Hej!
Om man får vara lite privat, med hur man mår och känner. Vill inte ha någon empati eller något vill bara skriva av mig lite. Men det senaste har jag märkt att det är mycket bråk och tjafs runt omkring och varit mycket för mig det senaste.
Tänker inte gå in på detaljer.
Men vet inte on de är för vädret att folk är irriterade eller om de bara att men inte mår bra. Jag brukar inte märka av de men jag är inte så jätte tonårig av mig men känner att det kan komma ut mig ibland. Jag kan börja trotsa och tro att jag kan bestämma o styra. Men det är inte sån jag är som person. För min del är de för vädret, jag blir ganska negativ o sedan att jag inte får så mycket utav någon positiv energi av något eller någon. Tim mår jag bra med men ibland tar mitt negativa jag över där, tyvärr. O de är tråkigt för jag blir trött på mig själv o på andra.
Annars mår jag helt okej men bara att det har kommit för mycket grejer på sistone. Men hoppas att veckan väder kan få mig på andra spår.
Tack o hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Detta är hotellet som jag ska bo på när jag åker. Det är inte lång tid kvar tills jag åker med Tim och hans familj på semester. Jag har varit på detta hotellet innan och det är super bra, tycker jag. Har sagt det hur mycket som helst att jag ska tillbaka till de hotellet någon gång. Och nu är de snart dags igen. Det var länge sen jag var utomlands på något varmt ställe så ska bli riktigt kul. Senast jag var i väg var för 3 år sedan tror jag de va. Då var jag i Thailand med min familj. Dit vill jag också igen men vill nog de lite senare i livet. Jag vill också till USA någon gång i mitt liv men det är så himla dyrt där så har inte råd med de... men nu så längtar jag tills vi åker snart.

Puss

Likes

Comments

Hej!
Tänkte att jag skulle skriva vad jag ser fram emot detta året! För tycker de händer en del under detta året. Till att börja med så ska vi till Malmö med min familj och bo över en natt på hotel. Då ska Tim och alla på mammas sida hänga med. Då ska vi äta på resturang och shoppa. Sen är de påsklov om 6 veckor och då börjar praktiken, då ska jag vara på ett LSS boende. Ska praktisera under 5 veckor och under de veckorna ska jag åka på resa med Tims familj, till Turkiet. Jag längtar så mycket. Men måste då ta igen den praktiktid under påsklovet. Men det är de värt de. Sen är de faktiskt inte långt kvar till sommarlovet. Och den känslan att veta att man bara har ett år kvar i skolan den längtar jag efter. Jag är verkligen trött på skolan nu. Sen under sommarlovet är det lite bokat och lite som jag hoppas jag kan boka. Det som är bokat är att jag ska jobba en del, gå på Miriam Bryant sen är de dags för mig att fylla 18 och förhoppningsvis få körkort. Det som jag vill boka är en resa till Spanien med min syster. Men det är inte säkert att det blir av men det hade varit kul.
Senare blir de inte så mycket mer än att börja i trean och bara vara. Nä men har inget mer stort planerat men det kommer nog bli bra.
Puss

Rosor jag fick av Tim på alla hjärtans dag<3

Likes

Comments

Detta året tycker jag har varit upp och ner. Jag har tappat det här med att blogga men vill fortsätta. Jag ska försöka lägga ut oftare än vad jag gör, men är inte säker på att de kommer gå. Jag tänkte med det här inlägg förklara vad jag har gjort sen senaste inlägget. Det inlägg la jag ut innan jullovet börjat. Och det som hände efter där va julen. Den var bra, jag är inte jätte förtjust i julen men den va mysig. Dagen där på så var det en tripp till Livepool och det var en del krångel. Pappa hade råkat skriva fel efternamn på min kompis så vi fick fixa en del med de och de va inte så kul... men man kan göra fel så de var inget att lägga energi på. Men annars var resan jätte bra!!

När vi kommit hem så var de nästan nyår och då var jag med Tims familj o hade en jättemysig kväll, va uppe till tolvslaget o kollade på fyrverkerierna. Sedan inför 2017 satte jag några mål och ett utav dom va att försöka vara mer positiv. Men de kan jag inte säga att jag varit, men de är för jag tagit på mig för mycket och sedan rinner bägaren över, tyvärr. Ett annat mål var att börja träna mer o de gjorde jag efter ett tag och tycker det funkar jättebra. Jag tränar innebandy på söndagar , lite skoj bara inget seriös spel.. sedan har jag börjat gymma på torsdagar. Sedan har det bara blivit en grej att under torsdagen så gör jag det jag känner för, och träffar inte Tim den dagen. Då brukar jag övningsköra, gymma och sedan plugga om jag har något i skolan.

Vårat schema i skolan har ändrats en del också så de har blivit ett riktigt sköna dagar förutom på fredagar. På onsdagar börjar jag halv tio o slutar ett, på torsdagar slutar jag halv elva. De andra dagarna är samma men måndag o tisdag är okej ändå. Sedan har detta året gått så himla fort så de är redan sportlov nästa vecka. Det är helt sjukt.

Men nu med bloggen ska jag försöka lägga in lite oftare och komma tillbaka till bloggen, för tyckte de var jätte kul förut när jag började med de. Men hoppas ni haft en bra början på året!


Lite bilder från Livepool!!

Likes

Comments

Hej!
Sista prov, sista dagen, sista inlärningen för detta året är över. Idag är sista riktiga dagen i skolan, imorgon är de skolavslutning. Det ska bli så skönt att ha lite ledigt ett tag. Det är faktiskt ett lov som jag har någonting planerat, o det är inte ofta det händer. På lördag är det julafton och på söndag är det en resa till Livepool på listan. På jul blir det att vara med Tim på morgonen sen ska jag till farmor, det är bara jag, Marcus o pappa som ska dit. Och min ena farbrors familj så det blir ganska lungt. Där blir de äta julmat och sedan kolla Kalle anka. På kvällen ska vi sedan till mormor o morfar och där är det grönsakssoppa till mat o sen julklapps utdelning. På söndag åker vi sen kommer vi hem på onsdag igen men det kommer bli kul!!!
Det blir shopping en dag och en blir det fotboll och det ska blir skönt o få lite nya kläder i garderoben så man kan rensa ut de man inte använder. Fotbollen är bara en liten extra sak för mig, men för Marcus o pappa är det de viktigaste, hehe.
Sen när jag kommer hem är det inte långt kvar till nyår och det är inget planerat där men antar jag ska vara med Tim och hans familj och fira de!
Vad ska ni göra på lovet? Och vad har ni önskat er i julklapp?

Likes

Comments

Hej!
En ledig måndag är inte helt fel! Jag fick ingen sovmorgon men det gjorde inget för det har verkligen varit en lugn dag. Jag fick gå upp för hade frisör tid 9:15. På bilden ser man inte riktigt hur långt det är eller hur det riktigt ser ut men det är en stor skillnad på de jag hade innan och de jag har nu. Jag tycker det är väldigt annorlunda just nu men man vänjer väll sig. Och sen blev de inte riktigt som jag tänkt mig, det blev lite kortare än vad jag sa men det ,äsch, det växer ju ut igen. Annars idag har jag ätit tacos som fanns hemma, sen pluggade jag lite till ett prov som vi har på onsdag o skrev på en idrottsinlämning som vi har till nästa vecka. Nu är jag hos Tim och vi ska nog kolla serier snart, Tim spelar lite just nu men han är snart klar. Då blir de lite mys i med det är skola i morgon igen...
Men jag hoppas ni får en fortsatt bra måndag, för det kommer jag att ha!

Likes

Comments