Hej på er idag är det måndag och jag började med mitt kost schema idag som jag ska hålla på med i en vecka så vi får se hur detta kommer gå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Äntligen är det fredag idag o nu har jag helg!
Idag så hade jag matteprov o för första gången så tror jag att de gick bra denna gången, det kändes bra iallafall.
Direkt efter skolan så åkte jag o min kompis Edith till gymmet o tränade i ca 1,5 timme så nu är jag rätt trött i kroppen.
När jag kom hem så pluggade jag lite SO för har två SO prov denna veckan, på tisdag har jag prov i 1 världskriget och på torsdag har jag prov i 2 världskriget, sen så har jag även skrivit klart en svenska inlämning som ska vara inne på torsdag.

Nu ska jag bara skriva klart min musik inlämning om eminem o sen ska jag nog sätta på någon film o bara mysa ner mig i soffan.
Kram<3

Likes

Comments

Hej på er!! Äntligen har jag slutat äta medicin o börjat må lite bättre! MEN i tisdag så fick jag en så extrem huvudvärk och blev jätte illamående så jag var tvungen att gå hem o det kändes jättetråkigt eftersom att jag hade börjat må bättre, på onsdagen så åkte vi in till akuten för att se om jag behöver äta mer medicin eller vad det kan vara men där gjorde vi bara En CT röntgen för att kolla om jag kanske hade ngn tumör i huvudet eller om de va något annat fel, men det var det inte och vi blev hem skickade igen.
Idag är det ju äntligen fredag och jag börjar må lite bättre fysiskt men detta tar ju även psykiskt eftersom att jag inte kan vara ute och umgås med mina vänner eller som vissa dagar då jag inte kan gå hel dagar i skolan, för de mesta så känner jag mig bara inlåst i huset helt ensam, men jag försöker tänka positivt och det funkar för det mesta och nu när jag börjar må bättre igen så orkar jag nog umgås med mina vänner igen.
Idag så har det varit en riktig skit dag (privat) men när jag kom hem från skolan så bytte jag om till tränings kläder och åkte med mamma till gymmet o nu är jag på bättre humör igen.

Likes

Comments

Hej på er förlåt att det var ett tagsen jag bloggade men det är för att jag har blivit riktigt sjuk :( och då. Menar jag inte att jag har feber eller något sånt det jag menar är att jag har misstänkt Nervborelia och det är när borrelia (virus/bakterier) går in i ryggmärgen o sätter sig på hjärnhinnorna och det gör att jag har jätteont i huvudet, mår illa, känner mig yr o ibland svårt att äta. Jag var på sjukhuset i söndags förra veckan eftersom att det var då allt började och eftersom att jag hade haft en fästing på ryggen (man kan få borrelia av dem) och jag hade haft Nervborelia innan så kände mamma o pappa igen symptomen och vi åkte in direkt och fick medicin men medicinen hjälpte inte och i torsdags så bestämde vi oss för att åka till akuten då eftersom att det hade blivit värre. Vi satt på akuten i 4 timmar o tog testade min balans och lite andra saker sen så skrev dem in mig på en avdelning som jag sedan skulle komma tillbaka till dagen efter så vi åkte hem o sen nästa dag så åkte vi in dit igen och jag fick ett rum där vi satt o pratade med läkaren och sen fick jag en kanyl i armen så dem kunde ta blodprover och spruta in lugnande i blodet, efter att jag fick lugnande så kommer jag inte ihåg allt i detalj men läkaren kom in och vi skulle ta ett ryggmärgs prov och det är när man går in i ryggraden mellan koterna för att vi ut ryggmärg men jag var svår stucken så han fick sticka på tre olika ställen men jag var bara bedövad på ett av ställena och eftersom att alla nerver och sånt går genom ryggraden så kändes det som att han stack mig i hela ryggen o även fast jag hade fått lugnande så gjorde de så fruktansvärt ont o jag grät o skrek att jag inte ville mer o ville bara hem och efter 40 min så gav läkaren upp och jag rullades in i ett annat rum där jag kunde få vila o ta de lugnt efter allt. Efter 2 timmar kunde vi få åka hem o jag hade så fruktansvärt ont i ryggen o hade svårt att böja på den eller ligga på rygg kunde knappt göra något och än idag så har jag ont i ryggen men jag fick en starkare medicin denna gången och om det inte blir bättre om 1 vecka så ska vi åka in igen och ta ett till ryggmärgs prov men denna gången så kommer dem söva mig eftersom att jag fick så ont. Problemet förra gången var då alltså att dem inte fick ut någon vätska som dem var tvungna att få ut för att kunna se om jag har nerborrelia eller inte, så hoppas verkligen att det blir bättre och jag slipper göra om det.

Likes

Comments

Hej på er idag är det tisdag o de kan inte bara vara jag som tycker att denna veckan kommer gå långsamt. Idag så har jag varit i skolan vi slutade 14:05 så efter skolan så tog jag och mina kompisar Emma,Emmy,Filip och Hugo tåget till gymmet o tränade i 1,5 timme. Jag tycker personligen att det är mycket roligare att träna med kompisar än själv, fördelen idag va att de va knappt några andra där så vi kunde göra allt vi ville o samtidigt prata o ha lite kul medan vi tränade.

Likes

Comments

Nu sitter jag på hotellet för att checka ut o åka hem till Göteborg igen, tycker att det är jättetråkigt att vi redan så åka hem men även skönt att få komma hem till sin riktiga säng o vänner. Så nu väntar 6 timmars bil resa o jag som hatar att åka bil haha.
Kram<3

Likes

Comments

Nu sitter jag i sängen efter en lång dag.
Efter frukosten så tog vi tåget till plattan, sen gick vi till hollister dör jag köpte en svart långärmad tröja.
Efter några timmar på hollister så gick vi till färjan som skulle ta oss till gröna Lund! Där så åkte jag nästan allt. Efter 5 timmar där så tog vi tunnelbanan tillbaka till kista galleria där vi käkade på o'learys och det va super gott. Efter vi hade ätit så gick vi till hotellet o ba chokladen o sen så gick vi o la oss.
Kram<3

Likes

Comments

Hej på er nu sitter jag på hotell rummet efter en lång dag. Vi va framme i Stockholm ungefär 13:00 och Direkt när vi kom fram så åkte vi till mall of scandinavia o där köpte jag en Levis tröja,lite örhängen och lösögonfransar. Efter några timmar så checkade vi in på hotell i kista där vi gjorde i ordning oss för att gå ner till kista galleria o käka. När vi hade käkat så gick vi runt o kollade i lite olika affärer som tex new yorker där köpte jag ett mjukis sätt som är gråa byxor o rosa tröja sen så köpte jag även en stickad grå tröja.
I morgon så ska vi åka till hollister o sen ska vi åka till grönan.
Kram<3

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag i bilen på väg till Stockholm! Vi har åkt i 3 timmar så vi har 3 timmar kvar, jag ska va i Stockholm i 3 dagar med min familj och våra kompisar
Kram<3

Likes

Comments

Hej på er idag har jag varit på gymmet för första gången efter att jag tog mitt beslut om ett hälsosammare liv.
Jag körde väldigt mycket kondition och lite styrka.

Men nu är jag hemma o ska duscha o sedan ba chilla hela kvällen.

Kram<3

Likes

Comments