View tracker

Hej!
En ledig måndag är inte helt fel! Jag fick ingen sovmorgon men det gjorde inget för det har verkligen varit en lugn dag. Jag fick gå upp för hade frisör tid 9:15. På bilden ser man inte riktigt hur långt det är eller hur det riktigt ser ut men det är en stor skillnad på de jag hade innan och de jag har nu. Jag tycker det är väldigt annorlunda just nu men man vänjer väll sig. Och sen blev de inte riktigt som jag tänkt mig, det blev lite kortare än vad jag sa men det ,äsch, det växer ju ut igen. Annars idag har jag ätit tacos som fanns hemma, sen pluggade jag lite till ett prov som vi har på onsdag o skrev på en idrottsinlämning som vi har till nästa vecka. Nu är jag hos Tim och vi ska nog kolla serier snart, Tim spelar lite just nu men han är snart klar. Då blir de lite mys i med det är skola i morgon igen...
Men jag hoppas ni får en fortsatt bra måndag, för det kommer jag att ha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Idag är det 24 dagar kvar till julafton. Jag har inte fixat någon julklapp än, förutom till mamma som jag o Marcus ger tillsammans. Jag har en plan till Tims föräldrar, men sen har jag ingen aning... Det börjar bli lite stressig känner jag men det brukar lösa sig!
På lördag ska jag till min syster i Kungsbacka då blir de lite julklapps letande. Då får jag hoppas att jag hittar till någon iallafall!
Sen på söndag är de tomtepromenad i Vinberg som jag har planer på att gå, sen har jag studie dag på måndag då blir de till frisören.
Men hoppas eran dag är bra, måste göra mig klar för skolan nu!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
De va ett tag sedan nu. Och det beror på skola o att jag inte orkat göra ett inlägg. Men nu har vi haft fullt upp i skolan 2 veckor och denna veckan har vi mer än vad vi någonsin haft... Vi har fyra prov o de första är idag så har vi ett på onsdag, torsdag och ett på fredag. Så ja jag är stressad. Menmen efter denna veckan sen kommer det lugna ner sig. Det börjar också närma sig jul och då är de också snart dags för Livepool. Är såååå taggad!!
Men då är de vad man ska köpa för julklappar... Jag sk till min syster på lördag så vi får åka till Kungsmässan o se om man hittar något i alla fall. Jag har mammas klar men de är bara den... Men de löser sig alltid.
Ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Visst är söndag den bästa dagen, man mår så himla bra. Nej så här känner jag inte, helt tvärt om känner inte för skolan imorgon. Men helgen har varit mysig. I fredags var jag ensam hemma o ville bjuda min älskling på mat. Sen igår tog vi det lugnt på förmiddagen men på kvällen så var vi på kalas, min kusin fyllde 10 i onsdags.
Idag har jag inte mått så bra men det har blivit mycket gjort. I morse gjorde jag min hemtenta nästan klar sen var vi på Ica och köpte lite godis o läsk. Sedan när vi kom hem så bakade vi pepparkakor. Sen bäddade jag rent Tims säng o nu är jag hemma...
Vill inte till skolan, hur känner ni för skolan nu? Har ni mycket läxor o prov?

Likes

Comments

(Oth) One Tree Hill
Det är min favorit serie utav alla de jag sett. Den har jag också sett om kanske 7 gånger, den är alltid lika bra. Man fastnar vid den varje gång.
Har börjat kolla på den nu igen och ja den tar över ens liv (haha).
Men den är verkligen riktigt bra och den kan jag tipsa er om. Det är en drama serie.

Sons of Anarchy
Det är en serie som jag så nyligen och den handlar om ett motorcykel gäng. Och ja när man säger motorcykel gäng säger de mycket, problem, problem och problem. Men den är verkligen jättebra, lite annat än vad jag brukar kolla på.
Så de är en serie som jag tipsar för de som vill ha en omväxling de som gillar lite mer action.

Friends
En typisk tjej film, den är bra för att man behöver inte se varje avsnitt utan man kan se vilket som man vill se. Men jag kollar avsnitt efter avsnitt och jag tycker det är såå bra. Men min kille hatar den, det är pga att de är skratt i bakgrunden. De är inget jag tänker på eller stör mig på så jag gillar den.
Det är en dramakomedi och den tipsar jag inte bara för tjejer utan både tjejer o killar.

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är de farsdag och ska jag vara ärlig så har jag inte ens träffat han idag. Jag har varit med Tim hela dagen, tagit det väldigt lugnt.
Hela helgen har faktiskt varit ganska lugn. Igår var jag med mamma i stan på eftermiddagen och sedan var vi och fikade hos mormor o morfar, för det är farsdag idag o mamma ska jobba inatt. Så hon fick åka dit igår istället. Men när vi cyklade hem så åkte jag inom farmor och farfar och hälsade på. Så de kanske inte va en lugn men det var inte heller en jobbig dag!
Men helgen har varit bra men jag är tyvärr inte taggad på skolan imon.
Men ska försöka vara mer positiv i mitt liv. Så ska försöka inte klaga på skolan o ta det mer på allvar. Plugga på de lediga stunder så man inte behöver plugga lika mycket hemma så man kan vara gladare o mindre stressad hemma.
För jag känner när jag är hemma vill jag kunna vara glad mot Tim och mot min familj.
Det är svårt att vända sig till positiv men nu vill jag verkligen försöka.

Här är lite bilder från det senaste på mitt album!!

Likes

Comments