Från min mamma till hennes mamma/min mormor som lämnade världen snart 2 månader sedan, vi saknar dig.
/ L

Likes

Comments

Ligger i sängen framför paradise hotel just nu med vääärldens matkoma, fan vad vi tjejer ätit ikväll haha! Vi lagade 3 pizzor med olika tillbehör, allt från parmaskinka till salami och ruccola på det. Direkt när vi käkat det var det fram med brie ost och kex medan kladdkakan stod i ugnen (hallå kladdkakans dag får man absolut inte missa hehe). Åt dock knappt någon av kladdis kakan på grund av att jag inte gillar choklad så mycket men jag hade chips vid mig istället medan ni ser på nedersta bilden att Ellie hängde över kakan, såklart! Nej men slut tjatat om mat, fast än vi alla vet att det är liveeeet.

Sjukt upp & ner vänt inlägg, men godnatt mina älsklingar!

/ L

Likes

Comments

Bara 3 snabba hissbilder från imorse.

Hola amigos! Tisdag och solsken här i Uppis, hoppas ni har en lika bra dag som mig mitt i veckan. Själv spenderar jag denna tisdag med jobbish på ena gymanläggningen som jag jobbar på. Jobbar 10-18 idag vilket betyder att jag kommer få mycket plugg gjort mellan kunderna då jag har två tentor denna månad..mindre kul, men livet som student är inte alltid så glamoröst haha.

Ikväll efter jobb ska jag möta upp några tjejkompisar i stan för att fixa mat inför kvällen - vi ska nämligen ha en riktig chill kväll hos Mimmi med hemmagjord pizza, kladdkaka, skitsnack och film. Sånt behövs absoluto mitt i veckan!

/ L

Likes

Comments

/ L

Likes

Comments

Alla helgons dag igår & självfallet blev det halloween firande! Började dagen med att städa min lägis & sedan kom tjejerna hem till mig då vi börja fixa oss inför kvällen. Jag körde på en mindre läskig clown, Pennywise från IT med vita linser medan resten av tjejerna var vampyrer, patienter & nunna. Huuur lyckat?
Kvällen avslutades på korridorsfest & lite klubb!
/ L

Likes

Comments

Fredag, halloween och ny månad. Dumt att klaga, eller hur?

Hade inte föreläsning förens 13 tiden idag så passade på att dra inom stan för att fixa ett par naglar som gick i sönder bland annat när jag körde go kart igår med tjejerna..haha, livet är tuuuufft som tjej ibland.
Direkt efter föreläsningen stack jag till gymmet för att jobba och ska vara här till stängning, dock bara till 20 idag så ska inte klaga..älskar mitt jobb!

Ikväll är står DRINK på schemat, tillsammans med Petra och hennes kompis Kia som är på besök från Finland. Ska bli hur mysigt som helst att sitta på en mysig nation och bara snacka en massa.

/ L

Likes

Comments