillebror till Malmö C för att hämta upp Isabelle, direkt efter att hon anlänt tog vi bilen för att åka hem. På vägen köpte vi med oss sushi och lite annat smått och gått. Resten av kvällen spenderades hemma, myskväll. Dagen efter tog jag och Issa tåget in till Malmö för att på pinchos, alltid såå gott. Efteråt så tog vi oss till fridays där vi bara tog en drink och satt och njöt av sällskapet. Senare på kvällen så drog vi till en kompis som hade hemmafest vilket var jätte kul, bra stämning och härligt folk. Kvällen slutade i min säng då vi satt och tryckte i oss jordgubbar och choklad. Issas tåg gick vid ungefär 12 så vi var i Malmö då, annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Kan stolt dock säga att jag håller på att sluta röka, det går sådär men det är påväg. Idag ska jag bara plugga, träna och städa. Annars har jag inget planerat.

Likes

Comments

Hej på er!

Ligger just nu i sängen med magont och vill för tillfället bara försvinna. Fick maginfluensa i tisdags som idag är betydligt bättre men som nu övergått till mensvärk, ugh. Men eftersom att jag har so förhör imorgon så går jag till skolan iallafall. Får se på det positivt, påsklov om ungefär 1 vecka. Med tanke på att jag varit sjuk större delen av veckan så ser det ut att bli en lugn helg. Men som sagt så vet man aldrig vad som kan komma upp.

Likes

Comments