Header

Contains affiliate links

Asså kan vi snälla take a moment till alla fina posters från Desenio?!! Asså jag kan säga helt ärligt att jag är inne på denna sida heeela tiden!!

Plus att just nu så är det 25% rabatt på alla posters så passa på nu!!!!!!!

Dessa posters är iallafall från Desenio.se

Båda posters är länkade!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mojito
Recept

3dl vatten

1 Jordgubbe

1 Pressad Lime

1 delad lime

Jordgubbsmynta

Mynta

Likes

Comments

Asså nu ska jag verkligen vara helt ärlig med att Adidas är nog ett av mina favorit märken inom mode!

Och varför tycker jag det?

Här får ni svaret om ni kollar in alla länkar!!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har varit på Gekås och jag vet att det är många som vill se vad andra har köpt och fyndat! Därför så ska jag visa vad jag har köpt. Och det är en hel del saker men jag kan ha glömt något men det är för jag var ju där för några veckor sedan. Men här kommer allt jag köpt!!
PUSS🖤🖤

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår bra, det gör iallafall inte jag:(

Jag har just nu sommarlov! Jag hade skolavslutning igår (vilket var tisdag) och idag är det onsdag. Det var en väldigt sorglig skolavslutning och jag grät så mycket och verkligen hela tiden. Då jag grät för jag kommer sakna alla personer och jag har mått väldigt dåligt. Det känns som att jag aldrig kommer att bli glad igen och det känns väldigt jobbigt. För man kommer aldrig gå på den skolan mer och jag har liksom "växt upp" på den skolan. Och när alla folk/föräldrar gick hem så stannade jag och min vän på skolgården och grät. Vi försökte prata om alla våra fina minnen som vi haft på den skolan men det slutade med tårar ändå, då man tänker att man kommer sakna det så mycket. .Så om vi kommer till en slutsats så var det en av dom värsta dagarna i år tyvärr :(

Just nu när jag skriver detta så har jag tårar i mina ögonen och är nära på att börja gråta.

Och ni vet ju att jag har uppdaterat på min blogg varje dag men senaste jag uppdaterade så var det i söndags och det är ju tre dagar sedan. Men det är ju för jag har varit så nervös osv med skolavslutningsdagen.

Men men, jag försöker att hitta på så mycket saker som möjligt för annars börjar jag bara gråta :((. Men nu är man iallafall ledig och jag och min familj/vänner har mycket roligt planerat så det gör mig nog glad igen.

Och vad det ser ut som just nu så ska det bli väldigt fint väder så det känns väldigt bra!

Vad tycker ni om att jag delar med mig om mina känslor? Kommentera!!!

I L Y S M

Likes

Comments