Hej!
Sista prov, sista dagen, sista inlärningen för detta året är över. Idag är sista riktiga dagen i skolan, imorgon är de skolavslutning. Det ska bli så skönt att ha lite ledigt ett tag. Det är faktiskt ett lov som jag har någonting planerat, o det är inte ofta det händer. På lördag är det julafton och på söndag är det en resa till Livepool på listan. På jul blir det att vara med Tim på morgonen sen ska jag till farmor, det är bara jag, Marcus o pappa som ska dit. Och min ena farbrors familj så det blir ganska lungt. Där blir de äta julmat och sedan kolla Kalle anka. På kvällen ska vi sedan till mormor o morfar och där är det grönsakssoppa till mat o sen julklapps utdelning. På söndag åker vi sen kommer vi hem på onsdag igen men det kommer bli kul!!!
Det blir shopping en dag och en blir det fotboll och det ska blir skönt o få lite nya kläder i garderoben så man kan rensa ut de man inte använder. Fotbollen är bara en liten extra sak för mig, men för Marcus o pappa är det de viktigaste, hehe.
Sen när jag kommer hem är det inte långt kvar till nyår och det är inget planerat där men antar jag ska vara med Tim och hans familj och fira de!
Vad ska ni göra på lovet? Och vad har ni önskat er i julklapp?

Likes

Comments

Hej!
En ledig måndag är inte helt fel! Jag fick ingen sovmorgon men det gjorde inget för det har verkligen varit en lugn dag. Jag fick gå upp för hade frisör tid 9:15. På bilden ser man inte riktigt hur långt det är eller hur det riktigt ser ut men det är en stor skillnad på de jag hade innan och de jag har nu. Jag tycker det är väldigt annorlunda just nu men man vänjer väll sig. Och sen blev de inte riktigt som jag tänkt mig, det blev lite kortare än vad jag sa men det ,äsch, det växer ju ut igen. Annars idag har jag ätit tacos som fanns hemma, sen pluggade jag lite till ett prov som vi har på onsdag o skrev på en idrottsinlämning som vi har till nästa vecka. Nu är jag hos Tim och vi ska nog kolla serier snart, Tim spelar lite just nu men han är snart klar. Då blir de lite mys i med det är skola i morgon igen...
Men jag hoppas ni får en fortsatt bra måndag, för det kommer jag att ha!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det 24 dagar kvar till julafton. Jag har inte fixat någon julklapp än, förutom till mamma som jag o Marcus ger tillsammans. Jag har en plan till Tims föräldrar, men sen har jag ingen aning... Det börjar bli lite stressig känner jag men det brukar lösa sig!
På lördag ska jag till min syster i Kungsbacka då blir de lite julklapps letande. Då får jag hoppas att jag hittar till någon iallafall!
Sen på söndag är de tomtepromenad i Vinberg som jag har planer på att gå, sen har jag studie dag på måndag då blir de till frisören.
Men hoppas eran dag är bra, måste göra mig klar för skolan nu!

Likes

Comments

Hej!
De va ett tag sedan nu. Och det beror på skola o att jag inte orkat göra ett inlägg. Men nu har vi haft fullt upp i skolan 2 veckor och denna veckan har vi mer än vad vi någonsin haft... Vi har fyra prov o de första är idag så har vi ett på onsdag, torsdag och ett på fredag. Så ja jag är stressad. Menmen efter denna veckan sen kommer det lugna ner sig. Det börjar också närma sig jul och då är de också snart dags för Livepool. Är såååå taggad!!
Men då är de vad man ska köpa för julklappar... Jag sk till min syster på lördag så vi får åka till Kungsmässan o se om man hittar något i alla fall. Jag har mammas klar men de är bara den... Men de löser sig alltid.
Ni får ha en bra dag!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Visst är söndag den bästa dagen, man mår så himla bra. Nej så här känner jag inte, helt tvärt om känner inte för skolan imorgon. Men helgen har varit mysig. I fredags var jag ensam hemma o ville bjuda min älskling på mat. Sen igår tog vi det lugnt på förmiddagen men på kvällen så var vi på kalas, min kusin fyllde 10 i onsdags.
Idag har jag inte mått så bra men det har blivit mycket gjort. I morse gjorde jag min hemtenta nästan klar sen var vi på Ica och köpte lite godis o läsk. Sedan när vi kom hem så bakade vi pepparkakor. Sen bäddade jag rent Tims säng o nu är jag hemma...
Vill inte till skolan, hur känner ni för skolan nu? Har ni mycket läxor o prov?

Likes

Comments

(Oth) One Tree Hill
Det är min favorit serie utav alla de jag sett. Den har jag också sett om kanske 7 gånger, den är alltid lika bra. Man fastnar vid den varje gång.
Har börjat kolla på den nu igen och ja den tar över ens liv (haha).
Men den är verkligen riktigt bra och den kan jag tipsa er om. Det är en drama serie.

Sons of Anarchy
Det är en serie som jag så nyligen och den handlar om ett motorcykel gäng. Och ja när man säger motorcykel gäng säger de mycket, problem, problem och problem. Men den är verkligen jättebra, lite annat än vad jag brukar kolla på.
Så de är en serie som jag tipsar för de som vill ha en omväxling de som gillar lite mer action.

Friends
En typisk tjej film, den är bra för att man behöver inte se varje avsnitt utan man kan se vilket som man vill se. Men jag kollar avsnitt efter avsnitt och jag tycker det är såå bra. Men min kille hatar den, det är pga att de är skratt i bakgrunden. De är inget jag tänker på eller stör mig på så jag gillar den.
Det är en dramakomedi och den tipsar jag inte bara för tjejer utan både tjejer o killar.

Likes

Comments