Hur gammal är du?
17 men fyller 18 i år

När vaknade du idag?
Jag vaknade 8:00 på en ledig dag!?!? Men har blivit en som vaknar jätte tidigt även om jag inte behöver.

Vad åt du till frukost?
Drack kaffe, åt två äggsmörgåsar.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Jag ser i fram emot vuxenlivet.
Jag går i skolan i Varberg, så jag pendlar varje dag från Falkenberg till Varberg.
Jag älskar mat, men hatar att laga mat.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag är mest nöjd med mina ben, de är långa och hyfsat smala. Det ända som är jobbigt med de är att det är svårt att vita byxor. Och minst nöjd är jag med min näsa :D

Vad har du gjort idag?
Jag har varit ledig från skolan så vaknade upp hos Tim. Sen åkte jag till min syster. Vi har köpt skor sen färgade vi hennes hår och åt hamburgare.

Vilken film såg du senast?
Jag såg Moana, en tecknad film men den senaste som inte är tecknad är skönheten och odjuret på bio.

Är du besatt av någonting?
Jag tycker inte jag är speciellt besatt av något, kollar en serie nu som jag kollar typ hela tiden när jag har tid. Men gör hellre något annat, sen mobilen lite.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Sitter på tåget hem från Kungsbacka.

Hur går du helst klädd?
Svarta jeans, och något skönt upp till, oftast någon college tröja eller en luvtröja.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag är en morgon människa, jag kan inte ligga kvar i sängen. Jag blir för varm och snabbt rast lös.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Jag har ganska lika betyg i alla ämnen och har inte svårare eller enklare för något. Eller jo engelska har jag haft väldigt svårt för hela skolgången.

Vad köpte du senast?
Ett par skor för 100 kr.

Vilken är din favoritaffär?
H&M är min bästa affär, där hittar man verkligen allt.

Vilka smeknamn har du haft?
Inte haft något speciellt

Efter är till vänster och före är till höger!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Varit på strandbaden idag och ätit brunch med hela släkten. Det var två som inte kunde komma men det var trevligt ändå. Farfar fyllde 75 år i torsdags, så farmor och farfar bjöd oss på brunch. Det är väldigt god mat/frukost/brunch där, så man äter allt för mycket. Har varit där 2 gånger och det är väldigt mysigt. Vi var nere på stranden efter, och tog lite bilder. Är inte så duktig på att ta fina bilder, men jag vill lära mig.
Min syster var nere så planerade att jag ska upp till henne på torsdag, jag är ledig från skolan då så det funkar perfekt. Blir färga hennes hår sen hitta på något.
Hoppas ni haft en fin helg<3

Likes

Comments

Hej!
Om man får vara lite privat, med hur man mår och känner. Vill inte ha någon empati eller något vill bara skriva av mig lite. Men det senaste har jag märkt att det är mycket bråk och tjafs runt omkring och varit mycket för mig det senaste.
Tänker inte gå in på detaljer.
Men vet inte on de är för vädret att folk är irriterade eller om de bara att men inte mår bra. Jag brukar inte märka av de men jag är inte så jätte tonårig av mig men känner att det kan komma ut mig ibland. Jag kan börja trotsa och tro att jag kan bestämma o styra. Men det är inte sån jag är som person. För min del är de för vädret, jag blir ganska negativ o sedan att jag inte får så mycket utav någon positiv energi av något eller någon. Tim mår jag bra med men ibland tar mitt negativa jag över där, tyvärr. O de är tråkigt för jag blir trött på mig själv o på andra.
Annars mår jag helt okej men bara att det har kommit för mycket grejer på sistone. Men hoppas att veckan väder kan få mig på andra spår.
Tack o hej!

