Nu är de fredag o jag är på väg hem från skolan, och jag är inte speciellt taggad på denna helgen för är inte ledig från praktiken... Imorgon har jag praktik från 16:00-21:30 och på söndag har jag 06:45-16:00 så de är ganska segt. Men är ledig ikväll o ska spendera den med pojkvännen så det kommer säkert bli en bra fredagkväll o en bra lördagsförmiddag!

Men det har inte hänt något speciellt idag så har inget roligt att skriva om så blir bara ett kort inlägg idag. Men ni får ha en bra helg!

Här en en bild från förra sommaren på mig och min bror.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Igår så va jag, mamma, min moster och min kusin Helena på Falkenbergs strandbad spa. Sådär en helt vanlig onsdag. Hehe, nä, men de va egentligen pappa, mamma, farmor och farfar som skulle på de men imed farfar fortfarande är på sjukhuset så kunde dom inte följa med, då fick jag föröka med istället.

Jag måste säga att de behövdes, de va så mysigt och avslappnande verkligen.
Men idag har jag jobbar på kosmonaut, och imed jag jobbade där i somras så blev jag besviken på lönen jag kommer få nu för hade en del mer i somras, så tyckte de va ganska tråkigt... Menmen när man är feg o inte vågar löneförhandla så får de va så.
Men nu är jag trött efter att varit ute o sprungit o räknat matte får bli kolla tisdagens program av Paradise hotel nu.

Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej!
Det här med clowner, är de en rolig grej dom gör eller är dom ute efter att bara skada människor? Jag förstår inte hur sjuka människor kan vara... Att Sverige kan bli så otryggt på en dag. Det eskalerade bara på en dag och jag förstår inte att man kan tycka det är kul o göra något sånt här.

Man förstår inte att det är sant riktigt men när en kompis säger att hennes mamma hade mött två stycken på väg till jobbet i morse(Varberg), då tänker man att det finns här också. Man kan inte gå ut utan att vara rädd.

Usch asså ni kan bara dra åt helvete, ni förtjänar att på en skott i pannan. Ursäkta mitt språk men de är bara sanning.

Likes

Comments

Men farfar, varför just dig?
När jag sa att det hänt lite grejer med farmor o farfar så är de att farfar fick tryck på bröstet. De va ingen infarkt men han har ett kärl som är tätt, o detta fick han reda på idag o de va en vecka sedan han hade ont. Vad om det hade varit något värre? Hade han ens varit vid liv?

Men idag har jag varit med i Halmstad o hälsat på han, det märks verkligen inte på han o de känns bra för han mår ju inte dåligt nu heller. Men jag fick smörja hans händer för han va så torr och han hade inte någon smörja där.

Men varför måste detta hända? Jag gillar inte att vara orolig, för det kan ju hända vad som helst nu när de börjat bli dåligt. Men det verkar vara att det blir bra men han ska opereras. Men när, var och hur får vi reda på tisdag. Så vi får hoppas på att det blir en så liten operation som möjligt för jag vet att han inte gillar det här...
Men ni får sova så gott o ha en mysig fredag imorgon<3

Likes

Comments

Ett år som vi har varit tillsammans idag, det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Du är en så stor del av mitt liv o vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Du är min andra halva o skulle inte vara hel om du inte skulle varit min älskade<3
En sån fin människa du är har jag aldrig träffat innan jag träffa dig, o jag är så glad att du blev min. Blir kanske inte så mycket firande idag men i helgen så ska vi mysa till de<3
Älskar dig över hela mitt hjärta o det kommer vara du o jag för alltid!!<3

Likes

Comments

Hej!
Nu är de lördag kväll o jag sitter i soffan o halvsover efter ett kvällspass på praktiken. Men igår vilken dag de blev, börjar med ett matteprov i skolan o en riktigt lång dag. Det blir så långa dagar i med jag måste gå upp så tidigt för komma i tid till skolan. Sen kommer man hem vid 5 tiden o då är de inte så mycket tid för att hitta på något. Men när jag kom hem så blev de att jag hängde med o kolla innebandy match med Amy. Det var min bror som spelade o det var derby (Vinberg-Falkenberg). Det blev 10-4 till Vinberg så de va gött med vinst på ett derby.

Sen när jag kom hem så åt jag mina Nuggets som vi tog o köpte på vägen hem, och packade lite till att jag skulle åka till Tim. Det var en så mysig kväll med, vi kollade filmpris sen bara mös. Det var så gosigt!

Men börjar 06:45 imon så får gå och lägga mig nu, godnatt ni får sova så gott! <3

Likes

Comments