Åå igår var en så bra dag. På morgonen åt vi frukost, hela familjen (vilket inte händer så ofta). Sem blev det resturang besök och bio!
Först hade vi "bokat" skönheten och odjuret, men inte kollar när vi bokat. Vi trodde den gick 17 februari men vi hade visst reserverat till dem 17 mars. Ganska pinsamt när vi skulle gå in i salongen och dem bara vänta lite här.... men ja vi hittade ju en Annan bio som faktiskt också var väldigt bra!

Likes

Comments

asså fy vilken jobbig dag. Onsdag. Värsta dagen på hela veckan. Skoldagen slutar med matte i 2 timmar, sen när jag kom hem var jag utelåst och sen har jag full proppat med läxor och inlämningar som inte är klara. Har 2 läxor tills imorgon som jag inte ens börjat med. Bra jobbat.

Ända positiva med denna dagen är att vi ska äta tacos. Det gör dagen lite bättre, kanske.

Likes

Comments

Efter en väldigt lång paus, på typ 4 månader, är jag tillbaks. Känns bra och jag har faktiskt saknat det. Bloggen kommer handla om samma saker, fast kanske ännu mindre häst och mer vardagsträning, outfits, mat osv. Mycket mat för det gillar jag. Aja.

Idag har det varit en vanlig, lång måndag. Slutar tjugo i fyra vilket är sjukt segt. Sen var bussen försenad så kom hem typ halv 5, så är ganska trött. Sen så har vi ganska mycket plugg, läxor och inlämmningar denna veckan eftersom det är sportlov nästa vecka. Ska bli skönt med lov. Sen om två veckor har vi prao, så det blir väll rätt så lugna veckor.

Har två spanska läxor denna veckan, så får väll börja med den som är tills imorgon och sedan blir det nog att skriva färdigt en labbrapport. Bra måndag va?

Hoppas jag kan klämma in lite youtube;//

Likes

Comments