Idag var jag hos Kitty, & eftersom ridbanan delvis ser ut som en skridskois så red vi ut (tillsammans med Lena) . Jag red barbacka för att man ändå behöver ta det lite lugnt när det snöar & är halt. Det var jättemysigt! Kitty var lugn och trygg som alltid och jag red henne på rätt så långa tyglar nästan hela tiden. Tyvärr så kommer jag inte kunna åka ut till Kitty på tisdag för att vi ska ha friluftsdag då & vi slutar mycket senare, men jag åker dit 2 gånger nästa helg istället. Så det kommer inte komma så många inlägg om ridlektioner denhär veckan, men jag tänkte att jag kanske skulle kunna skriva lite om vad jag tänker kring att rida med bett/sporrar/spö.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hade hoppning både igår & idag (inte på Kitty dock), & det gick rätt så bra. Igår red jag en ponny som heter Fernando i hoppspecialen, han är jättefin men det var lite segt i början. Idag red jag en häst som heter Falangs i min vanliga grupp & blev överraskad över hur pigg och framåt han var,  de sista gångerna har han varit lite halvseg, men idag var han superfin!
Ska till Kitty imorgon, så då kanske jag lägger ut  något om jag hinner (:

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte att eftersom ni inte känner mig så väl så skulle det vara bra om jag började med ett inlägg där jag presenterar mig och Kitty lite.

Jag heter Linnea. Min medryttarhäst som jag har ridit i 2 år & ca. 3 månader kallas för Kitty. Hon är ett mörkbrunt travsto på snart 13 år & är nästan alltid på bra humör. Hon är just nu dräktig sedan 6 månader tillbaka, men hon har inte ändrats väldigt mycket därför, det enda jag har märkt är att hon är mycket hungrigare än förut. Hon har aldrig riktigt gått i trav och har lärt sig att galoppera, vi har tränat mycket på det & har även skuttat över lite hinder då och då, det högsta vi har hoppat är runt 70cm. Hon är duktig på dressyr också & en väldigt bra läromästare trots sin ålder. Hon märker direkt vad det är för slags ryttare som sitter på hennes rygg, och kräver därför olika mycket av olika ryttare.

Det blev mest ett inlägg om Kitty, men jag antar att det inte finns väldigt mycket att säga om mig. (:

Likes

Comments