Varför just du? Min älskade, fina mormor.🦋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

/ L

  • Mode

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka i skolan..men inte för att studierna börjar än, utan för att förberedelserna för att vara faddeeeeer har startat igång. Insparken för dem nya studenterna börjar på torsdag & nu när vi börjar 3:e terminen är det vår tur att vara faddrar för att ta hand om reccerna, välkomna dem in Uppsala, nationslivet & lot's of party. Kommer bli grymt!

Jag är med i lag Disco vilket jag är så pepp för & vi alla har redan fixat massa glitter, discokulor & glittriga kläder. Nu väntas några intensiva veckor med fest, lekar & i samband med plugg..men det kommer bli sååå grymt, insparken för ett år sedan var ju liksom höjdpunkten när man flyttade hit!

Nu ikväll träffades några vänner hos Petra; firade Mårten som hade fyllt år, samt att alla är tillbaka i Uppis. Superkvalité & bra avslut på dagen.

/ L

Likes

Comments

Som jag mår bra just nu, life is on top of the mountaaaain.

Varit i Skåne hela sommaren, bott halva tiden själv i en lägenhet som jag lånat inne i stan & resten av tiden hemma hos la familia i lilla hålan. Jobbat på mitt gamla jobb, hållit på med körkortet & träffat alla vänner. En bra & slitsam sommar. Perfekt avslut fick jag också; en vecka på paradisön Mallorca med hela familjen & sista kvällen i fredags i Skåne på länge spenderades med min allra bästavän Ebba.

Igår åkte jag tillbaka till Uppsala & Ebba följde med till Lund där hon vinka av mig, fan vad jag kommer sakna den bruttan, den bättre delen av mig. Älskar dock att vara tillbaka i Uppis, tillbaka till min lägenheten, träffa alla saknade vänner & komma snart komma tillbaka till vardagen. Har ju trots allt bott här i cirka exakt ett års tid nu. Saknar dock min familj i Skåne redan, så otroligt lycklig lottad jag är som har de i mitt liv.

/ L

Likes

Comments

Hola mi amigos!
Välkommen tillbaka, eller vad säger man? Härligt att vara tillbaks i alla fall, back on track liksom.
Jag mår bra, förutom att en vän gått bort i dagarna..alltid saknad, alltid älskad.❤️

Vaknade upp mitt emot Josefine imorse, sov över hos henne igår med tacomys & att göra sånt i veckorna är guld. Sov i världeeens minsta säng så fick inte så mycket sömn så stack hem vid 07 imorse för att duscha & fixa mig innan det var dags för the university. Sista veckan för kursen vi har nu så mycket med hemtentor & så, men men värt det när det är över & familjen + friendos väger upp det!

Nu ikväll har jag dansat Pole dance som varje torsdag, svinkul verkligen & längtar redan till nästa vecka. Får bara vara beredd på att jag kommer få en hel del blåmärken till helgen haha.

Nu ska sova, ska till gymmet tidigt imorgon så..puss! / L


Likes

Comments

-Bye Skåne, påväg mot Uppsala & fina mammi hoppade precis av tåget i Norrköping-

Likes

Comments

-Fina Stockholm-

Äntligen fredag & helg, äntligen! Redovisningen med gruppen gick bra igår & we made IT, verkligen såså skönt. Nu väntas det långhelg innan det är dags att börja med nästa kurs på

Steg på X2000 tåget i Stockholm nästan nyss mot Skåne. Ni kanske undrar varför jag ska åka ner igen? Var liksom där nere i 2 veckor precis & vanligtvis är jag inte i Skåne så ofta menmen. Min lilla morfar fyller 80 år imorgon & eftersom han kanske inte upplever sin nästa födelsedag så vill jag ju självfallet överraska honom! Håller tummarna på att INTE mormor går in & läser bloggen idag!!! Men han kommer bli sååå glad då han inte alls tror att jag tänker komma..

Ikväll ska jag hem till faster, imorgon blir det gym & sedan morfars fest. På kvällen blir det självklart utgång också & på söndag hoppas jag på gym och massa catch up time med Ebba innan jag åker hem till Uppsala igen på söndag. Låter väll ändå som en grym helg?💃🏼

Likes

Comments

"Heavy is the crown and yet she wears IT
as if IT were à feather. There is
strength in her heart, determination
in her eyes and the will to
survive resides within her
soul. She is YOU.
À warrior, à champion, à fighter, à QUEEN."👑

Likes

Comments