Likes

Comments

Hej!
Detta är hotellet som jag ska bo på när jag åker. Det är inte lång tid kvar tills jag åker med Tim och hans familj på semester. Jag har varit på detta hotellet innan och det är super bra, tycker jag. Har sagt det hur mycket som helst att jag ska tillbaka till de hotellet någon gång. Och nu är de snart dags igen. Det var länge sen jag var utomlands på något varmt ställe så ska bli riktigt kul. Senast jag var i väg var för 3 år sedan tror jag de va. Då var jag i Thailand med min familj. Dit vill jag också igen men vill nog de lite senare i livet. Jag vill också till USA någon gång i mitt liv men det är så himla dyrt där så har inte råd med de... men nu så längtar jag tills vi åker snart.

Puss

Likes

Comments

Hej!
Tänkte att jag skulle skriva vad jag ser fram emot detta året! För tycker de händer en del under detta året. Till att börja med så ska vi till Malmö med min familj och bo över en natt på hotel. Då ska Tim och alla på mammas sida hänga med. Då ska vi äta på resturang och shoppa. Sen är de påsklov om 6 veckor och då börjar praktiken, då ska jag vara på ett LSS boende. Ska praktisera under 5 veckor och under de veckorna ska jag åka på resa med Tims familj, till Turkiet. Jag längtar så mycket. Men måste då ta igen den praktiktid under påsklovet. Men det är de värt de. Sen är de faktiskt inte långt kvar till sommarlovet. Och den känslan att veta att man bara har ett år kvar i skolan den längtar jag efter. Jag är verkligen trött på skolan nu. Sen under sommarlovet är det lite bokat och lite som jag hoppas jag kan boka. Det som är bokat är att jag ska jobba en del, gå på Miriam Bryant sen är de dags för mig att fylla 18 och förhoppningsvis få körkort. Det som jag vill boka är en resa till Spanien med min syster. Men det är inte säkert att det blir av men det hade varit kul.
Senare blir de inte så mycket mer än att börja i trean och bara vara. Nä men har inget mer stort planerat men det kommer nog bli bra.
Puss

Rosor jag fick av Tim på alla hjärtans dag<3

Likes

Comments

Detta året tycker jag har varit upp och ner. Jag har tappat det här med att blogga men vill fortsätta. Jag ska försöka lägga ut oftare än vad jag gör, men är inte säker på att de kommer gå. Jag tänkte med det här inlägg förklara vad jag har gjort sen senaste inlägget. Det inlägg la jag ut innan jullovet börjat. Och det som hände efter där va julen. Den var bra, jag är inte jätte förtjust i julen men den va mysig. Dagen där på så var det en tripp till Livepool och det var en del krångel. Pappa hade råkat skriva fel efternamn på min kompis så vi fick fixa en del med de och de va inte så kul... men man kan göra fel så de var inget att lägga energi på. Men annars var resan jätte bra!!

När vi kommit hem så var de nästan nyår och då var jag med Tims familj o hade en jättemysig kväll, va uppe till tolvslaget o kollade på fyrverkerierna. Sedan inför 2017 satte jag några mål och ett utav dom va att försöka vara mer positiv. Men de kan jag inte säga att jag varit, men de är för jag tagit på mig för mycket och sedan rinner bägaren över, tyvärr. Ett annat mål var att börja träna mer o de gjorde jag efter ett tag och tycker det funkar jättebra. Jag tränar innebandy på söndagar , lite skoj bara inget seriös spel.. sedan har jag börjat gymma på torsdagar. Sedan har det bara blivit en grej att under torsdagen så gör jag det jag känner för, och träffar inte Tim den dagen. Då brukar jag övningsköra, gymma och sedan plugga om jag har något i skolan.

Vårat schema i skolan har ändrats en del också så de har blivit ett riktigt sköna dagar förutom på fredagar. På onsdagar börjar jag halv tio o slutar ett, på torsdagar slutar jag halv elva. De andra dagarna är samma men måndag o tisdag är okej ändå. Sedan har detta året gått så himla fort så de är redan sportlov nästa vecka. Det är helt sjukt.

Men nu med bloggen ska jag försöka lägga in lite oftare och komma tillbaka till bloggen, för tyckte de var jätte kul förut när jag började med de. Men hoppas ni haft en bra början på året!


Lite bilder från Livepool!!

Likes

Comments